sereni 14.01.07, 14:06 Wydrążone środki wypełnione miodem, wanilią, rodzynkami, posypane kruchym ciastem i upieczone.Zawsze poprawiaja nastrój, rozpływając się w ustach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mort_subite Re: Pieczone jabłka 14.01.07, 14:09 Hehe, ja się przestawiam na pieczywo chrupkie pod maślanki i kefirki naturalne. Trzeba trochę powalczyć ze skutkami ubocznymi Świąt Niemniej - smacznego życzę Odpowiedz Link
sereni Re: Pieczone jabłka 14.01.07, 14:14 Święta były prawie miesiąc temu.Powinno już być powalczone P.S. Ale dziękuję Odpowiedz Link
mort_subite Re: Pieczone jabłka 14.01.07, 14:31 News o tym, że Święta już są dawno za nami, dotarł do mnie ze sporym poślizgiem Nigdy nie twierdziłem, że jestem przesadnie bystry ;-P PS. Ależ proszę bardzo. Cała przyjemność po mojej stronie Odpowiedz Link
sereni Re: Pieczone jabłka 14.01.07, 17:34 mort_subite napisał: > Nigdy nie twierdziłem, że jestem przesadnie bystry ;-P W tym Twój urok > PS. Ależ proszę bardzo. Cała przyjemność po mojej stronie Uwierz, że po mojej też ) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Pieczone jabłka 15.01.07, 00:40 sereni napisała: > mort_subite napisał: > > > Nigdy nie twierdziłem, że jestem przesadnie bystry ;-P > > W tym Twój urok Heh, liczyłam raczej na reakcję w stylu "No co ty, jesteś superbystrzacha". Jak to łatwo się w życiu przeliczyć... ( Załamka... ))))))))) Odpowiedz Link
sereni Re: Pieczone jabłka 15.01.07, 01:00 mort_subite napisał: > Heh, liczyłam raczej na reakcję w stylu "No co ty, jesteś superbystrzacha". > Jak to łatwo się w życiu przeliczyć... ( > Załamka... > ))))))))) Chciałeś żebym Cię miodem oblała ? Nic z tego )) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Pieczone jabłka 15.01.07, 10:16 sereni napisała: > Chciałeś żebym Cię miodem oblała ? Niekoniecznie literalnie - podejrzewam, że trudno byłoby się później domyć ;-P > Nic z tego )) Kamień z serca Odpowiedz Link
sereni Re: Pieczone jabłka 15.01.07, 11:09 mort_subite napisał: > Kamień z serca > To teraz dla odmiany ja jestem rozczarowana ) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pieczone jabłka 14.01.07, 14:18 o fujjjjjj)))))))))))))) wolę twarde, soczyste, kwaśno -słodkie Odpowiedz Link
sereni Re: Pieczone jabłka 14.01.07, 17:35 czarny.onyks napisała: > wolę twarde, soczyste, kwaśno -słodkie Też wolę twarde D Odpowiedz Link
altu Re: Pieczone jabłka 15.01.07, 08:14 tia.. pyszności.. a ja wczoraj na wadze stanęłam.. prawie +5 ech.. Odpowiedz Link
mort_subite Re: Pieczone jabłka 15.01.07, 10:17 Ja też stanąłem na wadze. Szczęśliwie dla samego siebie nie pamiętam poprzedniego pomiaru, więc nie wiem, jak duży "+" mi się w tzw. międzyczasie pojawił Odpowiedz Link
nascendi1 Re: Pieczone jabłka 16.01.07, 01:52 Kurczę...i nikt nie napisał, że to musi być pyszne. Sereni, daj przepis. Odpowiedz Link
sereni Re: Pieczone jabłka 16.01.07, 10:39 nascendi1 napisała: > Kurczę...i nikt nie napisał, że to musi być pyszne. Po co o tym pisać.To oczywiste ) > Sereni, daj przepis. Jest.W wątku przewodnim. Odpowiedz Link
nascendi1 "Smażone zielone pomidory"? 16.01.07, 12:05 Chyba nie podobałby mi się taki film Nie ma. Odpowiedz Link
sereni Re: "Smażone zielone pomidory"? 16.01.07, 18:07 nascendi1 napisała: > Nie ma. Wydrążone środki wypełnione miodem, wanilią, rodzynkami, posypane kruchym ciastem i upieczone. Jest. Odpowiedz Link
nascendi1 ta kruszonka... 16.01.07, 21:19 coś dzwoni, że dwa składniki 1:1 się miesza, ale jakie? ha. Odpowiedz Link
sereni Re: ta kruszonka... 16.01.07, 21:38 Zwyke kruche ciasto( miałam kawałek w zamrażalniku) : - pół kilograma mąki, - 3 jajka, - szklanka cukru, inna wersja ( bez ciasta): w środek ładujesz dżem, posypujesz cynamonen,zapiekasz. Odpowiedz Link
wenecka Re: Pieczone jabłka 16.01.07, 22:12 tym własnie słynny Stefen Ukrainien odchudza pół warszawy. Odpowiedz Link