mexykankaa 21.09.05, 19:21 Właśnie wróciłam z kilkudniowego szkolenia. Zjechała sie cała firma..cały dzień szkolenia a wieczorem bibka na calego ) I kolejne obserwacje, kto, z kim, dlaczego i w jaki sposób..Jak ja lubię szkolenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_zdzicha Re: szkolenie firmowe 21.09.05, 21:02 nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę ))))))))))))))))) pozdro. Odpowiedz Link
herezja Re: szkolenie firmowe 22.09.05, 08:29 Bosz... nie znoszę takich spędów... jak dobrze,że kolejna impreza firmowa dopiero za pół roku ) Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: szkolenie firmowe 22.09.05, 09:30 wszystkie "firmowe spedy" konczyly sie dla mnie przewaznie zle (albo dla kogos znajomego) - bo niby to super zabawa, bibka, integracja itp, ale "czujne oko" i "gumowe ucho" tych "z gory" zawsze gdzies tam czuwa... Odpowiedz Link
herezja Re: szkolenie firmowe 22.09.05, 09:35 Tia - wszyscy usmiechają sie do szefa, poklepuja po pleckach, a potem obrabiają sobie na wzajem cztery litery Tyle dobrego, że weekend w ośrodku + atrakcje za free Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: szkolenie firmowe 22.09.05, 19:49 a do szefa mogłabym się uśmiechnąć - pod warunkiem, że byłby facetem )))))))))))))))))))) eh, do reszty też. )))))) Odpowiedz Link
edithea Re: szkolenie firmowe 23.09.05, 00:29 Hehe, ja coś wiem o tych szkoleniach )) Tez w sumie lubię, gdy jest dobra ekipa w pracy szkolenia są super, moje ostatnie było takie. A kiedyś miałam pod rząd szkolenie i imprezę integracyjną z firmy, z której odchodziłam, tydzień balangi! Wątroba bolała jak jasny gwint, wiadomo dlaczego niestety Musiałam po tych szkoelniach kilka dni dochodzić do siebie hehe, ale bardzo miło wspominam. Pozdrowienia dla Mexi Odpowiedz Link