tusku 13.03.07, 07:38 Jestem młodym 50-latkiem i nie jednemu młokosowi w wielu sprawach dał bym radę,ale nie oto mi chodzi.Wybieram się w maju do Amsterdamu pomuzykować ale brakuje mi do duetu instrumentalisty(tki)bo sam na harmonijce płuca wypluję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludzik_ten_sam Nie pal :-) 13.03.07, 10:22 Chodzi Ci o taką...polską Candy Dulfer? I jej seksafon? Tu jest, widziałam. Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Wiesz co, Smok? 13.03.07, 20:06 dostałam dziś od losu coś, czego nie powinnam dostać. my secret. i Ty mi mówisz, że mnie lubisz. wow! duże, naprawdę duże dzięki Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam A może zatrudnimy się u tego pana? 13.03.07, 20:07 Na grzebieniu chyba grać nietrudno, ojsciec mnie uczył, jak byłam dzieckiem. Odpowiedz Link
chinski.smok Re: A może zatrudnimy się u tego pana? 13.03.07, 20:26 To ja się nauczę na pile. Pojętna jezdem... Doświadczenie w manageringu artystów też mam jakieś... Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Z tą piłą... 13.03.07, 20:34 Słychać nad naszym mieszkaniem piłowanie drewna. I Mała rezolutnie: - Ktoś kroi chleb... A jodłowanie? Myślisz, że trudne? Pomyślu, zagrasz na garach? Pan może nie przewidział, ale to bardzo wzbogaci brzmienie. Odpowiedz Link
juvenala1 Re: Z tą piłą... 13.03.07, 20:50 to ja się dołączam z przenośnymi klawiszami ;DD ale będziemy czadową kapelą Odpowiedz Link
tusku Re: Z tą piłą... 14.03.07, 15:32 juvenala1 napisała: > to ja się dołączam z przenośnymi klawiszami ;DD > ale będziemy czadową kapelą Gdzie Cię szukać? Odpowiedz Link
tusku Re: Z tą piłą... 13.03.07, 21:37 ludzik_ten_sam napisała: > Słychać nad naszym mieszkaniem piłowanie drewna. I Mała rezolutnie: > - Ktoś kroi chleb... > > A jodłowanie? Myślisz, że trudne? > > Pomyślu, zagrasz na garach? Pan może nie przewidział, ale to bardzo wzbogaci > brzmienie.Widziałem jak gościu gra na wiaderkach chyba po emulsji i wyszło świetnie.Wchodzę w to. Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam ludzie w celach zarobkowych 13.03.07, 21:38 grają na krzesłach, tańczą na rurze Odpowiedz Link
herezja Re: ludzie w celach zarobkowych 14.03.07, 15:49 woltyżerka i tresura dzikich zwierząt... Odpowiedz Link
chinski.smok Re: ludzie w celach zarobkowych 14.03.07, 16:48 przecinanie śpiewającą piłą na pół... Odpowiedz Link
juvenala1 Re: ludzie w celach zarobkowych 14.03.07, 17:05 ooo!! to byłby dopiero hit!!! aplauz publiki murowany Odpowiedz Link
herezja Re: ludzie w celach zarobkowych 14.03.07, 18:28 A kandydatów do przecięcia ustwianoby w dłuugiej kolejce Odpowiedz Link