pentagon001 08.09.05, 20:47 forumowiczów Tych, co wracają na łono forum i tych, którzy odkryli je niedawno. Wakacje się skonczyły, czas zabrać się do roboty!!! I pisać nowe wątki, raz, dwa)) Bo władzy trzeba słuchać) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_zdzicha Re: Witam starych i nowych 08.09.05, 20:53 a witaj. )))) ciężko się zabrać do roboty po wakacjach. ))))) pozdro. Odpowiedz Link
pentagon001 Re: Witam starych i nowych 08.09.05, 21:00 witaj zdzicho Ciebie nie trzeba namawiać Widzę tych, co piszą i tych...obiboków i siedzących cichutko jak myszki Bo jakby ktos nie wiedział, to wakacje dla niektórych się skończyły, choc studenci jeszcze się byczą.... Więc pisać proszę!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Witam starych i nowych 08.09.05, 21:02 no właśnie, oni się lenią, a robić nie ma komu! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
iwona2727 Re: Witam starych i nowych 08.09.05, 21:07 o moj Boze.. poczulam sie podgladana okiem Wielkiego Brata padl na mnie blady strach.. juz pisze Odpowiedz Link
monikson Re: Witam starych i nowych 08.09.05, 21:08 melduję sie! jestem mocno podekscytowana bo własnie sie pakuje i jutro jade do Pragi whoaaa!)) Odpowiedz Link
iwona2727 Re: Witam starych i nowych 08.09.05, 21:11 to czy ja moge prosic paczke lentilek i pare jarmilek bo oczywiscie pomijam fakt, ze najchetniej pojechalabym z Toba Odpowiedz Link
pentagon001 Re: Witam starych i nowych 08.09.05, 21:11 no nieeeee........ tego już nie musiałaś pisać, by inni Ci zazdrościli))))))))))) Baw się dobrze) Odpowiedz Link
monikson Re: Witam starych i nowych 08.09.05, 21:13 > tego już nie musiałaś pisać, by inni Ci zazdrościli))))))))))) sooorry... ale musiałam, musialam! bo przed momentem sie dowiedzialam ze jadę zbieram zamówienia na piwo > Baw się dobrze) Dzięki! Odpowiedz Link
anisua Re: Witam starych i nowych 08.09.05, 21:19 Gratuluję wyjazdu i też trochę zazdroszczę Odpowiedz Link
indiana20 Re: Witam starych i nowych 09.09.05, 09:58 witam zgBaszam chec dostapienia zaszczytu przynaleznosci do grona tego singlowskiego..czy moje podanie zostanie rozpatrzone...pozytywnie? czekam na akceptacje z niecierpliwoscia Odpowiedz Link