anula001 16.09.06, 10:22 byliscie juz? Siostra moja byla wczoraj i wlasnie mi zdaje relacje. Ponoc MEGA PORAZKA. Ludzie wychodzili z kina w trakcie seansu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_zdzicha Re: "samotnosc w sieci" 16.09.06, 12:48 nie byłam, bo to dla mnie za słodkie. nie chcę czegoś takiego ani oglądać, ani czytać. może ludzie stwierdzili, że chcą wreszcie zobaczyć na ekranie coś, co przypomina prawdziwe życie? marzę o tym, by pójść na Plac Zbawiciela... ale kurde, kasy nie mam i to musi poczekać. buziak Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: "samotnosc w sieci" 16.09.06, 14:51 Ja sie cały czas wybieram... Ale nie zdziwiłabym się, gdyby film okazał sie przereklamowany.... Z polskich filmów najlepiej do tej pory wychodziły naszym rodzimym artystom filmy sensacyjne...chocby ,,Dług''... Odpowiedz Link
gad_forumowy Re: "samotnosc w sieci" 16.09.06, 16:37 Nie idę, poczekam na recenzje i DVD. Odpowiedz Link
aleola1 Re: "samotnosc w sieci" 16.09.06, 16:42 a ja to daaaaaaawno temu czytalam i jakos nie korci mnie isc na to do kina, daruje sobie, chyba bym wolala pojsc najaks komedyjke romatyczna, zeby sie posmiac bez angazowania mózgu bo ten biedaczek wykonczonypo tygodniu pracy i przerazony planami na nastepny Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: "S@motnosc w sieci" 16.09.06, 20:23 Wybieram się w poniedziałek, słyszałam same złe opinie ale nie szkodzi,mam nadzieję, że się nie zawiodę . Odpowiedz Link