zapalniczka 28.10.05, 12:50 jest najgorsze... czekanie na wyniki, na egzamin, na spotkanie, w kolejce itp. itd. niech juz zadzwonia!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballbreaker Re: czekanie... 28.10.05, 13:19 noooo, a czekanie na seks to juz w ogole... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: czekanie... 28.10.05, 15:07 kurcze czuje sie fatalnie, wlasnie z konta pozbawilam sie kupe kase... na seks czesto mozna sie nie doczekac ;P Odpowiedz Link
zapalniczka Re: czekanie... 28.10.05, 17:41 dzieki w koncu 2000 zl nie chodzi ulica... Odpowiedz Link
mort_subite Re: czekanie... 28.10.05, 23:13 pomysl.po.wypiciu napisał: > tyle Cie kosztował seks?? Jeśli był wart tych pieniędzy, to nie ma nad czym rozpaczać... ;-P PS. Ktoś wie jakie było lato tego roku we Francji i na jakie młode beaujolais będzie można liczyć? Odpowiedz Link
mort_subite Re: czekanie... 29.10.05, 17:08 ballbreaker napisał: > smutne jednak to ze placic trzeba Zawsze za to płacisz. Prędzej, czy później... mort_filozoficznie (wpływ kaca zapewne) Odpowiedz Link
maraiss Re: czekanie... 29.10.05, 17:58 mort_subite napisał: > ballbreaker napisał: > > > smutne jednak to ze placic trzeba > > Zawsze za to płacisz. Prędzej, czy później... > to prawda... Ps: żaden z kolegów nie chce pomóc koleżnace w potrzebie? > Odpowiedz Link
ballbreaker Re: czekanie... 29.10.05, 18:11 no wlasnie zauwazylem w watku obok ze ona naprawde potrzebuje interwencji... Odpowiedz Link
maraiss Re: czekanie... 29.10.05, 18:20 ballbreaker napisał: > no wlasnie zauwazylem w watku obok ze ona naprawde potrzebuje interwencji... czyli mam rozumieć, ze poświęcisz się i pomożesz?))))))) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: czekanie... 29.10.05, 18:34 Sylwia czy Ty mi probujesz kogos nagaic? hehehe ;P to moze jakies zapisy... kolejka zobowiazuje ;P Odpowiedz Link
maraiss Re: czekanie... 29.10.05, 18:53 zapalniczka napisała: > Sylwia czy Ty mi probujesz kogos nagaic? hehehe ;P to moze jakies zapisy... kol > ejka zobowiazuje ;P chce pomóc)))) to może powiedź jakie masz wymagania...czy wystarczy , ze chętny?)) Odpowiedz Link