czarny.onyks 09.09.06, 00:01 rewelacjaaaaaaaa) Taka prosta rzecz, a cieszy podniebienie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleshless Re: Suszone pomidory w oleju 09.09.06, 00:03 fiu, fiu.... zaraz, zaraz... a może one takie stare, że aż uschły w tym łoleju... ;> Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Suszone pomidory w oleju 09.09.06, 23:12 sprawdziłam...nie smierdzą;DDDD kozuszka nie ma) Odpowiedz Link
bachuu Re: Suszone pomidory w oleju 09.09.06, 23:19 suszone pomidory si si, tylko jakos ten ich wyglad jest taki ... hm.... Moze inaczej... częśc serów pleśniowych mozna spożywać po uprzednim zatkaniu nosa (vide ostani wallace i grommit (?) - ser skarpetki biskupa) analogicznie niekoniecznie trzeba parzeć na to co sie je Odpowiedz Link
aleola1 Re: Suszone pomidory w oleju 11.09.06, 16:57 Mniam mniam, kupuje suszone i je sobie zalewam i dodaje czosnku i bazyli i potem mam nawet oliwe smakowa, a suszone pomidorki to bym do kazdego dania wetknela. mniam mniam Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Suszone pomidory w oleju 12.09.06, 20:46 suszone? ja kupuje juz gotowe...... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Suszone pomidory w oleju 12.09.06, 20:39 śmierdzą??? ee to jakies inne jemy;D Odpowiedz Link
aleola1 Re: Suszone pomidory w oleju 13.09.06, 14:45 Mozna kupic suszone i smamu je sobie sprawic, taniej i przyjamniej a ponadto czuje sie jak "prawdziwa kobieta" ze przetwory umiem robic hihihihi Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Suszone pomidory w oleju 12.09.06, 14:57 matko kochana co wy za paskudztwa jecie i to ma was odchudzić hihihi Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Suszone pomidory w oleju 12.09.06, 20:39 paskudztwa????? to jest pyszne;DDDDDD ale dlaczego ma nas odchudzić?;> Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Suszone pomidory w oleju 13.09.06, 13:32 oki skoro powiadasz, że pyszne to jak sie mnie takie cusik trafi to posmakuje))) fact, może oley nie odchudza...ale te wasze żarełka co tu wypisujecie brzmią mi jak jakieś diety)))) Odpowiedz Link