pulsarkowy 19.05.05, 00:48 ot i slepe losy rzucily pulsarkowego jutro/pojutrze do warszawy (a wlasciwie "na pragie"). nareszcie sobie smacznie zasne przy slicznym stukocie tramwajow na alei waszyngtona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancia_m Re: welcome warsaw ;) 19.05.05, 08:42 ale rzuciły tak przypadkiem czy z konkretnego powodu? taaak, pragia to już wieś, szkoda, że nie ma thomixa, on by mógł coś na ten temat a stukocik tramwajów jest super, po jakimś czasie tak sie do niego przyzwyczaisz, że bez nie go nie dasz rady zasnąć Odpowiedz Link
tamara_t A jednak? 19.05.05, 08:52 Jednak stolyca Cię ściągnęła. To powodzenia w wielkim city... )) Odpowiedz Link
ancia_m Re: A jednak? 19.05.05, 08:56 to myślisz, że on tak na stałe? Jak tak to fajnie, będzie kolejna postać na nasze meetingi ) Odpowiedz Link
wenecka Re: A jednak? 19.05.05, 09:13 a może by go zaprosić, no wiesz Ancia gdzie? tylko to trzeba Panią Gospodynię zapytać. Odpowiedz Link
ancia_m Re: A jednak? 19.05.05, 09:16 wiem gdzie, wiem, złapię ją i zapytam ale jeszcze zostają kaczki, prawda? Odpowiedz Link
wenecka Re: A jednak? 19.05.05, 09:16 KACZKI oczywiśćie. o własnie, ale na kaczki, to Pulsar musisz z nami iść. koniecznie. Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: A jednak? 19.05.05, 09:34 oj Misie kochane... ja niestety jeno na momencik. dzis przyjezdzam a jutro lub w sobote wracam niestety choc oczywiscie w dalszej perspektywie nic jeszcze nie jest przesadzone - kto wie? moze rzeczywiscie na "dluzej" wyladuje? a swoja droga dziekuje za mile "przywitanie" Odpowiedz Link
ancia_m Re: A jednak? 19.05.05, 09:48 pulsarkowy napisał: > oj Misie kochane... ja niestety jeno na momencik. dzis przyjezdzam a jutro lub > w sobote wracam niestety oj Misiu kochany, a to aby nie za krótko? > choc oczywiscie w dalszej perspektywie nic jeszcze nie jest przesadzone - kto > wie? moze rzeczywiscie na "dluzej" wyladuje? no, miejmy nadzieje, że to się przesądzi na naszą korzyść > > a swoja droga dziekuje za mile "przywitanie" Ależ bardzo prosimy, my mamy we krwi taką gościnność > Odpowiedz Link
wenecka Re: A jednak? 19.05.05, 09:50 > w sobote wracam niestety no, ale na kaczki zdążysz? karmimy w saskim o 16. Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: welcome warsaw ;) 19.05.05, 11:39 Witamy w SaskersLandzie. Uwaaj tzlko na okolice trasy łazienkowskiej przy saskiej i międzynarodowej. Tam rządzi Pekin i wieczorami rózne rzeczy się dzieją... A i masz blisko do fajnego parku z jeziorkiem, konikami... Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: welcome warsaw ;) 19.05.05, 11:43 "nareszcie sobie smacznie zasne przy slicznym stukocie tramwajow na alei waszyngtona " pulsarkowy, co ty wiesz o zabijaniu 2 lata mieszkałem przy stacji krwiodawstwa na saskiej kępie, R-ki na sygnale co kwadrans.... po tygodniu nawet ich nie zauważałem Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: welcome warsaw ;) 19.05.05, 11:46 a nie pokarmilibyscie tych kaczuszek w niedziele wieczorkiem? bo jednak przyjade dopiero w niedziele (do poniedzialku). aha i czy ktos mi wytlumaczy (lopatologicznie) jak sie dostac z okolic ronda waszyngtona na ulice redaktorska (warszawa - wlochy podobno)? - bo ja jednakowoz nie znam miasta niestety... Odpowiedz Link
hoki_yamoki Redaktorska 19.05.05, 12:18 Z Ronda Waszyngtona walisz na 517 do ul.Popularnej. (łatwo trafić - spore skrzyżowanie, Mc Donalds, Microsoft,Mercedes Benz Centrum - jakiś market budowlany - nazwy nie pamiętam) Tam się przesiadasz w 178, 191, 127 co Ci bliżej podjedzie. Albo wsiadasz w jaki bądź tramwaj i jedziesz do dworca Centralnego. Tam przesiadasz się do 127 i jak powyżej. A tu masz poocne linki : www.ztm.waw.pl um.warszawa.pl/mapa/ Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Redaktorska 22.05.05, 09:49 1. Hoki - dzieki za wskazowki, bardzo dobre, no i te linki przede wszystkim - znalazlem sobie ulice, trase, wszystko. rozklad jazdy z poszczegolnymi pszytankami... moze nie jest ta warszawa taka zla )) 2. witaj warszawo - dzis przybywam (jutro niestety wybywam Odpowiedz Link