condziu 06.07.07, 10:54 Już czwarty "mokry dzień", jak Wy to wytrzymujecie ? Psycha mi zaczyna siadać ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mircea Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 10:57 mokro, wieje, chłód przenikliwy... brrrr.... Nastroje depresyjne wyłażą z kątów. Odpowiedz Link
niemoge Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 10:59 ja wytrzymuję dzięki temu, że teraz świeci słońce i jeszcze ptasie mleczko jest niezawodne w takich sytuacjach :d Odpowiedz Link
altu Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 11:00 mam wrażenie, ze ktoś na górze robił w tym roku losowanie miesięcy. i mu się źle wylosowało. no bo teraz to mamy ciepły październik Odpowiedz Link
miszpat Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 11:02 No ja się zdecydowałem wejść do budynku... (pewnie żaden ze mnie singiel ) Odpowiedz Link
condziu Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 11:05 Hmmm ... czyli możemy się spodziewać upalnego grudnia ? Odpowiedz Link
maryshaa Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 11:13 A ja sobie naładowalam wczoraj akumulatorki dobrą muzyczką i mi lepiej.... It's cooooooold outside, and rain is faliiiiiiiiiiing down tooooo, and I feeeeeeel so very very blue...... no dobra tekst niezbyt optymistyczny, ale za to jakie wykonanie )) I dziś w pracy z głośniczków pomyka cichutko radio bluesonair.com i ogólnie humor mi dopisuje!! Zabieram się do pracy i pozdrawiam wszysktkich przybitych brzydką pogodą!! "I nie bój sie deszczu, bo ja jestem deszczem co pada na Twoje włosy i na twoje ręce!!" Polecam "Pogodno" na taką jesień latem, tez działa Odpowiedz Link
miszpat Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 13:17 sezon grzewczy zaczyna się chyba wcześniej , ale grudzień zapewne tak Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 11:20 Niestety, a miało być lato stulecia , tęsknię za słoneczkiem, za Egiptem(( Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 12:23 condziu napisał: > Już czwarty "mokry dzień", jak Wy to wytrzymujecie ? > > Psycha mi zaczyna siadać ... Jak dla mnie, to że mokry to jeszcze nie tragedia, gorzej że wieje.. tego nie znoszę - wkurzona jestem, strasznie mnie drażni taki wiatr Odpowiedz Link
raknor Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 13:07 W sobotę ma sie zacząć poprawiać a w niedziele podobno już ładnie, szkoda tylko soboty na taką deszczową pogodę i ten wiatr ... grr Odpowiedz Link
sanyu Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 13:23 oby to była prawda z tą poprawą w sobotę Odpowiedz Link
raknor Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 13:26 w razie czego: "Reklamacji nie uwzględnia się" Odpowiedz Link
tysia131 Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 16:08 Nie przesadzajcie! I tak z tego wszystkiego najwazniejsza jest pogoda ducha! Mnie tam sie geba smieje od ucha do ucha choc zmeczona jestem rannym wstawaniem Ale nic to! W weekend sie nie wyspie bo znow w moje ukochane gorki jade, ale przynajmniej sie odstresuje! ;D Odpowiedz Link
condziu Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 16:36 Uciekam z fabryki śpiewając pod nosem : Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby, Mokre niebo się opuszcza coraz niżej, żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie. A ja? A ja chodzę desperacko i na przekór wszystkim moknę, Patrzę w niebo, chwytam w usta deszczu krople, patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic. Ciągle pada! Ludzie biegną, bo się bardzo boją deszczu, Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc, ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja? A ja chodzę, nie przejmując się ulewą ani spiesząc, Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą, ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak! Ciągle pada, alejkami już strumienie wody płyną, Jakaś para się okryła peleryną, przyglądając się jak mokną bzy w ogrodzie. A ja? A ja chodzę w strugach wody, ale z czołem podniesionym, Żadna siła mnie nie zmusza i nie goni, idę niby zwiastun burzy z kwiatkiem w dłoni, o tak. Ciągle pada, nagle ogniem otworzyły się niebiosa, Potem zaczął deszcz ulewny siec z ukosa, liście klonu się zatrzęsły w wielkiej trwodze. A ja? A ja chodzę i niestraszna mi wichura ni ulewa, Ani piorun, który trafił obok drzewa, słucham wiatru, który wciąż inaczej śpiewa. Ciągle pada, nagle ogniem otworzyły się niebiosa... który wciąż inaczej śpiewa. A ja? A ja chodzę desperacko i na przekór... patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic. Odpowiedz Link
yes22 Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 21:58 od kilku dni słucham myslovitz w autku, pasuje idealnie do tej pogody... Nie nastraja mnie źle, ale maksymalnie rozleniwia, domek, ciepełko, relaks kosmetyczny itd... Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 16:41 Mi to siada pod sufit!! Dopiero żem z Włoch wróciła, a tam słońce, ciepełko, błekitne morze, turkusowe fale, ehhhhh... Chcę wracać! Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 18:51 u mnie pada i wieje już od tamtej soboty i wcale nie chce przestać! nastrój mam taki, ze jak jeszcze parę dni tak pobędzie, to się do Odry rzucę condziu napisał: > Już czwarty "mokry dzień", jak Wy to wytrzymujecie ? > > Psycha mi zaczyna siadać ... > > Odpowiedz Link
zapach_po_burzy Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 18:59 dol... zeby to chociaz burza byla - szybko, intensywnie i znika... a potem slonce Odpowiedz Link
wenecka Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 20:46 czwarty? ja mam wrażenie, że tak od wczoraj leje. mieszkamy w tym samym miescie aby? Odpowiedz Link
altu Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 21:12 wyjechałam na południe, w rodzinne strony tutaj nie pada. słońce świeciło popołudniem. oby tak przez weekend było;0 Odpowiedz Link
sudione Re: Mokry Świat Wg Singli 06.07.07, 21:31 Zdecydowanie przesadzacie!!! Dzisiaj piątek i gdyby nie to, że jutro rano do pracy to już na Rynek się by się szło potańcować. A potem gdzieś nad ranem zmęczony czekać na ostatni nocny autobus albo 1-wszy tramwaj w letnim deszczu. Fantastyczne uczucie!!! Wróciłem cały mokry, ale dawno nie byłem tak zajbiście uśmiechnięty i szczęśliwy!!! Wybawiłem się za wsze czasy!!! Odpowiedz Link
kasiaki2 Re: Mokry Świat Wg Singli 07.07.07, 11:34 już chyba nawet nie pamiętam jak wygląda słońce!!! jeziora mi się chce i roweru i wieczornych spacerów a chyba się shrekiem dziś zadowolę, o ile przebiję się przez naciskający na kino tłum Odpowiedz Link
matysia_k mi tez psycha siada.. 07.07.07, 14:44 Siada az normalnie do parteru mnie sciaga i podneisc sie nie daje.. Nie znosze takiej pogody, szalg mnie trafia.Jestem rozdrazniona senna, leniwa i marze o lezeniu a tu zasuwac trzeba..Mam jeden oddzial w by\udynku 1200 metrow dalej i wyalzic na ten waitr.. bleee.. Odpowiedz Link
candycandy spoko, jutro bedzie lepiej;) 07.07.07, 16:38 kumpela wraca od wlochow, obiecala przywiesc troche slonca Odpowiedz Link
dusk76 Re: Mokry Świat Wg Singli 09.07.07, 00:07 "to rzecz nierzadka w niektórych przypadkach,że pada deszcz.." uwielbiam jak pada...jeśli zimno można się ubrać bardziej, a jak za gorąco to już nic nie można zrobić.. Odpowiedz Link
patrycja711 Re: Mokry Świat Wg Singli 09.07.07, 11:25 Myślałam, że zwariuję w te pochmurne dni. Tylko praca, telewizor i łóżko.... No i czasem poczytałam, ale w te mokre dni nawet najlepsza książka potrafiła mnie uśpić. Ale na szczęście dziś już świeci słońce. a ja się cieszę, bo u nie urlopik Jestem pełna energii i nadziei. Zacieram rączki. Mężczyźni miejcie się na baczności Odpowiedz Link