pomysl.po.wypiciu 09.05.07, 20:08 kto sie wybiera? skad i czy nocuje np na polu namiotowym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hollygolightly85 Re: open'er festival 09.05.07, 20:30 jaaaaaaaaaaaaaaa! z Warszawy. ale nie nocuję na polu namiotowym.. Odpowiedz Link
koss.ania Re: open'er festival 09.05.07, 20:50 Szczerze mowiac nie mam pojecia co to takiego, i o czym mowa Odpowiedz Link
kakadiusz Re: open'er festival 09.06.13, 18:03 ,,Chillout'owe Poletko" OPEN ER FESTIVAL 2013 !! Lejdis and Genitals !! Mam zaszczyt poinformac panstwa iż Chillout'owe Poletko 2013 ODBEDZIE SIE!!!! 30 zl namiot doba 50 zł namiot+auto , 150zł camper 150zł 10 dni karnet 1-10.VII.2013 opcja wakacyjna 1km od bramy głównej H.O.F-u Organizujemy ogniska , letni kulig , świeżą rybkę taxa po koleżeńsku parówkowym skrytozercom mowimy NIE! pozdrawiamy ekipa Chilloutowego Poletka Kontakt : tel 530 182 605 Arek Arkadiusz Słabosz z FB aarekto@o2.pl Arek wlodzirej@gmail.com - Włodek luckypeoplecenter.weebly.com Odpowiedz Link
sottobosco Re: open'er festival 09.05.07, 21:07 ja bym chciała strasznie bardzo) tylko obawiam sie że w tym roku nie da rady a tak chętnie poszalałabym na Groove Armada i Blok Party Odpowiedz Link
losiek75 Re: open'er festival 09.05.07, 21:57 pomysl.po.wypiciu napisał: > kto sie wybiera? skad i czy nocuje np na polu namiotowym? wybieram sie, pewnie z wawy i nie nocuje na polu Odpowiedz Link
ardiss Re: open'er festival 10.05.07, 08:21 ja sie wybieram. jako, ze z Trójmiasta jestem, to pewnie w domu spac będę Odpowiedz Link
aleola1 boimy sie pol namiotowych? 10.05.07, 10:11 no wiec jak ja pojade (na poczatkui czerwca bede wiedziec cyz nie wywioza mnie do francji w tym okresie sluzbowo) to bede ze znajomymi i bedziemy nocowac na polu jak opener to opener a nie jakies tam pitu pitu Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: boimy sie pol namiotowych? 10.05.07, 13:00 ja sie nie boje choc rok temu nie bylo tak od konca fajnie. szlo sie spac kolo 3 a wstawalo juz przed 8 bo w namiocie bylo jak w piecu. jako ze to lotisko to cienia brak. ale nie widze tego jakos by o 3 w nocy wedrowac jeszcze po 3miescie Odpowiedz Link
ancia_m Re: boimy sie pol namiotowych? 10.05.07, 13:05 Pola sie nie boje, pól zycia spędziłam pod namiotem Ale prawdą jest to co pomysł pisze - znajomi rok temu uciekali z pola, bo mieli pobudkę o 6 rano. A my po koncertach jechaliśmy na plaże i robilismy sobie afterki codziennie w innym miejscu Odpowiedz Link
mojave777 Re: open'er festival 10.05.07, 10:13 Pojawię się obowiązkowo. Przyjadę z Gdańska, więc pole namiotowe odpada. Może zrobimy na miejscu zrzutę kuponów na piwo i zrobimy bibę dla singli. Np. w jednym z urokliwych hangarów po samolotach odrzutowych? eM. _____ www.youtube.com/watch?v=o6WuoY6Kb1g Odpowiedz Link
ancia_m Re: open'er festival 10.05.07, 11:38 mojave777 napisał: > Może zrobimy na miejscu zrzutę kuponów na piwo i zrobimy bibę dla singli. > Np. w jednym z urokliwych hangarów po samolotach odrzutowych? > > eM. Mówisz o tych miejscach, z których odgłosy techno się rozchodzą i blaski lamp stroboskopowych oślepiają? Zawsze omijam i tym razem wyjątku nie zrobie Odpowiedz Link
mojave777 Re: open'er festival 10.05.07, 12:04 > Mówisz o tych miejscach, z których odgłosy techno się rozchodzą i blaski lamp > stroboskopowych oślepiają? Zawsze omijam i tym razem wyjątku nie zrobie Mówię o tych miejscach, gdzie dźwięki dobrej muzyki zabierają Cię do rzeczywistości alternatywnej, światło potęguje doznania, a ludzie spokojnie wylegują się na siermiężnych siennikach i workach wypełnionych piaskiem... Cuuudoo.. eM. _____ www.youtube.com/watch?v=o6WuoY6Kb1g Odpowiedz Link
ancia_m Re: open'er festival 10.05.07, 13:06 mojave777 napisał: > Mówię o tych miejscach, gdzie dźwięki dobrej muzyki zabierają Cię do > rzeczywistości alternatywnej, światło potęguje doznania, a ludzie spokojnie > wylegują się na siermiężnych siennikach i workach wypełnionych piaskiem... > Cuuudoo.. > Przyznaję rację, ale wolałam się upewnić, bo ostatnio ktoś zachwalał właśnie te drugie przybytki, a to już zupełnie inna bajka, albo raczej koszmar jakiś ;-0 Odpowiedz Link
ancia_m Re: open'er festival 10.05.07, 11:36 jadę rzecz jasna - jeżdżę od początku I jadę z Wawy. Ale nie na polu nocuje, tylko bliżej mooorskich plaż i smażalni ryb Odpowiedz Link
juvenala1 Re: open'er festival 13.05.07, 23:40 ja też będę fajnie się zapowiada ) ale tylko na 1 dzien, bo praca ((( Odpowiedz Link
aleola1 Re: open'er festival 01.06.07, 11:43 no imialam jechac ale niestety przyjeli mnie na te szkole we strasburgu i musze tam pojechac... placa za wsjo to jade... tyle ze kolejny opener mnie ominie, no nic milej zabawy. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu jadacy z Wa-wy 14.06.07, 16:43 czym jada i kiedy? moze by tak sie zebrac wspolnie? Odpowiedz Link
hollygolightly85 Re: open'er festival 14.06.07, 22:38 ja jade pociągiem, ale jeszcze nie wiem którym..zastanawiam się nad słonecznym za 27 zł, ale to jest ostateczność Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: open'er festival 14.06.07, 23:05 na gronie jest propozycja zeby jechac wieksza ekpia z warszawy pociagiem tlk o 5:04 z centralnego odjezdza Odpowiedz Link
hollygolightly85 Re: open'er festival 15.06.07, 00:49 hmmm,trochę rano...ja wstanę, ale znajomi na pewno nie rozważam(y) pociąg o 8.05, choć podejrzewam, że to może być cieżkie przeżycie Odpowiedz Link
hollygolightly85 Re: open'er festival 25.06.07, 22:19 aaa, i w ogóle na co szczególnie czekacie? ja chyba na muse, bloc party, sonic, the root i bjork, z ciekawości Odpowiedz Link
mala_mujer Re: open'er festival 26.06.07, 09:47 ja jadę w sobotę rano - na Bjork i Beastie Boys Odpowiedz Link
kakadiusz Re: open'er festival 09.06.13, 18:07 ,,Chillout'owe Poletko" OPEN ER FESTIVAL 2013 !! Lejdis and Genitals !! Mam zaszczyt poinformac panstwa iż Chillout'owe Poletko 2013 ODBEDZIE SIE!!!! 30 zl namiot doba 50 zł namiot+auto , 150zł camper 150zł 10 dni karnet 1-10.VII.2013 opcja wakacyjna . 1km od bramy głównej H.O.F-u Organizujemy ogniska , letni kulig , świeżą rybkę taxa po koleżeńsku parówkowym skrytozercom mowimy NIE! pozdrawiamy ekipa Chilloutowego Poletka Kontakt : tel 530 182 605 Arek Arkadiusz Słabosz z FB aarekto@o2.pl Arek wlodzirej@gmail.com - Włodek luckypeoplecenter.weebly.com Odpowiedz Link