mirmurek 12.02.06, 21:03 Ci z Krakau już się łączą, a my?? Wypada zrobić podobną akcję, więc <palec do budki> )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirmurek Re: Single z Wrocka... 12.02.06, 23:03 W takim razie może warto zastanowić się gdzie najlepiej się udać Może wówczas kolejne paluszki się znajdą Odpowiedz Link
elbereth.g Re: Single z Wrocka... 13.02.06, 19:17 Hej, ja tez sie zglaszam. Nie moze byc, ze Ci z Krakowa moga sie zgadac, a MY nie! Wroclawianie do dziela!!! Odpowiedz Link
mirmurek Re: Single z Wrocka... 16.02.06, 20:49 Chyba przespałem i od razu przepraszam, ale bratową mam w domu Mam propozycję - w ten weekend jest impreza www.polowki.pl/?page=zapowiedzi_imprez ja na pewno będę Pozdrawiam Odpowiedz Link
anisua Re: Single z Wrocka... 17.02.06, 19:30 jak wyglądają takie imprezki? same single? i co polowanie na swoją drugą połówkę?? Odpowiedz Link
mirmurek Re: Single z Wrocka... 19.02.06, 17:17 > jak wyglądają takie imprezki? Raz lepiej, raz gorzej, wszystko zależy od nastawienia osób, które się pojawiają. > same single? Zwarte i gotowe Mój kumpel poznał na imprezie sylwestrowej połówkę i już się zaręczył > i co polowanie na swoją drugą połówkę?? Ja myśliwym nie jestem :-p Odpowiedz Link
anisua Re: Single z Wrocka... 19.02.06, 17:25 zaręczył się??????? po niecałych dwóch miesiącach??????????? hmmm....... jesteś...ofiarą???????) byle nie ofiarą losu;D Odpowiedz Link
mirmurek Re: Single z Wrocka... 19.02.06, 17:57 > zaręczył się??????? > po niecałych dwóch miesiącach??????????? > hmmm....... Tak bywa > jesteś...ofiarą???????) Generalnie nie uznaję tego za polowanie gdyż wówczas rzeczywiście nie ma co mówić o partnerach tylko raczej o myśliwym i ofiarze... > byle nie ofiarą losu;D To pozostawiam do przemyśleń ;-p Odpowiedz Link
anisua Re: Single z Wrocka... 19.02.06, 18:50 szybkie te zaręczyny.........boi się, by nie uciekła? trudno mi uwierzyć........ rzeczywiście lepiej brzmi, ze poszukujemy partnera ale w zyciu często jestesmy zwierzyną lub łowczym) a jeśli mogę zapytać......jak polowanie? Odpowiedz Link
mirmurek Re: Single z Wrocka... 20.02.06, 19:18 > a jeśli mogę zapytać......jak polowanie? Hmmm powiem wprost - zwierzyny brakło miało być około 30-40 osób, a przyszło 10 osób i po raz pierwszy było więcej mężczyzn niż kobiet Koniec końcem wylosowałem jakiś karnecik na wypad do teatru w dwójkę i ... trzeba poszukać owej chętnej na sztukę teatralną lub po prostu oddam znajomemu Odpowiedz Link
tiggra Re: Single z Wrocka... 20.02.06, 21:30 paluszek do budki, jak tam, szykuje sie jakies spotkanie? Odpowiedz Link