anula001 21.12.06, 08:55 Chciałam otworzyć gg, klikam na czerwone słońce i całość znika-zamyka się. Ponowiłam próbę i to samo. Odinstalowałąm i zainstalowałam ponownie gg. Nadal nic. Czy ktoś wie o co chodzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: Problem z gg - czy jest na sali informatyk?:) 21.12.06, 09:28 a restartowalas komputer?? jest jakis blad w windowsie Odpowiedz Link
blue_a Re: Problem z gg - czy jest na sali informatyk?:) 21.12.06, 09:31 może zaprzyjaźnij się z tlenem? lubię tlen i korzystajacych z niego, bo widać kiedy piszą. miłe uczucie lampka się pali. gaśnie. pali się i nie "siada" tak czesto, jak gg. taka sugestia obok. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Problem z gg - czy jest na sali informatyk?:) 21.12.06, 09:34 no nie wiem, tu bym polemizowal )) mialem tlen i jakos tez czasem sie dzialo z nim cos nie tak i ogolnie to wiecej osob na gg siedzi Odpowiedz Link
blue_a ja tam zwykle siedzę na krześle 21.12.06, 11:39 zielonym ekologicznie jest wygodny z powodu, że masz przy okazji otwartą pocztę. niby Święta, prawda, ale ta poczta dobrze dochodzi i ładniejsze jest okienko w tlenie. no i autoryzujesz ludzi. przez chwilę czujesz się panem sytuacji. taka selekcja, wpuścić, nie wpuścić. a kontakty z gg i tak przekopiowują się na tlen, więc...? Odpowiedz Link
konrado80 Re: ja tam zwykle siedzę na krześle 21.12.06, 22:58 wiec zamiast tak reklamowac, to przeslij ten nick do tego Twojego tlenu ) Odpowiedz Link
blue_a Re: ja tam zwykle siedzę na krześle 22.12.06, 11:16 wolę dostawać maile (przewrotne kobiety dobrych Świąt Odpowiedz Link
konrado80 Re: ja tam zwykle siedzę na krześle 22.12.06, 17:49 nie za duzo bys chciala, hmm?? P Odpowiedz Link
fleshless Re: Problem z gg - czy jest na sali informatyk?:) 21.12.06, 09:35 blue_a napisała: > może zaprzyjaźnij się z tlenem? albo lepiej z haceelem, to jest dopiro cóś... P.S. Moje gygy tam jakoś nie pada ;] Odpowiedz Link
fleshless Re: Problem z gg - czy jest na sali informatyk?:) 21.12.06, 12:20 blue_a napisała: > co to hcl? no przeca mówię, że cudo - cudeńko ;] Odpowiedz Link
blue_a Re: Problem z gg - czy jest na sali informatyk?:) 21.12.06, 12:26 zachwalasz jak baba ser Tyy, nie obrażaj się Odpowiedz Link
fleshless Re: Problem z gg - czy jest na sali informatyk?:) 21.12.06, 12:33 blue_a napisała: > Tyy, nie obrażaj się ale skąd Ci taka ewentualność przyszła do głowy? Odpowiedz Link
blue_a Re: Problem z gg - czy jest na sali informatyk?:) 21.12.06, 12:46 Z gapienia się przez okno Jeśli już zadać sobie trud pisania, to mail Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Problem z gg - czy jest na sali informatyk?:) 21.12.06, 11:03 popieram zaprzyjażnienie się z tlenem - gg też obsługuje a rzeczywiście tak często nie pada, nie jest tak "zapchany" (w gg często są opóźnienia w rozmowie) i w ogóle jakiś bardziej przyjazny jest "ludziowi" Co do "znikania" gg - jeśli odinstalowałaś i zainstalowałaś od nowa i dalej to samo - to wniosek z tego, że: 1. albo jednakowoż nie usunęło się wszystko i po ponownej instalacji dalej używa części tych samych bibliotek/plików, 2. albo cuś w systemie zdechło. Obstawiam to drugie. Ale spróbowałbym np. ściągnąć INNĄ (nowszą albo starszą) wersję gg niż uzywasz. A tak poza tym to ja sie na tym w ogóle nie znam... Co to jest gg? ))) Odpowiedz Link
zeppelia Re: Problem z gg - czy jest na sali informatyk?:) 21.12.06, 11:35 Porzuć parcha Anula, tlen jest dla ludzi i kontakty gg można importować i nie pada tak często Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Problem z gg - czy jest na sali informatyk?:) 21.12.06, 12:27 anula001 napisała: > Chciałam otworzyć gg, klikam na czerwone słońce a tak w ogóle co to jest, kto to wymyślił? czerwone słońce??? toż to horror jakiś... słoneczko ma być żółciutkie i uśmiechnięciutkie a nie czerwone. howgh. Pozytywne WibracjeReaktywacja Odpowiedz Link
gad_forumowy Re: Problem z gg - czy jest na sali informatyk?:) 21.12.06, 13:11 Moje jest zawsze żółciutkie Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Problem z gg - czy jest na sali informatyk?:) 21.12.06, 14:31 pewnie ma zoltaczke Odpowiedz Link
ewengarda moze Miranda? 21.12.06, 20:05 pod windowsem mam Mirande, ktora szczerze polecam, zwlaszcza osoba, ktore korzystaja z wiecej niz jednej sieci pogaduszkowej. Jeden maly programik, obsluguje jednoczesnie wszystkie komunikatory, w moim przypadku jest to jabber, gg, tlen i icq w jednym oknie (plus oczywiscie esemesy i rss). Poza tym sama sobie zrobilam jego tlo i poustawialam wszystkie kwestie graficzne, wiec jest sliczny i uroczy Uzytkownik bardziej zaawansowany sam sobie ustaiwa ktore wtyczki chce, ktorych nie potrzebuje, dla mniej zaawansowanych jest gotowiec. Jednoczesnie zaznaczam, ze nie jestem w zaden sposob powiazana z Miranda i nikt mi nie placiu za reklame) Ale na laptopie mam gg i codziennie mi przypomina, dlaczego doprowadzona do ostatecznosci wywalilam go z systemu "normalnego" kompa ponad poltora roku temu. Ale oby do jutra - jutro dociera do mnie moja nowa zabaweczka Odpowiedz Link
konrado80 Re: moze Miranda? 21.12.06, 23:00 jakos nie moglem sie do niej przekonac wole tak jak mam, czyli gg i mysle nad powrotem do tlenu Odpowiedz Link
ewengarda Re: ja mam JAJC'a? 22.12.06, 01:47 tak mnie skusiles, wlazlam na ich strone i moze, moze potestuje go kiedys w wolnej chwili na mojej nowej zabaweczce Odpowiedz Link
ewengarda Re: moze Miranda? 22.12.06, 01:44 co kto lubi. ja sie nie moglam przekonac do konnekta - niby filozofia mirandopodobna, ale cus nie tak... ale i tak lepszy niz gg poza tym jednak kontakty czterech sieci komunikacyjnych w jednym malym okienku (slicznym na dodatek to duuuuuuze ulatwienie. bardzo dobre sa tez jabberowi klienci, ale to dla nieco zaawansowanych (jak dla mnie - pod linuchem tylko; pci jakby kogos interesowalo) Odpowiedz Link