czarny.onyks 21.05.07, 00:09 w pewien punkcik))))))))))))))) Czy Wy tez macie ten problem?;DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sottobosco Re: Nie mogę sobie trafić 21.05.07, 00:11 Onyks osłabiasz mnie tak w środku nocy ;DDD NO jak to nie możesz ;PP????? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Nie mogę sobie trafić 21.05.07, 00:17 no co?;DDDDDDDDDDD kazda pora jest dobra, a dzis ten punkt jakby mniej wyrazny;PPPPP Odpowiedz Link
sottobosco Re: Nie mogę sobie trafić 21.05.07, 00:19 DDDDDD z tego wnioskuję że on dzisiaj nie chce być trafiony ;PPPP a koniecznie musisz teraz??????? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Nie mogę sobie trafić 21.05.07, 00:22 tak mówisz?????? ale ja chcę;P uparta jestem;D Odpowiedz Link
juvenala1 Re: Nie mogę sobie trafić 21.05.07, 00:16 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no właśnie! o jakim punkciku mowa Onyksie??? to wtedy będzie można udzielić wiążących odpowiedzi Odpowiedz Link
czarny.onyks kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:18 a ja wam powiem, o którym myslałąm;P Odpowiedz Link
sottobosco Re: kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:21 no ja też mam problem z punkcikiem a punkcik jest problemem Pomysła ;PPP Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:25 aż boje pytac dalej........ ze niby Twój punkcik i ten...no kolega ma problem?;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
sottobosco Re: kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:29 mój punkcik to nie ma problemu...;P a kolega to nie wiem z czym ma problem, trzeba by było Jego się zapytać )) Odpowiedz Link
juvenala1 Re: kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:25 sottobosco napisała: > no ja też mam problem z punkcikiem > a punkcik jest problemem Pomysła ;PPP > no to RZECZYWISCIE jest problem ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
juvenala1 Re: kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:22 o nie!!! jako inicjator wątku musisz udzielić odpowiedzi pierwsza Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: kazdy pisze o tym, o którym mysli;DDDDDDDDD 21.05.07, 00:24 nieeeeeeeeee mnogęeeeeee reka mi sie trzęsieeeeeeeeeeeeee ze smiechuuuuuuuuuuuuuu;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
burykrow Re: Nie mogę sobie trafić 21.05.07, 00:17 i tak nie jest źle, mógłby byc mniejszy i bardziej ukryty Odpowiedz Link
czarny.onyks prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu;P 21.05.07, 00:27 i myliłby sie ten kto mysli ze wszyscy śpią jak nie piszą;D Odpowiedz Link
juvenala1 Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:28 hmmm, no spac mi się odechciało ZDECYDOWANIE ;PP Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:31 oż no kurde przeponę sobie nadwyrężyłam ;DDDDDDDD Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:32 ale trafiłaś? ) Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:34 jakoś sobie radzę ;PPP mrużę oko, wyceluję i trafiam ;P Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:35 A przepona pracuje ;D Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:38 hmmm... a Tobie co pracuje jak próbujesz trafić ,że tak niewinnie się zapytam ;D? Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:46 To ja odpowiem uwzględniając zagadnienie fizjologicznie... Mięsień dźwigacz... łopatki Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:51 a wiesz, musiałabym zobaczyć na jakimś modelu jak to wygląda, bo mi wyobraźni anatomicznej brak o tej porze dnia ;P nie mozesz bardziej obrazowo wyjaśnić ?? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:54 moja pracuje na najwyzszych obrotach;P dzwiga sie...dżwiga......dżwiga....opada;DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:57 to widocznie z Twoją techniką jest coś nie tak ;PPP Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:58 Wyjaśniłem sobie sam że kobieta która trafia bez powiedzmy problemów, jedynie nieco mrużąc oczy, musi mieć sporą wyobraźnię ). trafia w coś co niemal nie istnieje, powiem więcej nie istnieje! ;DDD Obrazowo, stań do mnie twarzą proszę. Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:02 ????????? no jak to nie istnieje skoro ja trafiam??? jeżeli faktycznie tego nie ma to w CO trafiam? Ok staję chociaż trochę się lękam tego co mi zaraz zaprezentujesz ;DD Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:07 Trafiłaś w coś co nie istnieje, a w trafienie czego przynosi wiele radości. DD Wzrostem grzeszysz, nie grzeszysz, proszę inny zestaw pytań?! ) Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:11 A co ma wzrost do grzechu i trafiania w przyjemności ;P?? Jak ktoś jest wysoki to już nie może grzeszyć ;D?? Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:16 Wyszło na to że ja sobie trafić nie mogę DD A ma proszę Pani ma, ale do tego co miałem zamiar pokazać zwrócony do Pani twarzą. Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:20 uffff typowe dużo gadania a konkretnego pokazywania zero ;PPP a gdzie Ty sobie chciałeś trafić??? Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:23 Znaczy grzeszy (wzrostem) i twarzą do mnie stoi tak?!! To podejdzie bliżej a ja Jej pokaże tego dźwigacza o którym tak głośno czasem w pewnych kręgach ludzi bez pardonu podchodzących do ciała. Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:26 DDDD ale skoro to mięsień dźwigacz łopatki to nie możemy stać twarzą do siebie bo z tego co się orientuję to przeciętny człowiek łopatki ma na plecach ;PPP Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:28 tylko tak Ci sie wydaje Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:30 cześć Pomysł Ty już znalazłeś punkt?? bo my tu jak dzieci we mgle ... Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:31 No właśnie przeciętny , proszę stanąć twarzą a nie gadać tyle, i kto tu dużo gada chę? Powiedzmy że pokażę w sposób nieprzeciętny, tego będę się trzymał Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:36 ale mnie będziesz trzymał? aż tak nieprzeciętny jesteś że na siłę pokazywać będziesz ;p??? Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 01:40 Niee, przeciętny jak najbardziej i dzięki temu wszystko mam na swoim miejscu, to co zresztą pragne pokazać także. Powiem więcej, plan był taki że dotykanie było w planach. Ale jakoś trudno Pani twarzą w twarz stanąć ;P Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 09:04 Twarzą w twarz to może nam wyjść konfrontacja a może kompromitacja ;P? wszystko aby nie manipulacja )) Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 13:10 Manipulacja słowem dopuszczalna w konwencji forumowej konfrontacji jest. ) Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 13:32 konfrontacja służąca manipulacji niedopuszczalna w moim pojęciu jest ;P Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 14:20 Manipulacja nie jedno ma imię psze Pani, Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 14:30 manipulacja służy uzyskaniu korzyści przy pominięciu wiedzy i akceptacji osoby manipulowanej Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 14:34 bądź umiejętnemu wykonywaniu tzw. gry stawowej celem złagodzenia bólu i dolegliwości Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 14:39 to nie dość że perfidnie zmanipulujesz to jeszcze oczekujesz wdzięczności i podziękowań ;P hmmm... A co to jest tzw. gra stawowa? I jak ona się ma do głównego tematu watku ;D Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 14:52 No nie no, zarzuca mi jeszcze że nie na temat ;D Mocne chwytanie, pociąganie, umożliwienie lepszego ukrwienia i obmywania płynem powierzchni ciernych, likwidowanie napięć... Niech popatrzę na tytuł, bo już się pogubiłem, czy ma się jakoś. A, trafianie w punkt! Punkty o zwiększonej pobudliwości w tym temacie to też coś było... Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 15:43 Chylę czoło przed taką wirtuozerią trafiania w punkt ;P I nie śmiem stawać w szranki z mistrzem )) Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 15:56 bu, kto się teraz będzie (ze) mną "bawił" ( Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:00 aaa bawić to się możemy nadal ;DDD Ty tam, ja tu, to i zabawa bezpieczna ;P Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:07 czy to jest tzw bezpieczny seks? Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:21 Seks!! O rany, proszę tu nie wymawiać takich słów bo nas wytnom ;D Nie, my tu o tzw manipulacji, palpacji, grze stawowej trafianiu w znikający punkt, słownych potyczkach.... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:24 od slownych potyczek sie zaczyna, a konczy sie na wybitych zebach coz co kto lubi Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:32 o, nie znasz innych zakończeń? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:34 bajki, bajki, bajki.. (: Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:43 "pitolenie, pitolenie, pitolenie" nazwa zobowiązuje... Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:19 Nie, ja tu Ty tam Kto zagrożony a kto zagrożeniem?! No i już ktos sie pojeciem bezpieczeństwa zainteresował ;D Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:38 bezpieczeństwo podstawą zwłaszcza podczas jazdy bez trzymanki a co do zagrożenia to nie wiem które z nas ... ciągniemy zapałki ??? Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:42 sottobosco napisała: > bezpieczeństwo podstawą zwłaszcza podczas jazdy bez trzymanki > a co do zagrożenia to nie wiem które z nas ... > ciągniemy zapałki ??? > czegoś nie rozumiem , bez trzymanki ... ciągniemy ZAPAŁKI, może słomki były by jakoś... bezpieczniejsze, cos mi ostatnio dużo myśli czochranych - zakręconych, pokręconych w głowie się lęgnie ;P Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 16:48 zastanawia mnie gdzie granica zakręcenia... Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 17:00 ) Mogę normalnie, poważnie. Jeśli tylko chcesz... Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 17:06 nie wiem czy chcę jak mogę chcieć czegoś czego nie znam??? zazwyczaj pragnie się tego o czym przynajmniej się słyszało )) poza tym czy normalnie = równie ciekawie ?? Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 17:14 NIe chcesz mi chyba powiedzieć że nie znasz ludzi używających mniej pokrętnego języka, nie wierzę! Po prostu temat wypacza myśli, ot co. A po drugie forum, takie dla singli, czy oni są normalni... Odpowiedz Link
sottobosco Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 17:21 ok możemy normalnie i poważnie hmmm... czy single są normalni... a my jesteśmy??? Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 17:32 Pozwolisz że zacznę w nowym wątku? pytanie retoryczne ) Odpowiedz Link
burykrow Re: prosze jak się towarzystwo zleciało do punktu 21.05.07, 00:32 A co jak śpia i piszą? ze znaczy przez to trafić nie mogą Odpowiedz Link
sottobosco Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:03 ja też poszłabym już spać ale czekam na pocztę Odpowiedz Link
burykrow Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:12 I widzę zgubiłaś jeden wątek , może dla ułatwienia pozostańmy tutaj. To co z tym grzeszeniem? Odpowiedz Link
sottobosco Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:15 wątek punktu??? celowo pominęłam bo w końcu ile można rozmawiać o czymś czego nie ma ;P Grzeszenie jest o wiele konkretniejsze niż jakiś tam punkt, nie uważasz ;D? Odpowiedz Link
burykrow Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:18 A jak ktoś ma świra na punkcie grzeszenia ) Odpowiedz Link
sottobosco Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:22 ))) pewne świry wskazane są dla zachowania odpowiedniej higieny.... umysłowej ;P Odpowiedz Link
burykrow Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:28 to ja wybieram popaść w świry, popadnięcie w nadmierną higienę podobno kończy się na alergiach, a umysł przerobimy na zmysł... A może zamysł, jaki był zamysł? Popadam w dychotomię ) Odpowiedz Link
sottobosco Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:33 zamysł popadnięcia w zmysłowe ześwirowanie )???? dobry plan Odpowiedz Link
burykrow Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:36 ... i jeszcze coś o oddychaniu? było? czy jakoś tak Odpowiedz Link
sottobosco Re: ćwiczcie dalej;) 21.05.07, 01:41 oddychanie to zostawimy na jutro bo obawiam się że zejdę z tego świata na "śpiączkę" Dobra noc Odpowiedz Link
sottobosco Re: no i uśpiłem 21.05.07, 09:06 niech nie będzie ci gupio, najlepszym się zdarza na naturę nie ma sposobu Odpowiedz Link
burykrow Re: no i uśpiłem 21.05.07, 13:12 Mmmm, zabrzmiało niemal jak komplement . Chciało by sie powiedzieć dzień dobry ale tak trochę późno już... "Dobre popołudnie" zatem Odpowiedz Link
rosa_portogallo Dzieki wam... 21.05.07, 09:10 za przedni humor z poniedzialku rano Nie ma to jak zaczac nowy tydzien radosnym rechotem)) Odpowiedz Link
juvenala1 Re: Dzieki wam... 21.05.07, 21:38 dołączam się do rosy w przeciwieństwie do Niej obśmiałam się z wieczora Odpowiedz Link
sottobosco Re: Dzieki wam... 21.05.07, 21:44 yhy, wesoło było ) nie wiem tylko czy się powtórzy bo Bury powiedział że teraz to tylko powaaaaażnieee beeedzieee <beczy i szlocha> Odpowiedz Link