tequilllasunrise 24.04.07, 11:26 Natknęłam się na taką stronę: www.onefun.pl i bardzo podoba mi się idea takich wyjazdów dla singli wygląda malo desperacko i sama przygodowa forma jest dość niekonwencjonalna... Prawdopodobnie się wybiorę do Gniewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardiss Re: eee 24.04.07, 11:49 Pomysł.po.wypiciu. Oj nieładnie, bardzo nieładnie tak wybuchać smiechem, skoro ktoś miał tyle dobrej woli i coś nowego pokazał. no jestem zaskoczona bardzo... kurcze no, takie dobre zdanie miałam o Tobie. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: eee 24.04.07, 11:54 no widzisz ardiss jak juz zauwazylismy na jakims watku idealy to raczej nie istnieja tak sadzilem ze ta reklame powinienem wywalic bez komentarza Odpowiedz Link
ardiss Re: eee 24.04.07, 11:56 pomysl.po.wypiciu napisał: > no widzisz ardiss jak juz zauwazylismy na jakims watku idealy to raczej nie ist > nieja > > tak sadzilem ze ta reklame powinienem wywalic bez komentarza nie wywalic, tylko zostawić, a nóż widelec ktoś pojedzie i będzie się dobrze bawił Pomysł... nie obrażaj się Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: eee 24.04.07, 12:02 ardiss, nie obrazam sie prowadzimy polityke taka ze ogloszenia komercyjne wywalmy, choc ciagle pojawiaja sie wyjatki Odpowiedz Link
ardiss Re: eee 24.04.07, 12:12 UFF.. TO DOBRZE Ulżyło mi... A co do polityki... czyli jeśli ktoś ma fajny pomysł ( pewnie dla jednych fajny, dla innych nie) to nie może o tym Nam powiedzieć... Tak? Kurcze, ja słaba jestem w reklamie nie znam się... moze to rzeczywiście tylko reklama, a ja sie tutaj ekscytuję. EH. życie Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: eee 24.04.07, 12:29 to dobrze ze dobrze moglibysmy nawet na lody isc ale zdaje sie ze jestes spoza wa-wy to jest tak ze jak ktos bez historii forumowej podaje jakis sznureczek ze jakas firma cos fajnego robi to chyba moge uznac to za reklame nie? Odpowiedz Link
tequilllasunrise Re: eee 24.04.07, 12:41 hehe rzeczywiście nie pomyślałam, że to może być uznane za reklamę po prostu pomysł mi sie spodobał, bo mysle, że sprytnie znaleźli niszę. osoba bez przeszłości Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: eee 24.04.07, 12:51 hehe osobo bez przeszlosci ciesze sie ze po prostu chcialas sie podzielic swoim znaleziskiem osobiscie nie przepadam za wyjazdami zorganizowanymi stad moj sceptycyzm ps witam na forum Odpowiedz Link
ardiss Re: eee 24.04.07, 12:44 ... lody hm... To randka by była? bo ja tylko na randkę moge: Mama zakazałą spotykania sie z obcymi, no chyba, ze to randka Mozesz. poddaję sie. Przegadałes. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: eee 24.04.07, 12:54 hmm to Ty nieletenia jestes ze wciaz sie sluchasz mamy?? no to nie wiem.. kiedys dobre lody byly przy monciaku blisko mola. wlascicielem lodziarni byl wloch zdaje sie, no ale kiedy to bylo.. Odpowiedz Link
ardiss Re: eee 24.04.07, 12:57 ...letnia jestem letnia Choć, to mogłoby byc ciekawe być nieletnia zapraszaną na randkę przez letniego? No własnie letniego? zaraz zaraz... czy Ty nie miałes pomagać Mortowi zmywac po przyjęciu jedzeniowym..? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: eee 24.04.07, 13:05 mort zniknal ale ewentualnie moge pozmywac sam czyli plan jest taki: jemy, zmywam a potem na lody w ramach deseru Odpowiedz Link
ardiss Re: eee 24.04.07, 13:08 ...tzn ja nie zmywam.. ja gotuję Własnie poszukiwałam kogoś do tej brudnej roboty bo nie znosze tego robic... znalazł sie Mort, ale zniknął... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Na Monciak mam blisko!!! 02.05.07, 11:59 no to jak znajde miejscowke to w pt. mozemy isc na lody Odpowiedz Link
ardiss Re: Na Monciak mam blisko!!! 02.05.07, 12:05 e... dopiero to przeczytałam.... Kurcze, pomysł.. przepraszam, ale wczesniej tego nie zauważyłam... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Na Monciak mam blisko!!! 02.05.07, 12:10 pewnie dlatego ze napialem to 6 minut wczesniej Odpowiedz Link
ardiss Re: Na Monciak mam blisko!!! 02.05.07, 12:24 ooo to czekam w piatek w takim razie! Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Coś nowego dla singli 25.04.07, 21:23 Pomysł dobry, tylko te ceny....trochę kosmiczne... Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Coś nowego dla singli 25.04.07, 21:24 Wychodzą z założenia: kto nie ma szczęścia w uczuciach, ten ma szczęście w kartach Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Coś nowego dla singli 02.05.07, 18:04 AAAAA to zmienia postać rzeczy D Odpowiedz Link
melila Re: Coś nowego dla singli 28.04.07, 00:18 tequilllasunrise napisała: > Natknęłam się na taką stronę: www.onefun.pl i bardzo podoba mi się idea > takich wyjazdów dla singli wygląda malo desperacko i sama przygodowa forma > jest dość niekonwencjonalna... Prawdopodobnie się wybiorę do Gniewa Dla mnie niekonwencjonalna jest przede wszystkim cena. W życiu nie zapłaciłabym tyle za atrakcje jak na wycieczce szkolnej. Odpowiedz Link
karpis1 Re: Coś nowego dla singli 05.05.07, 09:33 ta firma nie jest organizatorem turystyki, więc w zasadzie nie powinna organizować tego typu imprez ... Odpowiedz Link