ardiss 10.08.07, 13:47 bardzo mi duszno....bardzo....brak mi tchu... fajnie, kiedy mi czasami duszno z niewyjaśnionych, czy też wyjasnionych powodow))) ale dziś duszno mi nie wiem dlaczego.. UF Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardiss Re: duszno. 10.08.07, 13:49 powiem wiecej: zdjełam stanik, zeby mnie nie dusiło powaznie ale nic nie widać! i nikogo nie gorszę! Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: duszno. 10.08.07, 13:55 zrob zdjecie i my tutaj na forum wspolnie ocenimy czy nikogo nie zgorszysz, ok? Odpowiedz Link
ardiss Re: duszno. 10.08.07, 14:02 hehehe. mam koszulę i nie widac nic a nic! musisz mi uwierzyc na słowo. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: duszno. 10.08.07, 14:06 dobrze ze nie masz puchowej kurtki jak z pogoda w 3miescie? Odpowiedz Link
ardiss Re: duszno. 10.08.07, 15:25 ciepło. nawet jakieś słońce wyjrzało... ale tak jakoś mglisto- słonecznie. i duszno. mówię powaznie. żle na mnie działa taka pogoda. Odpowiedz Link
fleshless Re: duszno. 10.08.07, 14:06 ardiss napisała: > powiem wiecej: zdjełam stanik, zeby mnie nie dusiło i?? ;> Odpowiedz Link
mojave777 Re: duszno. 10.08.07, 15:21 > powiem wiecej: zdjełam stanik, zeby mnie nie dusiło > > powaznie > > ale nic nie widać! i nikogo nie gorszę! Wpadnę do Ciebie po pracy i sprawdzę, ok? Szczegóły opiszę na forum,dla tych napaleńców.... Ale pewnie dopiero rano eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
szymonancymon Re: duszno. 10.08.07, 14:07 I jak tu dotrwac do wyjazdu, kiedy w koło istoty w koszulkach bez staników... Mnie duszą bokserki i co? Odpowiedz Link
fleshless Re: duszno. 10.08.07, 14:20 ardiss napisała: > zdejmij. pod spodniami nei bedzie widac tylko se potem nie przytnij suwakiem... ;-] Odpowiedz Link
szymonancymon Re: duszno. 10.08.07, 14:25 odpowiedzi są tendencyjne.... zaraz się okaze ze ardis ze mną pracuje Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: duszno. 10.08.07, 14:23 Ardiss, namawiamy, zdejmij całą bieliznę Jest ciepło. Odpowiedz Link
ardiss Re: duszno. 10.08.07, 14:28 Zauważyłam, ze jest ciepło. co więcej: jest duszno Ale jakby nie czuję potrzeby zdejmowania z siebie wszystkiego. Dziękuję za propozycję.. Ale ale.. Głos! moze rozpoczniesz ogólnopolską akcję pt: "zdejmuj bieliznę. jest ciepło." Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: duszno. 10.08.07, 14:31 po co. sprawdziłam już jak to jest (miło i fajnie) i starczy. Odpowiedz Link
glos_z_offu To ja opowiem dowcip. Żydowski i z długą brodą : 10.08.07, 14:30 Icek odwiedził Salcię. - Icek, jak mi gorąco... - Rozepnij bluzkę. Kiedy bluzka sfrunęła na podłogę, Salcia znowu: - Icek, jak mi gorąco! - Zdejmij spódnicę. Salcia staje w końcu przed nim naga i krzyczy w uniesieniu: - Icek! A TERAZ BIERZ TO, CZEGO ZAWSZE PRAGNĄŁEŚ!!! - to ja wziąłem rower - kończy opowiadać kumplom Icek, zainteresowanych jego nowo nabytym pojazdem. amen Odpowiedz Link
ardiss Re: To ja opowiem dowcip. Żydowski i z długą brod 10.08.07, 14:35 hehe. dlatego właśnie reszta zostanie na miejscu Odpowiedz Link
ardiss Re: To ja opowiem dowcip. Żydowski i z długą brod 10.08.07, 14:37 co ciekawe: tylko kobieta postanowiła szydzić....zastanawiające... nawet bardzo Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: To ja opowiem dowcip. Żydowski i z długą brod 10.08.07, 14:39 że ja? nie uśmiecham się jeśli jeszcze sterczą Ci brodawki musi to wyglądać bardzo ładnie przypomniał mi sie dowcip i tyle Odpowiedz Link
szymonancymon Re: To ja opowiem dowcip. Żydowski i z długą brod 10.08.07, 14:50 czekam na dalszy ciąg programu Odpowiedz Link
ardiss Re: To ja opowiem dowcip. Żydowski i z długą brod 10.08.07, 14:56 hahahahahahahhah uśmiałam sie po pachy. mówiłam,że mam koszulę, nie koszulkę. Luźną. Mało erotyczna jestem, przykro mi)) Odpowiedz Link