Dodaj do ulubionych

Nie mogę sobie trafić

21.05.07, 00:09

w pewien punkcikwink)))))))))))))))
Czy Wy tez macie ten problem?;DDDDDDDDDDDDDDD
Obserwuj wątek
    • sottobosco Re: Nie mogę sobie trafić 21.05.07, 00:11
      Onyks osłabiasz mnie tak w środku nocy ;DDD
      NO jak to nie możesz ;PP?????
      • czarny.onyks Re: Nie mogę sobie trafić 21.05.07, 00:17
        no co?;DDDDDDDDDDD

kazda pora jest dobra, a dzis ten punkt jakby mniej wyrazny;PPPPP
        • sottobosco Re: Nie mogę sobie trafić 21.05.07, 00:19
          big_grinDDDDDD
          z tego wnioskuję że on dzisiaj nie chce być trafiony ;PPPP
          a koniecznie musisz teraz???????
          • czarny.onyks Re: Nie mogę sobie trafić 21.05.07, 00:22
            tak mówisz??????
            ale ja chcę;P

uparta jestem;D
    • rosa_portogallo To zalezy 21.05.07, 00:13
      o jakim punkciku mowimytongue_out
    • pomysl.po.wypiciu Re: Nie mogę sobie trafić 21.05.07, 00:14
      ale gy? smile
      • juvenala1 Re: Nie mogę sobie trafić 21.05.07, 00:16
        big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

no właśnie!
        o jakim punkciku mowa Onyksie??? to wtedy będzie można udzielić wiążących
        odpowiedzi smile
        • czarny.onyks kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:18
          a ja wam powiem, o którym myslałąm;P
          • rosa_portogallo czyzby zaczynal sie na ....G? 21.05.07, 00:20
          • sottobosco Re: kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:21
            no ja też mam problem z punkcikiem
            a punkcik jest problemem Pomysła ;PPP
            • czarny.onyks Re: kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:25
              aż boje pytac dalej........
              ze niby Twój punkcik i ten...no kolega ma problem?;DDDDDDDDDDD
              • sottobosco Re: kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:29
                mój punkcik to nie ma problemu...;P
                a kolega to nie wiem z czym ma problem, trzeba by było Jego się zapytać wink))
            • juvenala1 Re: kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:25
              sottobosco napisała:

> no ja też mam problem z punkcikiem
              > a punkcik jest problemem Pomysła ;PPP
              >

no to RZECZYWISCIE jest problem ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • juvenala1 Re: kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:22
            o nie!!!
            jako inicjator wątku musisz udzielić odpowiedzi pierwsza wink
            • czarny.onyks Re: kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:24

nieeeeeeeeee mnogęeeeeee
              reka mi sie trzęsieeeeeeeeeeeeee

ze smiechuuuuuuuuuuuuuu;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • burykrow Re: Nie mogę sobie trafić 21.05.07, 00:17
        i tak nie jest źle, mógłby byc mniejszy i bardziej ukryty wink
    • czarny.onyks prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu;P 21.05.07, 00:27
      i myliłby sie ten kto mysli ze wszyscy śpią jak nie piszą;D
      • juvenala1 Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:28
        hmmm, no spac mi się odechciało ZDECYDOWANIE ;PP
        • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:31
          oż no kurde przeponę sobie nadwyrężyłam ;DDDDDDDD
          • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:32
            ale trafiłaś? wink)
            • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:34
              jakoś sobie radzę ;PPP
              mrużę oko, wyceluję i trafiam ;P
              • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:35
                A przepona pracuje ;D
                • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:38
                  hmmm...
                  a Tobie co pracuje jak próbujesz trafić ,że tak niewinnie się zapytam ;D?
                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:46
                    To ja odpowiem uwzględniając zagadnienie fizjologicznie...

Mięsień dźwigacz...

łopatki tongue_out
                    • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:51
                      a wiesz, musiałabym zobaczyć na jakimś modelu jak to wygląda, bo mi wyobraźni
                      anatomicznej brak o tej porze dnia ;P
                      nie mozesz bardziej obrazowo wyjaśnić wink??
                      • czarny.onyks Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:54
                        moja pracuje na najwyzszych obrotach;P
                        dzwiga sie...dżwiga......dżwiga....opada;DDDDDDDDDDDDDDDDD
                        • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:57
                          to widocznie z Twoją techniką jest coś nie tak ;PPP
                      • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:58
                        Wyjaśniłem sobie sam że kobieta która trafia bez powiedzmy problemów, jedynie
                        nieco mrużąc oczy, musi mieć sporą wyobraźnię wink). trafia w coś co niemal nie
                        istnieje, powiem więcej nie istnieje! ;DDD
                        Obrazowo, stań do mnie twarzą proszę.
                        • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:02
                          ?????????
                          no jak to nie istnieje skoro ja trafiam???
                          jeżeli faktycznie tego nie ma to w CO trafiam?
                          Ok staję chociaż trochę się lękam tego co mi zaraz zaprezentujesz ;DD
                          • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:07
                            Trafiłaś w coś co nie istnieje, a w trafienie czego przynosi wiele radości.
                            big_grinDD
                            Wzrostem grzeszysz, nie grzeszysz, proszę inny zestaw pytań?! wink)
                            • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:11
                              A co ma wzrost do grzechu i trafiania w przyjemności ;P??
                              Jak ktoś jest wysoki to już nie może grzeszyć ;D??
                              • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:16
                                Wyszło na to że ja sobie trafić nie mogę big_grinDD
                                A ma proszę Pani ma, ale do tego co miałem zamiar pokazać zwrócony do Pani
                                twarzą. wink
                                • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:20
                                  uffff typowe dużo gadania a konkretnego pokazywania zero ;PPP
                                  a gdzie Ty sobie chciałeś trafić???
                                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:23
                                    Znaczy grzeszy (wzrostem) i twarzą do mnie stoi tak?!!
                                    To podejdzie bliżej a ja Jej pokaże tego dźwigacza o którym tak głośno czasem w
                                    pewnych kręgach ludzi bez pardonu podchodzących do ciała.
                                    • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:26
                                      big_grinDDDD
                                      ale skoro to mięsień dźwigacz łopatki to nie możemy stać twarzą do siebie bo z
                                      tego co się orientuję to przeciętny człowiek łopatki ma na plecach ;PPP
                                      • pomysl.po.wypiciu Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:28
                                        tylko tak Ci sie wydaje tongue_out
                                        • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:30
                                          cześć Pomysł Ty już znalazłeś punkt??
                                          bo my tu jak dzieci we mgle ...
                                          wink
                                      • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:31
                                        No właśnie przeciętny wink, proszę stanąć twarzą a nie gadać tyle, i kto tu dużo
                                        gada chę? big_grin
                                        Powiedzmy że pokażę w sposób nieprzeciętny, tego będę się trzymał big_grin
                                        • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:36
                                          ale mnie będziesz trzymał?
                                          aż tak nieprzeciętny jesteś że na siłę pokazywać będziesz ;p???
                                          • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:40
                                            Niee, przeciętny jak najbardziej i dzięki temu wszystko mam na swoim miejscu, to
                                            co zresztą pragne pokazać także. Powiem więcej, plan był taki że dotykanie było
                                            w planach. Ale jakoś trudno Pani twarzą w twarz stanąć ;P
                                            • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 09:04
                                              Twarzą w twarz to może nam wyjść konfrontacja wink
                                              a może kompromitacja ;P?
                                              wszystko aby nie manipulacja smile))
                                              • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 13:10
                                                Manipulacja słowem dopuszczalna w konwencji forumowej konfrontacji jest.
                                                smile)
                                                • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 13:32
                                                  konfrontacja służąca manipulacji niedopuszczalna w moim pojęciu jest ;P
                                                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 14:20
                                                    Manipulacja nie jedno ma imię psze Pani,
                                                  • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 14:30
                                                    manipulacja służy uzyskaniu korzyści przy pominięciu wiedzy i akceptacji osoby
                                                    manipulowanej smile
                                                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 14:34
                                                    bądź umiejętnemu wykonywaniu tzw. gry stawowej celem złagodzenia bólu i
                                                    dolegliwości smile
                                                  • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 14:39
                                                    to nie dość że perfidnie zmanipulujesz to jeszcze oczekujesz wdzięczności i
                                                    podziękowań ;P
                                                    hmmm... A co to jest tzw. gra stawowa? I jak ona się ma do głównego tematu watku ;D
                                                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 14:52
                                                    No nie no, zarzuca mi jeszcze że nie na temat ;D
                                                    Mocne chwytanie, pociąganie, umożliwienie lepszego ukrwienia i obmywania płynem
                                                    powierzchni ciernych, likwidowanie napięć...
                                                    Niech popatrzę na tytuł, bo już się pogubiłem, czy ma się jakoś.
                                                    A, trafianie w punkt! Punkty o zwiększonej pobudliwości w tym temacie to też coś
                                                    było... big_grin
                                                  • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 15:43
                                                    Chylę czoło przed taką wirtuozerią trafiania w punkt ;P
                                                    I nie śmiem stawać w szranki z mistrzem wink))
                                                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 15:56
                                                    bu, kto się teraz będzie (ze) mną "bawił" sad(
                                                  • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:00
                                                    aaa bawić to się możemy nadal ;DDD
                                                    Ty tam, ja tu, to i zabawa bezpieczna ;P
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:07
                                                    czy to jest tzw bezpieczny seks?
                                                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:21
                                                    Seks!! O rany, proszę tu nie wymawiać takich słów bo nas wytnom ;D
                                                    Nie, my tu o tzw manipulacji, palpacji, grze stawowej trafianiu w znikający
                                                    punkt, słownych potyczkach....
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:24
                                                    od slownych potyczek sie zaczyna, a konczy sie na wybitych zebach
                                                    coz co kto lubi smile
                                                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:32
                                                    o, nie znasz innych zakończeń?
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:34
                                                    bajki, bajki, bajki.. (:
                                                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:43
                                                    "pitolenie, pitolenie, pitolenie" nazwa zobowiązuje...
                                                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:19
                                                    Nie, ja tu Ty tam wink
                                                    Kto zagrożony a kto zagrożeniem?!
                                                    No i już ktos sie pojeciem bezpieczeństwa zainteresował ;D
                                                  • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:38
                                                    bezpieczeństwo podstawą zwłaszcza podczas jazdy bez trzymanki wink
                                                    a co do zagrożenia to nie wiem które z nas ...
                                                    ciągniemy zapałki big_grin???
                                                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:42
                                                    sottobosco napisała:

> bezpieczeństwo podstawą zwłaszcza podczas jazdy bez trzymanki wink
                                                    > a co do zagrożenia to nie wiem które z nas ...
                                                    > ciągniemy zapałki big_grin???
                                                    >
                                                    czegoś nie rozumiem uncertain , bez trzymanki ... ciągniemy ZAPAŁKI, może słomki były
                                                    by jakoś... bezpieczniejsze, cos mi ostatnio dużo myśli czochranych -
                                                    zakręconych, pokręconych w głowie się lęgnie ;P
                                                  • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:48
                                                    zastanawia mnie gdzie granica zakręcenia...
                                                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 17:00
                                                    smile)
                                                    Mogę normalnie, poważnie. Jeśli tylko chcesz... smile
                                                  • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 17:06
                                                    nie wiem czy chcę smile
                                                    jak mogę chcieć czegoś czego nie znam???
                                                    zazwyczaj pragnie się tego o czym przynajmniej się słyszało smile))
                                                    poza tym czy normalnie = równie ciekawie wink??
                                                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 17:14
                                                    NIe chcesz mi chyba powiedzieć że nie znasz ludzi używających mniej pokrętnego
                                                    języka, nie wierzę!
                                                    Po prostu temat wypacza myśli, ot co.
                                                    A po drugie forum, takie dla singli, czy oni są normalni... wink
                                                  • sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 17:21
                                                    ok możemy normalnie i poważnie
                                                    hmmm... czy single są normalni...
                                                    a my jesteśmy???
                                                  • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 17:32
                                                    Pozwolisz że zacznę w nowym wątku?
                                                    pytanie retoryczne wink)
        • burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:32
          A co jak śpia i piszą? ze znaczy przez to trafić nie mogą big_grin
    • czarny.onyks ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 00:50

ja idę spaćsmile
      • burykrow Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 00:58
        dobranoc smile
        • sottobosco Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:03
          ja też poszłabym już spać ale czekam na pocztę
          • burykrow Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:08
            smile)) a bardzo śpiąca jesteś?
            • sottobosco Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:09
              noooo już nosem piszę wink)
              • burykrow Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:12
                I widzę zgubiłaś jeden wątek wink, może dla ułatwienia pozostańmy tutaj. To co z
                tym grzeszeniem?
                • sottobosco Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:15
                  wątek punktu??? celowo pominęłam bo w końcu ile można rozmawiać o czymś czego
                  nie ma ;P
                  Grzeszenie jest o wiele konkretniejsze niż jakiś tam punkt, nie uważasz ;D?
                  • burykrow Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:18
                    A jak ktoś ma świra na punkcie grzeszenia smile)
                    • sottobosco Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:22
                      smile)))
                      pewne świry wskazane są dla zachowania odpowiedniej higieny....
                      umysłowej ;P
                      • burykrow Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:28
                        to ja wybieram popaść w świry, popadnięcie w nadmierną higienę podobno kończy
                        się na alergiach, a umysł przerobimy na zmysł... A może zamysł, jaki był zamysł?
                        Popadam w dychotomię wink)
                        • sottobosco Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:33
                          zamysł popadnięcia w zmysłowe ześwirowanie smile)????
                          dobry plan smile
                          • burykrow Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:36
                            ... i jeszcze coś o oddychaniu? było? wink czy jakoś tak big_grin
                            • sottobosco Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:41
                              oddychanie to zostawimy na jutro bo obawiam się że zejdę z tego świata na "śpiączkę"
                              Dobra noc smile
                              • burykrow no i uśpiłem 21.05.07, 01:45
                                aż mi głupio, za dużo gadania, smile
                                dobranoc
                                • sottobosco Re: no i uśpiłem 21.05.07, 09:06
                                  niech nie będzie ci gupio, najlepszym się zdarza smile
                                  na naturę nie ma sposobu smile
                                  • burykrow Re: no i uśpiłem 21.05.07, 13:12
                                    Mmmm, zabrzmiało niemal jak komplement big_grin.
                                    Chciało by sie powiedzieć dzień dobry ale tak trochę późno już...
                                    "Dobre popołudnie" zatem smile
                                • rosa_portogallo Dzieki wam... 21.05.07, 09:10
                                  za przedni humor z poniedzialku ranosmile Nie ma to jak zaczac nowy tydzien
                                  radosnym rechotemsmile))
                                  • juvenala1 Re: Dzieki wam... 21.05.07, 21:38
                                    dołączam się do rosy smile
                                    w przeciwieństwie do Niej obśmiałam się z wieczora wink
                                    • sottobosco Re: Dzieki wam... 21.05.07, 21:44
                                      yhy, wesoło było wink)
                                      nie wiem tylko czy się powtórzy bo Bury powiedział że teraz to tylko
                                      powaaaaażnieee beeedzieee <beczy i szlocha>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka