dzika_zdzicha 14.12.05, 21:12 ... przedświąteczny i/lub noworoczny? jakieś postanowienia? wnioski, skargi, interpelacje? pozdro. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g_kamila plany..? 14.12.05, 22:38 tak , chyba : w sumie to niczego zbytnio nie żałuję w tym roku, ale obym w tym nadchodzącym nie zrobiła tylu głupstw, chyba powinnam zacząć być bardziej szalona i jednocześnie bardziej zrównoważona, bo mam już trochę dosyć siebie rozgadanej i roześmianej a jednocześnie łapiącej doły i przejmującej się pierdołami... to chyba nie ma sensu, a tak poza tym to niedługo (czyt. przyszły czwartek) jadę do domku ale zaraz wrócę (27) i prześpię sylwestra sama .... to nie jest plan to jest zdarzenie losowe tylko, że takie łatwe do przewidzenia. ps.to były wyznania rozkapryszonej księżniczki, która tak naprawdę nie wie co chce ze swoim życiem zrobić Odpowiedz Link
vatazhka Re: zrobiliście już może bilans... 17.12.05, 16:20 Bilanse pozostawmy księgowym - życie nie składa się z odizolowanych transakcji. Odpowiedz Link
mon80 Re: zrobiliście już może bilans... 18.12.05, 20:11 ja jeszcze nie.. nie mam odwagi.. Odpowiedz Link
anula001 Re: zrobiliście już może bilans... 18.12.05, 22:11 no wlasnie dzis probowalam sobue przypomniec jakie byly moje postanowienia na 2005 rok. o 2 pamietam-wloski i mniej forum. to drugie bez trudu zrealizowalam. ehhh, na 2006 wymysle sobie chyba tylko 1 postanowienie. Odpowiedz Link
mabiwy Re: zrobiliście już może bilans... 18.12.05, 23:21 nie mam postanowień, nie robię bilansu. Ważna jest każda chwila. Nie mam wpływu, na to ,co już się zdarzyło, mogę tylko korzystać z doświadczeń. Zakładam,że niemniej " ważne są .. te dni , których jeszcze nie znamy, ważne są .. te dni, te na które czekamy " Odpowiedz Link
oleyu Re: zrobiliście już może bilans... 18.12.05, 23:26 A ja sobie powiedziałem, że zmieniam moje całe życie. Wróciłem z urlopu i koniec. Dalej tak nie może być, w ciągu 2 - 3 miesięcy mam zamiar zmienić wszystko. Hehe Odpowiedz Link
herezja Re: zrobiliście już może bilans... 19.12.05, 13:00 A ja nie robiłam żadnych postanowień, za to w tym roku bardzo dużo mi sie w życiu działo. Wiele się pozmienialo i bardzo mnie to cieszy - wyrwałam sie z marazmu, czego wszystkim życzę Odpowiedz Link
anula001 Re: zrobiliście już może bilans... 19.12.05, 19:06 powodzenia tez nad tym mysle, ale chyba dojrzewam na razie Odpowiedz Link
monami5 Do Oleyu... 22.12.05, 05:00 ... a jak masz zamiar tego dokonac?.... zmienic wielce swoje zycie w czasie 2-3 m-cy?.... bardzom ciekawa!... Odpowiedz Link