ludzik_ten_sam 25.04.07, 15:07 Wsiadam do windy. Nieznajomy facet: Jechałem do pani najszybciej jak tylko mogłem. ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 25.04.07, 15:12 no i co się złościsz? przecież wiesz, że cię lubię [koledzy z pracy] Odpowiedz Link
blata Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 25.04.07, 18:06 Przyspieszam trochę, żeby facet przytrzymujący drzwi nie czekał długo, a on: hmm, z samego rana biegnie do mnie kobieta Odpowiedz Link
koss.ania Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 25.04.07, 18:46 Piekne, to bylo blataAz sie usmiechnelam..wyobrazajac sobie ta scene.. Co umila zycie? Dla mnie jedna z takich rzeczy jest napewno muzyka, bez wzgledu na nastroj, zawsze jej dzwieki stanowia swoiste dopelnienie danej chwili.. No a oprocz tego, oczywiscie jakis mily gest sasiada, badz kogos innego, no i usmiech, poprostu dziala cuda, nawet jak mam paskudny nastroj, a ktos sie do mnie usmiechnie, to odrazu mi lepiej.. Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Dialogi na cztery nogi (z M) 25.04.07, 20:06 O 18. zbieram się, kończę pracę, już jestem jedną nogą za biurem. M idzie z kubkiem kawy. Zdaje się, że jeszcze będzie pracować. M: Co Ty tu jeszcze robisz? Domu nie masz? ja: Podziwiamy panoramę stolicy. M: Fajne te biurowce. Tylko widok zakłócają te stare osiedla. ja: Wyburzyć. M: Wiesz...nie wiadomo, co na to mieszkańcy. ja: i ten Dworzec Centralny brzydki M: A co na to Karwowski? ) Odpowiedz Link
m_s_z Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 25.04.07, 20:50 Fajny komplement. Krótkie "dobra robota" rzucone od niechcenia przez szefostwo. To, że wykiełkowała mi bazylia w doniczce. Kilka godzin samotnej jazdy samochodem, a do słuchania wszystkie albumy Muse (w poniedziałek). Dwie godzinki przegadane z przyjaciółką (w niedzielę). To, że udało mi się znaleźć fantastyczną sukienkę na prezent dla siostrzenicy (dzisiaj). Długo by wymieniać. Generalnie mam miłe życie -- 10063703 Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 25.04.07, 21:01 Świeżo posadzona paproć puszcza (się) pęd. Hurra. Bo ona ma takie dobre jony ujemne. Do sypialni jest dobra. Kawa, o każdej porze dnia i nocy. Przyniesiona przed chwilą paczuszka, a tam książka przetłumaczona przez koleżankę. Miłe. Kto następny? Piszcie. Odpowiedz Link
strahnawruble Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 25.04.07, 21:18 The Simpsons (właściwie jedyna rzecz, którą oglądam teraz w telewizji) Czekoladka przysłana w paczce ze starego kraju Muzyka, duuużo muzyki I, jako żem facet prosty i nieskomplikowany, czasem lubie podrapać się po pleckach i jeszcze innej części ciała, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę Odpowiedz Link
blata Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 25.04.07, 23:25 strahnawruble napisał: części ciała, gdzie plecy kończą swą szlachetną > nazwę skądś znam to określenie... to był Niziurski? w każdym razie chodziło o miejsce, gdzie kogoś ubodła koza Odpowiedz Link
herezja Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 25.04.07, 23:42 strahnawruble napisał: > The Simpsons (właściwie jedyna rzecz, którą oglądam teraz w telewizji) Przez chwile łudziłam sie, ze nasza polska tv znów puszcza mój ulubiony serial : ((( Odpowiedz Link
strahnawruble Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 26.04.07, 20:46 herezja napisała: > strahnawruble napisał: > > > The Simpsons (właściwie jedyna rzecz, którą oglądam teraz w telewizji) > > Przez chwile łudziłam sie, ze nasza polska tv znów puszcza mój ulubiony serial > : > ((( Kruca fux, obawiam się, że nie za moherków Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 25.04.07, 21:31 to że mój balkon sie powoli zazielenia i wieczory na tym balkonie, gdy niebo jest bezchmurne i tak siedze i gapie sie w niebo herbata i niestety słodycze (dzisiaj były orzechy w czekoladzie - pyycha) Odpowiedz Link
mojave777 Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 26.04.07, 09:35 To ja Wam umilam życie? Serio? Miło... No chyba, że mój detektor nie wyczuł pokładów ironii i złośliwości Ludzika... eM. _____ www.youtube.com/watch?v=o6WuoY6Kb1g Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 26.04.07, 10:36 Wiesz, że Cię lubię, Mojave. Złośliwość: zero. Senność: 8. Bądź naszym kaowcem Odpowiedz Link
mojave777 Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 26.04.07, 11:24 > Wiesz, że Cię lubię, Mojave. Złośliwość: zero. > Senność: 8. Za mało statystyk. Nie byłabyś dobrą postacią w Diablo. Potrzebuję jeszcze: Siła -? Zręczność -? Ilość punków many -? Ilość punktów zdrowia - ? Itd. > Bądź naszym kaowcem Kawy nie pijam. Nie da rady. eM. _____ www.youtube.com/watch?v=o6WuoY6Kb1g Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 26.04.07, 11:34 > Za mało statystyk. Egzamin ze statystyki zdałam na słowo honoru. Tfu > Nie byłabyś dobrą postacią w Diablo. Jestem duża i nie gram. > > Potrzebuję jeszcze: > Siła -? nie bardzo > Zręczność -? znaczna > Ilość punków many -? że co? > Ilość punktów zdrowia - ? W skali Apgar? Nie pamiętam. > Itd. > > > Bądź naszym kaowcem > > Kawy nie pijam. > Nie da rady. Musisz zacząć. Zacznij od cappuccino. Odpowiedz Link
blata Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 26.04.07, 17:20 telefon od kogoś, komu jest źle i chce pogadać właśnie ze mną i kto potem mówi, że już mu lepiej Odpowiedz Link
koss.ania Re: Co nam umila (oprócz pytań mojave) życie? 26.04.07, 17:27 To rzeczywiscie prawda, kolezanka wczoraj zadzwonila z Edynbyrga, i jak powiedziala ze jej duzo lepiej po rozmowie , to mi tez jakos milo sie zrobilo.. Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Napis przy gazetowej skrzynce 26.04.07, 20:43 Z przykrością informujemy, iż z powodu awarii i wykonywanych w związku z tym prac NA POCZCIE dla części Uzytkowników dostęp do skrzynki jest utrudniony. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Odpowiedz Link