jumar1 22.05.05, 10:40 "...konrado80 21.05.2005 22:02 + odpowiedz nigdy sie nie zastanawialem skad sie one biora a co do kolesia to widac nie byl Ciebie wart wiec nie powinnas wylewac na niego lez Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 10:44 masz jakis problem??? czy ja Tobie wytykam to co napiszesz??? pilnuj swoje wypowiedzi a ja bede pilnowal swoich bede pisal to co mam ochote napisac milego dnia Odpowiedz Link
jumar1 Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 10:51 Problemem jest Twoje jednakowe podejście do różnych spraw a ludziki wierzą ze Ty naprawde chcesz pomóc! Miłego.. Pzdr. Odpowiedz Link
anula001 Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 13:41 Hmm, wiem ze to takie standardowe pocieszenie, ale chyba nikt nie lubi byc z metra pocieszany. Ciezko uwierzyc ze skonczylo sie cos tylko dlatego, ze on nie zaslugiwal na mnie, albo ona na niego.. (zaleznie do kogo kierujemy slowa pocieszenia). Jest o wiele wiecej powodow rozstan-od tych najbardziej blahych do tych powaznych.. Nie uwazam sie za lepsza od kogokolwiek tak generalnie, zawodowo to juz inna bajka, i nie powiedzialabym ze jakikolowiek moj ex nie zaslugiwal na mnie...Skonczylo sie, bo byly ku temu powody i choc w pierwszych dniach, tygodniach czy miesiacach trudno pojac dlaczego, ciezko jest na sercu to jednak po jakism czasie krystalizuje nam sie to i owo. Poza tym wszystko dzieje sie po cos - ale to widzi sie dopiero potem. Na poczatku jest zal, tragedia i lzy.. Odpowiedz Link
jumar1 Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 13:43 Wkoncu wyjdzie na to że wszystcy sa tak beznadziejni że szkoda wogóle starań A Konrad i tak bedzie dalej pisał "...widocznie nie był Ciebie wart..." ..bo przeciez może pisac co chce i nikt mu nie zabroni) pzdr. Odpowiedz Link
konrado80 Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 13:44 to od tej pory nikogo juz nie bede pocieszal nikomu juz nie bede doradzal nikomu nie bede juz pomagal Odpowiedz Link
anula001 Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 13:47 no przestan, a czy ja powiedzialam ze to zle, ze pocieszasz? mowie jeno,ze argument ze ktos nie zaslugiwal na mnie do mnie nie trafia...Moze raz mi sie zdarzylo, ze facet naprawde nie zaslugiwal na mnie, i moze Cie Konrad poprosze zebys mu duupe skopal,co?) to bylo co prawda pare lat temu, ale boli... Odpowiedz Link
jumar1 Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 13:50 Tak jest.. teraz najlepiej wez sie obraż bo Ci ktos coś wytknał) Odpowiedz Link
jumar1 Re: ODWAL SIE 22.05.05, 23:23 Wydaje mi sie ze do Was obojga ...Ty przyklasnełas Konradowi a on jak mysz pod miotłą uznał ze został rozgrzeszony! Pzdr. Odpowiedz Link
anula001 Re: ODWAL SIE 22.05.05, 23:24 no bo skoro uznaje Twe posty za bezzasadne to to byla dobra reakcja.. Odpowiedz Link
jumar1 Re: ODWAL SIE 22.05.05, 23:30 Czyli to był tzw.MISTRZ CIĘTEJ RIPOSTY w wersji dla przedszkolaków??? Odpowiedz Link
anula001 Re: ODWAL SIE 22.05.05, 23:35 <rotfl> Tak jak napisalam - pocieszanie tego typu czasem jest prawdziwe czasem nie. Konrad ma na pewno szczere intencje i to o nim bardzo dobrze swiadczy. Choc czasem sama, tak jak powiedzialam juz tu w tym watku i Tobie na gg nie zgadzam sie z takim pocieszaniem..Zdaje sobie sprawe, ze trudno kogos pocieszyc na odleglosc, nie znajac sprawy, jak rozniez glupio tak zostawic kogos, kto tego potrzebuje...I wiem juz tez ze nie da sie pocieszyc kazdego, i nie warto tez kazdego, ale to temat na inny watek.. Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: ODWAL SIE 22.05.05, 23:35 > Wydaje mi sie ze do Was obojga Tylko do Konrada. Ale z drugiej strony - nie judź, Anula, nie judź! Odpowiedz Link
anula001 Re: ODWAL SIE 22.05.05, 23:36 judze, judze) dawaj cos, poklocimy sie, bom w bojowym nastroju od paru dni Odpowiedz Link
jumar1 Re: ODWAL SIE 22.05.05, 13:55 Uważaj na słowa...bo za wylgarnośc,a co za tym idzie naruszenie netykiety mogę Cie usunąć z forum) pzdr. Odpowiedz Link
anula001 Re: ODWAL SIE 22.05.05, 13:55 no no, bez takich wlasnie takie chamstwo znosze, wiec Konrad ma plusa)) Odpowiedz Link
konrado80 Re: ODWAL SIE 22.05.05, 13:59 splywaj, bo juz dawno Ty powinienes wyleciec a jak chcesz to mnie zbanuj, mam juz dosyc Ciebie znalazl sie aniolek ktory wytyka innym cos co nie lamie regulaminu a sam juz zes wystarczajaco przegiol za co powinienes juz dawno wyleciec ale kiedys Cie lubilem, ale zes wytknal mi cos i tu sie wszystko skonczylo Odpowiedz Link
wenecka Re: ODWAL SIE 22.05.05, 14:12 to nie było wulagarne i nie było też naruszaniem netykiety. akuratw takich zachowaniach to Ty celujesz. Odpowiedz Link
jumar1 Re: ODWAL SIE 22.05.05, 14:14 Poczekaj aż Ci twój luby odburknie kiedyś "ODWAL SIE" ..wtedy pogadamy czy nie jest wulgarne! A Konrad znów Cie bedzie mógł pocieszyc,że widocznie nie był Ciebie wart skoro tak mówi Pzdr. Odpowiedz Link
wenecka Re: ODWAL SIE 22.05.05, 18:41 myślę, że nie odburnknie, bo nie będzie miał powodu. niezłe ze mnie ziółko i potrafię przygadać, ale bez obrażania innych. poza tym, jeśli ktos mnie irytuje, to omijam, a nie wszczynam kłótni. Odpowiedz Link
jumar1 Re: ODWAL SIE 22.05.05, 22:54 A ja wszynam wymiane zdań...co niekiedy konczy sie kłótnia tak jak i w tym przypadku,gdy rozmówca wydaję sie zachowywać jakby mu sie na odcisk nadepneło Tylko dlatego,że darze sympatią tą i inne osoby ..gdyby nie to dawno miałbym w d.upie co pisze i pojechał po nim jak po łysej kobyle Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
zytka08 Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 13:59 a ja sie cieszę że mogę przeczytać takei chocby fabryczne słowa pocieszenia( bo wypowiedź tyczyła mnie) i fajnie że ktoś reaguje na Ciebie, na Twoje słowa, i KOnrado!!!!nie daj się, pocieszaj bo taka widac TWoja rola,a jesli chodzi o mnie to z każdym dniem coraz wiecej przemawia za tym że jest ( ten koleś, oczywiscie) wstrętnym dziadem a ja za jakis czas powiem : jak dobrze że tak się stało. Odpowiedz Link
jumar1 Konrad.. 22.05.05, 14:01 Powiem tak jak to kiedys ktos napisał "...cipereusze zawsze byli u kobiet w cenie ale co innego grac a co innego byc.." Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
konrado80 Jumar 22.05.05, 14:04 widze ze do Ciebie nic nie dociera zajmij sie swoimi sprawami i swoja osoba bo zaczynasz PRZYNUDZAC!!!!!! Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 18:50 och faceci...i te ich kłótnie ) żebyście widzieli jak dziewczyny się kłócą w realu ) a wczoraj to normalnie tak zjechałyśmy naszą znajomą,oczywiście nie w w jej obecności ),a wynikła jeszcze taka sprawa,która może jej zaszkodzić...i wcale nie jest nam z tego powodu przykro...no ale na nasze też nie wyjdzie- tylko,że ona ma większe kłopoty niż my Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 18:56 monikson napisała: > rany, prawie nic nie zrozumiałam )) z mojego posta? ) No wyszła na jaw pewna sprawa,w której ona brała udział,i ona będzie miała przez to problemy ) i dlatego nie jest nam przykro-bo jej nie lubimy Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 19:00 monikson napisała: > dzięki, teraz załapałam to fajnie )...ja wiem,czasem za bardzo gmatwam Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 23:15 > "a co do kolesia to widac nie byl Ciebie wart" > "wiec nie powinnas wylewac na niego lez" Nie obrażaj się Konrado, ale Jumar ma 100% racji. Na jakiej podstawie piszesz tak o kimś, kogo w ogóle nie znasz?! Odpowiedz Link
konrado80 Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 23:36 na zadnej, zyjemy w wolnym kraju i moge powiedziec to co mi sie podoba a jak to komus sie nie podoba to nie musi tego czytac czy to az tak ciezko wam zrozumiec?? tyle ludzi na tym forum jest i pisze a wszyscy nagle sie do mnie zaczeli czepiac widze ze po prostu jestem tutaj mile nie widziany wiec po prostu sie pozegnam, wtedy bedziecie mieli super fajnie PS. nie obrazam sie Odpowiedz Link
anula001 Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 23:38 > wiec po prostu sie pozegnam, wtedy bedziecie mieli super fajnie No teraz to Cie musze opierdzielic!! Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 23:47 > zyjemy w wolnym kraju i moge powiedziec to co mi sie podoba Owszem, ale to Ty ponosisz konsekwencje tego, co mówisz. > a wszyscy nagle sie do mnie zaczeli czepiac Wydaje Ci się. > widze ze po prostu jestem tutaj mile nie widziany Źle widzisz. > wiec po prostu sie pozegnam, wtedy bedziecie mieli super fajnie Szantaż emocjonalny nic tu nie pomoże. > nie obrazam sie Nie kłam. Odpowiedz Link
konrado80 Re: KONRADOOoooo!!!! 22.05.05, 23:53 fakt, ja ponosze, ale to nie znaczy ze bede pozwalal sobie na to zeby ktos mi wytykal cos co niczego, czyli netykiety forum nie lamie ale za to jumar, czyli ten ktory wytyka mi to sam ja zlamal a wiec jak mozna komus cos wytykac nie bedac samemu w porzadku??? to nie jest zaden szantaz bo juz mam tego dosyc nie po to jestem na tym forum ani nie mam zamiaru tak dalej spedzac tutaj czasu Odpowiedz Link
konrado80 Re: KONRADOOoooo!!!! 23.05.05, 00:05 poczytaj swoje wypowiedzi a bedziesz wiedzial gdzie i nie zwalaj teraz na mnie ze to ja sie czepiam bo sam zaczales sie mnie czepiac ja Tobie nic nie wytykalem Odpowiedz Link
beate1 Nie rozumiem 22.05.05, 23:44 o co tyle krzyku. Post Konrada był do Zytki. Jeśli jej nie zna w realu, nie mógł wiedzieć, czy ona woli takie pocieszanie, czy zostawienie w spokoju, żeby mogła się wypłakać aż oczy tak spuchną, że nie będzie można wyjść do ludzi. Sposób pocieszania był pewnie wybrany na chybił trafił, ale okazał się właściwy- słowa Zytki. Gdzie tu problem? Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Nie rozumiem 22.05.05, 23:55 Bardzo mi się nie podoba, jak ktoś pisze o osobie, której w ogóle nie zna, że nie była kogoś warta. A może to ta druga osoba nie była warta tej pierwszej? A może po prostu do siebie nie pasowali? Za łatwo przychodzi nam ocenianie innych ludzi, dużo za łatwo... Odpowiedz Link
beate1 Re: Nie rozumiem 23.05.05, 00:09 Nie twierdzę, że ktokolwiek nie był/nie jest wart kogokolwiek, nie tylko w tej sytuacji, ale w ogóle. Chodziło o sam fakt pocieszania, a to chyba rzadko odbywa się w oparciu o racjonalne argumenty, liczy się krótkotrwały efekt, zwłaszcza że czas na w miarę wyważone i mniej subiektywne sądy samej zainteresowanej osoby przychodzi (ewentualnie) później... Do mnie argument "nie był ciebie wart" nie trafia, bo odbieram to jako sugestię, że to ja swego czasu niewłaściwie oceniłam sytuację, nie przewidziałam czegoś, co było oczywiste (bo skoro nie był wart, to od początku) i w związku z tym sama jestem sobie winna. Odpowiedz Link
zytka08 O BOŻe 23.05.05, 08:50 O Boże, ale bitwa, a zaczęlo się tak niewienne, zastanawiałam się skąd się biorą zły bo po dwóch miesiacach ryczenia ciagle są, a KOnrado tylko spytał dlaczego ryczałam przez dwa miesiące,jak wyjasniłam w skócie to napisał że nie warto, tak normalnie po ludzku.JA sobie zdaję już sprawę z tego że nie warto i NIe było w tym żadnej psychoterapii czy czegoś takiego. Normalne ludzie słowa,które czlowiek bez uprawenień może wypodziedzieć nawet komus kogo nie zna i bardzo dziękuję za nie. DOdam że już nie ryczę bo wróćił rozum. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link