zapalniczka 07.09.05, 22:17 ja czuje sie swietnie... ludzie sie mnie boja... zaj****** uczucie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba_owocowa Re: co u Was??? 07.09.05, 22:40 A czy to Twój problem, że się Ciebie boją? Mnie też się boją, ale nie mam zamiaru się tym przejmować. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: co u Was??? 07.09.05, 22:44 alez ja sie nie boje... jestem z tego powodu bardzo zadowolona... szczegolnie ze to osoby "wyzsze ranga" tzw. "dupne panstwo"... Odpowiedz Link
gad_forumowy Re: co u Was??? 08.09.05, 06:41 Chcesz się przestraszyć mnie? To jeszcze bardziej zaje... uczucie. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: co u Was??? 08.09.05, 15:01 gadzie... wiem ze gorszego stworzenia nie ma ale nie pochlebiaj sobie az tak bardzo... Odpowiedz Link
fanka7 Re: co u Was??? 08.09.05, 19:32 zapalniczka napisała: > ja czuje sie swietnie... ludzie sie mnie boja... zaj****** uczucie ...wiesz co...na deprechę najlepiej zrobić sobie wypad na zakupy. I wiedz, że: "Prawdziwe szczęście jest rzeczą wysiłku, odwagi i pracy." ...więcej odwagi zapalniczko...dawaj ludziom to co sama chciałabyś otrzymać, a wkrótce będziesz mile zaskoczona.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
maraiss Re: co u Was??? 08.09.05, 19:46 ku.wa jestem jeszcze na wykopach i mam ich serdecznie dosc... pisze na starej niemieckiej klawiaturze i nie wiem jak robi sie znaki interpuk. tzn. nie wszystkie... jestem zmeczona i zła Odpowiedz Link