suza 10.05.05, 12:41 podrywaja mnie żonaci ? Taka karma ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabella79 Re: dlaczego 10.05.05, 12:47 A mnie popaprancy emocjonalni? Taki los Juz sie z tym pogodzilam. Kiedys jednak musi sie cos zmienic i spotkamy normalnych facetow. Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 10.05.05, 12:49 Witam w klubie Nie dosc, ze popaprani, to jeszcze zonaci. Ech.. Moze w przyszlym zyciu, kiedy powroce jako motylek, poznam jakiegos normalnego... Odpowiedz Link
izabella79 Re: dlaczego 10.05.05, 12:51 No widzisz Nie jestes sama Facet albo jest zonaty, albo zajety albo tez ma jakies problemy, tudziez oczekuje zupelnie czego innego niz ja I tak non stop Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 10.05.05, 12:53 izabella79 napisała: > No widzisz Nie jestes sama Facet albo jest zonaty, albo zajety albo tez > ma jakies problemy, tudziez oczekuje zupelnie czego innego niz ja I tak non stop A nie sadzisz, ze jak jest zonaty i ewidentnie szuka przygod, to juz jet nieco upaprany ? Przyznaje, ze zdazali sie tez upaprani-niezaobraczkowani. Najczesciej artysci z chimerycznym nastrojem... Szkoda gadac... Odpowiedz Link
izabella79 Re: dlaczego 10.05.05, 12:54 Oczywiscie ze tak uwazam. Dlatego zonaci odpadaja. Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 10.05.05, 12:56 konrado80 napisał: > to ciekawe do jakiej ja grupy sie zaliczam? No ciekawe... Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 10.05.05, 13:06 konrado80 napisał: > myslalem ze do ktorejs mnie przydzielisz samoobsluga musisz sam sie przydzielic i nam zdradzic Odpowiedz Link
konrado80 niech bedzie :P 10.05.05, 13:07 zaliczam sie do tych normalnych i niesmialych Odpowiedz Link
suza Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:09 konrado80 napisał: > zaliczam sie do tych normalnych i niesmialych Taa, jasne. Szczegolnie, ze nicka masz jak hiszpanski macho z telenoweli A mowia, ze mezczyzni nie klamia Odpowiedz Link
konrado80 Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:16 suza napisała: > Taa, jasne. moze byc i ciemne > Szczegolnie, ze nicka masz jak hiszpanski macho z telenoweli ale tylko nick > A mowia, ze mezczyzni nie klamia a kobiety Odpowiedz Link
suza Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:19 konrado80 napisał: > suza napisała: > > Taa, jasne. > moze byc i ciemne to rzecz biustu de biustibus non... > > Szczegolnie, ze nicka masz jak hiszpanski macho z telenoweli > ale tylko nick Pokaz mi swojego nicka, a powiem Ci kim jestes Przejrzalam Cie, Konrado > > A mowia, ze mezczyzni nie klamia > a kobiety Nie prowokuj suzy Odpowiedz Link
konrado80 Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:23 suza napisała: > to rzecz biustu > de biustibus non... Twojego? > Pokaz mi swojego nicka, a powiem Ci kim jestes > Przejrzalam Cie, Konrado raczej nie P > Nie prowokuj suzy juz zaczynam sie bac ) Odpowiedz Link
suza Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:26 konrado80 napisał: > suza napisała: > > > to rzecz biustu > > de biustibus non... > Twojego? Ja nie mam biustu ))) > > Pokaz mi swojego nicka, a powiem Ci kim jestes > > Przejrzalam Cie, Konrado > raczej nie P czytam Cie uwaznie I wyciagam wnioski, nawet! ) > > Nie prowokuj suzy > juz zaczynam sie bac ) slysze jak drga Twoja klawiatura Odpowiedz Link
konrado80 Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:29 suza napisała: > Ja nie mam biustu ))) a co masz? > czytam Cie uwaznie > I wyciagam wnioski, nawet! ) ale ostatnio malo pisze tutaj no chyba ze mnie sledzisz > slysze jak drga Twoja klawiatura a mowili ze cicha ) Odpowiedz Link
suza Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:31 konrado80 napisał: > suza napisała: > > > Ja nie mam biustu ))) > a co masz? a cos tam mam musialabym zerknac i pomacac nie, tak naprawde jestem Madonna z Duzym Cycem > > czytam Cie uwaznie > > I wyciagam wnioski, nawet! ) > ale ostatnio malo pisze tutaj > no chyba ze mnie sledzisz E, nie mam nic ciekawszego do roboty ? Zle sie wyrazilam - "czytalam" Cie uwaznie, jak pisales swego czasu > > slysze jak drga Twoja klawiatura > a mowili ze cicha ) to pewnie byli mezczyzni i Cie oklamali OCZYWISCIE, jak to oni ))) Odpowiedz Link
konrado80 Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:34 suza napisała: > a cos tam mam > musialabym zerknac i pomacac > nie, tak naprawde jestem Madonna z Duzym Cycem wole takie normalne > E, nie mam nic ciekawszego do roboty ? > Zle sie wyrazilam - "czytalam" Cie uwaznie, jak pisales swego czasu tego to juz nie wiem ale wtedy glupoty gadalem > to pewnie byli mezczyzni i Cie oklamali OCZYWISCIE, jak to oni ))) a moze kobieta i uwierzylem jej na piekne oczy )) Odpowiedz Link
suza Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:40 konrado80 napisał: > suza napisała: > > > a cos tam mam > > musialabym zerknac i pomacac > > nie, tak naprawde jestem Madonna z Duzym Cycem > wole takie normalne przeciez mowilam/pisalam, ze to rzecz biustu i gustu > > E, nie mam nic ciekawszego do roboty ? > > Zle sie wyrazilam - "czytalam" Cie uwaznie, jak pisales swego czasu > tego to juz nie wiem > ale wtedy glupoty gadalem no, straszne ) > > to pewnie byli mezczyzni i Cie oklamali OCZYWISCIE, jak to oni ))) > a moze kobieta > i uwierzylem jej na piekne oczy )) a to juz Twoj problem ze jej uwierzyles ) Odpowiedz Link
konrado80 Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:44 suza napisała: > przeciez mowilam/pisalam, ze to rzecz biustu i gustu a czy ja mowilem/pisalem ze nie mowilas/pisalas > no, straszne ) teraz troche zmadrzalem > a to juz Twoj problem > ze jej uwierzyles ) kto by pomyslal ze kobieta tak moze wkrecic, zakrecic tymi oczkami ) Odpowiedz Link
suza Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:46 konrado80 napisał: > suza napisała: > > > przeciez mowilam/pisalam, ze to rzecz biustu i gustu > a czy ja mowilem/pisalem ze nie mowilas/pisalas Konrado, jestes prawdziwym hiszpanskim macho > > no, straszne ) > teraz troche zmadrzalem Udales sie do jaskini pojechales do Przemysla i stales sie innym czlowiekiem ? ) > kto by pomyslal ze kobieta tak moze wkrecic, zakrecic tymi oczkami ) oczkami w ponczochach ? Odpowiedz Link
konrado80 Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:54 suza napisała: > Konrado, jestes prawdziwym hiszpanskim macho tylko mi tu bez takich mowilem/pisalem ze jestem normaly > Udales sie do jaskini > pojechales do Przemysla > i stales sie innym czlowiekiem ? ) musze Cie zmartwic bo siedzialem caly czas w domu > oczkami w ponczochach ? a co Ty myslalas ze oczami PP Odpowiedz Link
suza Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:56 konrado80 napisał: > suza napisała: > > > Konrado, jestes prawdziwym hiszpanskim macho > tylko mi tu bez takich sam chciales - masz takiego nicka > > Udales sie do jaskini > > pojechales do Przemysla > > i stales sie innym czlowiekiem ? ) > musze Cie zmartwic bo siedzialem caly czas w domu w domu = w jaskini > > oczkami w ponczochach ? > a co Ty myslalas ze oczami PP myslalam, ze falujacym biustem Odpowiedz Link
konrado80 Re: niech bedzie :P 10.05.05, 14:26 suza napisała: > sam chciales - masz takiego nicka chcialem swoje imie, ale bez tych po imieniu sie nie dalo > w domu = w jaskini zle napisalem, bo w domu ostatnio malo bywam ostatnio sporo pracy > myslalam, ze falujacym biustem DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
suza Re: niech bedzie :P 10.05.05, 14:30 konrado80 napisał: > chcialem swoje imie, ale bez tych po imieniu sie nie dalo ojej ale za to masz takiego meskiego nicka > > myslalam, ze falujacym biustem > DDDDDDDDDD widze, ze niewiele trzeba, by Cie ucieszyc ) dostarczylam Ci troche radosci, co ? )) Odpowiedz Link
konrado80 Re: niech bedzie :P 10.05.05, 14:33 suza napisała: > ojej > ale za to masz takiego meskiego nicka a jaki on tam meski > widze, ze niewiele trzeba, by Cie ucieszyc ) > dostarczylam Ci troche radosci, co ? )) caly czas sie usmiecham rozmawiajac z Toba Odpowiedz Link
suza Re: niech bedzie :P 10.05.05, 14:38 konrado80 napisał: > > ale za to masz takiego meskiego nicka > > a jaki on tam meski taki jak Ty! Macho, a jaki skromny!! ) > > dostarczylam Ci troche radosci, co ? )) > caly czas sie usmiecham rozmawiajac z Toba to taki tick nerwowy ? uwazaj konrado, zeby Ci tak nie zostalo bo jak wsiadziesz do autobusu, to ludzie sie beda dziwnie patrzec, ze jest ktos tak permanentnie zadowolony )) > Odpowiedz Link
konrado80 Re: niech bedzie :P 10.05.05, 14:58 suza napisała: > taki jak Ty! > Macho, a jaki skromny!! ) nie bede z Toba rozmawial jak jeszcze raz tak o mnie powiesz > to taki tick nerwowy ? > uwazaj konrado, zeby Ci tak nie zostalo > bo jak wsiadziesz do autobusu, to ludzie sie beda dziwnie patrzec, > ze jest ktos tak permanentnie zadowolony )) wole byc usmiechniety niz zdolowany, przygnebiony ale jest maly problem bo w autobusie nie bede z Toba rozmawial wiec nie bede mial sie do kogo usmiechac Odpowiedz Link
suza Re: niech bedzie :P 10.05.05, 15:01 konrado80 napisał: > suza napisała: > > Macho, a jaki skromny!! ) > nie bede z Toba rozmawial jak jeszcze raz tak o mnie powiesz nie to nie! )) > ale jest maly problem bo w autobusie nie bede z Toba rozmawial > wiec nie bede mial sie do kogo usmiechac mozesz sie bezwiednie usmiechac do siebie na mysl o mnie )))) odrobina wyobrazni ) Odpowiedz Link
konrado80 Re: niech bedzie :P 10.05.05, 15:14 jak bym mial mozliwosc zobaczenia Ciebie chocby na zdjeciu to bylo by nie bylo lepiej, bo tak to moge zle Ciebie wyobrazic, a chyba nie chcialabys tego ) Odpowiedz Link
suza Re: niech bedzie :P 11.05.05, 07:55 konrado80 napisał: > jak bym mial mozliwosc zobaczenia Ciebie chocby na zdjeciu to bylo by nie bylo lepiej, bo tak to moge zle Ciebie wyobrazic, a chyba nie chcialabys tego ) Oh boski konrado , ten tryb warunkowy "co by bylo gdyby" ) Czyzby to byla sugestyjka, co bym Ci fotografie przeslala ? ) Hmmm... bede udawala, ze nie zrozumialam ))) Cwicze bycie glupsza, niz jestem ))))) Odpowiedz Link
konrado80 Re: niech bedzie :P 11.05.05, 18:06 suza napisała: > Oh boski konrado , ten tryb warunkowy "co by bylo gdyby" ) raczej beznadziejny konradzie > Czyzby to byla sugestyjka, co bym Ci fotografie przeslala ? ) nie chcialem tak prosto z mostu chociaz sam wole jak ktos cos do mnie ma to zeby to powiedzial a nie na okolo, jakies sciemy > Hmmm... bede udawala, ze nie zrozumialam ))) > Cwicze bycie glupsza, niz jestem ))))) a po co? lubie madre i bystre dziewczyny Odpowiedz Link
elik-k Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:22 Normalny - na pewno. Ale niesmialy - no nieee... Odpowiedz Link
suza Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:23 elik-k napisała: > Normalny - na pewno. > Ale niesmialy - no nieee... dziekuje elik-k A moze normalnie niesmialy? Niesmialo normalny? Chociaz... ci niesmiali to najwiekszy perwerzy sa ) Odpowiedz Link
konrado80 Re: niech bedzie :P 10.05.05, 13:25 suza napisała: > Chociaz... ci niesmiali to najwiekszy perwerzy sa ) hmmmm )) Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 10.05.05, 12:51 izabella79 napisała: > A mnie popaprancy emocjonalni? Taki los Juz sie z tym pogodzilam. Kiedys > jednak musi sie cos zmienic i spotkamy normalnych facetow. Bardzo Ci zycze, zebys wreszczie poznala jakiegos nieupapranego Trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link
izabella79 Re: dlaczego 10.05.05, 12:53 A dziekuje Ci bardzo i zycze tego samego Mysle ze kiedys w koncu to sie zmieni i trafi sie jakis popapraniec inaczej) hihihihihi Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 10.05.05, 12:56 Wiecie co, a moze ja ich niechcacy prowokuje ? Bezwiednie jakos ? Co ja mam kurwiki w oczach, czy co ? Odpowiedz Link
izabella79 Re: dlaczego 10.05.05, 12:58 Oj tam od razu kurwiki. Kiedys tez sie nad tym zastanawialam. Po prostu moze pecha mamy. Ale nic nei trwa wiecznie! Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 10.05.05, 13:00 izabella, a nie uwazasz, ze nie mozna wszystkiego zwalac na pecha ? Do tanga trzeba dwojga... Najwyrazniej wysylamy jakies niewerbalne sygnaly, ktore ich wabia ) Odpowiedz Link
izabella79 Re: dlaczego 10.05.05, 13:04 Slyszalam kiedys, ze kobiety przyciagaja takich mezczyzn, jakich chca przyciagac. Ciekawe swoja droga...ile w tym prawdy. Kiedys bardziej w to wnikalam. Teraz mam to gdzies Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 10.05.05, 13:08 izabella79 napisała: > Slyszalam kiedys, ze kobiety przyciagaja takich mezczyzn, jakich chca > przyciagac. No bo cos w tym, kurcze, jest... Poniekad - dokonujemy wyboru. Wiesz, ja mam wrazenie, ze przyciagamy takich ludzi, jakimi w danym momencie sami jestesmy. Ja juz pisalam w jakims watku, ze najwyrazniej jestem popaprana... Tylko nie jestem zonata, a przyciagam zonatych A niech to szlag trafi ) Odpowiedz Link
izabella79 Re: dlaczego 11.05.05, 10:16 Oj na pewno kiedys trafi sie jakis fajny ktory nie jest zonaty Na pocieszenie napisze Ci ze nie jestes jedyna popaprana kobieta na tym siwecie! Sa przynajmniej dwie > > No bo cos w tym, kurcze, jest... Poniekad - dokonujemy wyboru. > Wiesz, ja mam wrazenie, ze przyciagamy takich ludzi, jakimi w danym momencie > sami jestesmy. Ja juz pisalam w jakims watku, ze najwyrazniej jestem > popaprana... > Tylko nie jestem zonata, a przyciagam zonatych > A niech to szlag trafi ) Odpowiedz Link
jeanne_n Re: dlaczego 10.05.05, 12:58 u mnie dochodzi jeszcze do tego średnia wieku ok. 50, a w zasadzie od 50 w górę D rozumiem, że mogę wyglądać dojrzale, ale chyba nie aż tak??? chyba w poprzednim wcieleniu nieźle narozrabiałam, że ten los tak się okrutnie mści Odpowiedz Link
konrado80 Re: dlaczego 10.05.05, 13:00 to jak przeslesz swoje zdjecie to powiem czy az tak Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 10.05.05, 13:01 jeanne_n napisała: > u mnie dochodzi jeszcze do tego średnia wieku ok. 50, a w zasadzie od 50 w > górę D Oj, wspolczuje - podtatusiali lovelasi - dramat. Mnie tez zaczepiali, choc czesciej tacy po trzydziestce. > chyba w poprzednim wcieleniu nieźle narozrabiałam, że ten los tak się okrutnie mści Ech, no co Ty! W przyszlym zyciu powrocisz jako delfin! > Odpowiedz Link
anisua Re: dlaczego 10.05.05, 13:01 u Ciebie sprowadza się do tego,że po prostu...lubią młodsze ) jeanne_n napisała: > u mnie dochodzi jeszcze do tego średnia wieku ok. 50, a w zasadzie od 50 w > górę D > rozumiem, że mogę wyglądać dojrzale, ale chyba nie aż tak??? > > chyba w poprzednim wcieleniu nieźle narozrabiałam, że ten los tak się okrutnie > mści > Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 10.05.05, 13:09 losiek75 napisał: > To ja chce byc bialym ogierem Zalatwione, losiek! Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 10.05.05, 14:44 losiek75 napisał: > Dzieki, tylko nie za szybko prosze ))) Spokojnie bialy ogierze (ogrze))) tzn. losku ) Wszystko jest rozlozone w czasie W kazdym razie - masz rezerwacje na bialego Odpowiedz Link
losiek75 Re: dlaczego 10.05.05, 14:51 No dziekuje, to ile mi jeszcze zostalo bo nie wiem czy w pracy siedziec)) Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 10.05.05, 14:52 losiek75 napisał: > No dziekuje, to ile mi jeszcze zostalo bo nie wiem czy w pracy siedziec)) Siedziec siedziec! Wrozka Suza prawde Ci powie Odpowiedz Link
jeanne_n Re: dlaczego 10.05.05, 13:08 hehe za delfina to ja dziękuję - wolałabym pozostać w obecnym wcieleniu (tylko może z lepszą karmą )) co do podtatusiałych lovelasów, to w zasadzie się z tym pogodziłam (ale nie powiem, żeby przyszło mi to z łatwością) - na szczęście nie są to jedyni, którzy zwracają na mnie uwagę, więc jakoś się to wyrównuje Konrad - myślę, ze w końcu będziesz mnie miał okazję obejrzeć "na żywo" na jednym ze spotkań i wtedy zobaczymy co powiesz ) Odpowiedz Link
konrado80 Re: dlaczego 10.05.05, 13:11 ale za szybko pewnie to nie nastapi bo w ten weekend mnie nie bedzie w Warszawie no chyba ze wybierasz sie do Krakowa? Odpowiedz Link
jeanne_n Re: dlaczego 10.05.05, 13:15 nie martw się - nie ten, to jakiś kolejny tyle mi już przeszło koło nosa, że postanowiłam się bardziej sprężyć przy nastepnej propozycji D Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 10.05.05, 13:11 jeanne_n napisała: > hehe > za delfina to ja dziękuję To wolalabys wrocic jako karaluch albo komarzyca ? Delfiny jako jedyne zwierzeta (oprocz nas, oczywiscie) uprawiaja sex dla przyjemnosci. Wiec sie jeeszcze zastanow Odpowiedz Link
beate1 Re: dlaczego 10.05.05, 13:13 > To wolalabys wrocic jako karaluch albo komarzyca ? jako modliszka Odpowiedz Link
jeanne_n Re: dlaczego 10.05.05, 13:16 suza napisała: > Delfiny jako jedyne zwierzeta (oprocz nas, oczywiscie) uprawiaja sex dla > przyjemnosci. Wiec sie jeeszcze zastanow no, skoro tak, to już niech będzie ten delfin - tylko jakiś atrakcyjny DD ech, ta kobieca próżność Odpowiedz Link
thomix Re: dlaczego 11.05.05, 10:11 dobrze że chociaż tacy Cię podrywają, mnie nawet nieżonaci nie chcą ale ja jestem drugiej kategorii, więc pewnie dlatego Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 11.05.05, 10:30 thomix napisał: > dobrze że chociaż tacy Cię podrywają, mnie nawet nieżonaci nie chcą Ojej ) No jaka szkoda > ale ja jestem drugiej kategorii, więc pewnie dlatego E tam, juz se nie wlewaj Teraz prawidlowa reakcja moja powinna byc taka: "Alez skad, nie jestes!!!" Ale, ze jestem przekorna prowokatorka, wiec nie powiem nic )) Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: dlaczego 11.05.05, 10:34 suza napisała: > podrywaja mnie żonaci ? > Taka karma ? Albo niedobre napoje. Może bywasz w nieodpowiednich miejscach? Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 11.05.05, 10:37 tranzystor4 napisał: > Może bywasz w nieodpowiednich miejscach? miejsce pierwsze: praca miejsce drugie: prywatki u znajomych znajomych Moze powinnam wyemigrowac w Kosmos ? Odpowiedz Link
izabella79 Re: dlaczego 11.05.05, 10:45 Nie emigruj SuzaJa bywam wszedzie o tez nic sie nie zmienia Puby, dyskoteki, imprezy zamkniete, kina, teatry, prywatki, praca... Czasami tak juz jest-) Ciagle poznaje te same typy facetow Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 11.05.05, 10:47 izabella, ale w Kosmosie beda sami ZADOWOLENI Z ZYCIA Kosmici!!! )) Jade tam, chocby dzis! ) Odpowiedz Link
izabella79 Re: dlaczego 11.05.05, 10:52 Faktycznie! Przekonalas mnie!!! Lece z Toba. Znajdziemy sobie dwoch wolnych, bez zobowiazan kosmitow))))))))))))) Odpowiedz Link
suza Re: dlaczego 11.05.05, 10:53 izabella79 napisała: > Faktycznie! Przekonalas mnie!!! Lece z Toba. Znajdziemy sobie dwoch wolnych, > bez zobowiazan kosmitow))))))))))))) To lecimy!!! Zbiorka dzis wieczorem - przy tym kiosku Ruchu Czy ktos leci z nami ? Odpowiedz Link