anula001 06.07.05, 11:31 powiem krotko: bylo zajebiscie, znalazlam nawet domek w Toskani, mam juz na niego odlozeone jakies 200 $, brakuje mi tylko jakies 150.000 $))) Ciekawe czy tu cos sie pozmienialo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenecka Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 11:35 ))) dobrze, że wróciłaś, ktoś wlazł do beczki z piwem, nie chce wyjść. domek w toskani prawie jak za darmo, koniecznie bierz! a w ogóle to jak było (poza tym, że zajebiście, jak zgaduje?)? Odpowiedz Link
ancia_m Super!!! 06.07.05, 11:41 Cieszymy się bardzo, bardzo, bardzo!!! Przepraszam, że krzyczę, ale wczoraj chyba z leksza ogłuchłam )) Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 11:42 jeju, przed oczami mi stanął ten domek w Toskanii...to może jakąś zrzutę na forum zrobimy? fajnie, że wróciłaś Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 11:45 sprzedamy butelki po kilku singlowych imprezach - to i jakąś furmankę się anuli do tego domku dokupi Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 11:44 > Ciekawe czy tu cos sie pozmienialo? Zmieniło się na gorsze, niestety... Odpowiedz Link
herezja Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 11:47 No proszę, ile osób z kątów powyłaziło Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 11:53 Ja wylazłem z kąta w labie, mamy całkiem przytulny. Ma tylko dwa minusy: jest w nim 16 st. C i tak głośno, że wskazane jest noszenie słuchawek wyciszających Odpowiedz Link
wenecka Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 12:01 ja bym chętnie w kąt poszła. tyle że cichy i niezimny. a najchętniej taki kąt wakacyjny. Odpowiedz Link
herezja Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 12:01 16 st. C?? Jeśli masz ochotę na dwukrotnie wyższą temperaturę to zapraszam do mnie do biura - właśnie trenuję przebywanie w klimatach tropikalnych Odpowiedz Link
herezja Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 12:07 Anula... wieczorem sobie poczytasz forum... Teraz opowiadaj! Odpowiedz Link
emzecik Witaj :) 06.07.05, 14:48 Cieszę się że wróciłaś cała i zdrowa Ale bez Włocha i żony dla mnie PDDDDD Odpowiedz Link
anula001 Re: Witaj :) 06.07.05, 19:26 nie powiedzialam, ze bez WlochaDDD Wybacz, ale w zaistanialych okolicznosciach nie mialam glowy szukac dla Ciebie zony)))) Odpowiedz Link
anula001 Re: Witaj :) 06.07.05, 19:34 wow, cos sie stalo? no prosze, czlowieka nie ma 2 tyg a tu takie zmiany czyli kto przypisany emzetowi? Odpowiedz Link
emzecik Re: Witaj :) 06.07.05, 20:48 naj... (tu sobie wstawcie co chcecie) kobieta na ziemi Odpowiedz Link
emzecik Re: Witaj :) 06.07.05, 20:50 anula001 napisała: > nie powiedzialam, ze bez WlochaDDD nie mów że z Buffonem się spotykasz ))) > Wybacz, ale w zaistanialych okolicznosciach nie mialam glowy szukac dla Ciebie > zony)))) ech... zawiodłem się ;PP ale czując pismo nosem sam się o nią zatroszczyłem D Odpowiedz Link
anula001 Re: Witaj :) 06.07.05, 20:52 haha, nie z buffone,, buffon przy nim wysiadaD OK, wiec wybaczyles. Ciesze sie emzecik, wiesz? Odpowiedz Link
monikson Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 21:30 o rany, tak długo tu nie zaglądałam i akurat wiedziałam kiedy przyjść!!! Czee Anulka!!)))) Odpowiedz Link
anula001 Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 21:33 hej mala a co to sie stalo, ze nie zagladalas? zmiany jakies?? Odpowiedz Link
monikson Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 21:37 no niestety żadnych zmian, ale jakoś ani czasu ani nastroju nie miałam... Fajnie że już jesteś! A od poniedziałku ja się urlopuję Odpowiedz Link
anula001 Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 21:39 szkoda czasu na net zwlaszcza latem, zima to co innego Ja sie urlopuje cale 2 miesiace Jakie masz plany na urlop? Odpowiedz Link
monikson Re: Hello:))) Anula is back:) 06.07.05, 21:43 > Jakie masz plany na urlop? Tourne po Polsce Najpierw do rodziców, potem do Kraka a potem może Warszawa... a po drodze wyskoczę może w Bieszczady ukoić skołatane nerwy)) Odpowiedz Link
md0512 Re: Hello:))) Anula is back:) 08.07.05, 08:10 Witaj To miłe, że jesteś znowu z nami . Może znajdzie się jakaś alternatywa dla domku w Toskanii w kraju - równie atrakcyjna a przystępniejsza cenowo Odpowiedz Link
maraiss Re: Hello:))) Anula is back:) 08.07.05, 08:43 md0512 napisał: > Witaj > > To miłe, że jesteś znowu z nami to fakt, bo nudno było tutaj bez ciebie(( . Może znajdzie się jakaś alternatywa dla > domku w Toskanii w kraju - równie atrakcyjna a przystępniejsza cenowo ale po co ma szukać alternatywy? skoro marzy o domku w Toskanii to niech tak zostanie; nie warto rozmieniać swoich marzeń na drobne i zadawalać sie byle czym))) > Odpowiedz Link
anula001 Re: Hello:))) Anula is back:) 08.07.05, 11:23 maraiss napisała: > to fakt, bo nudno było tutaj bez ciebie(( dziekuje, milo mi > ale po co ma szukać alternatywy? skoro marzy o domku w Toskanii to > niech tak zostanie; nie warto rozmieniać swoich marzeń na drobne i zadawalać > sie byle czym))) Dokladnie tak samo sadze > > Odpowiedz Link