cafe_girl 17.09.07, 12:26 to bym najchętniej powiedziała 'a mi to lotto' i poszła sobie stąd pozagrabiać liście... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ta_ann Re: A dzisiaj 17.09.07, 13:27 np. tkwienia w głupiej pracy miast leżenia na łące i liczenia baranków na niebie (tak przy okazji: znasz "biegnącą z wilkami" estes? szukam e-booka w sieci, stąd przy okazji zapytam) można uciec z pracy, jeśli ktoś ma odwagę praca marzeń - zarabiasz i jesteś spełniona, ale to osobny temat Odpowiedz Link
cafe_girl Re: A dzisiaj 17.09.07, 13:30 ta_ann napisała: > * > > chyba każdy zna ten ból ta_ann to nie ból, to tylko taki nastrój Odpowiedz Link
il100 Re: A dzisiaj 17.09.07, 13:18 cafe_girl napisała: > to bym najchętniej powiedziała 'a mi to lotto' i poszła sobie stąd > pozagrabiać liście... a i ja bym sie przyłączyła z moimi grabkami ... Odpowiedz Link
puzzle33 Re: A dzisiaj 17.09.07, 13:22 Co stoi na przeszkodzie? Przeciążenie napięcia intelektualnego popaliło mi przewody. Odpowiedz Link
il100 Re: A dzisiaj 17.09.07, 13:24 puzzle33 napisała: > Co stoi na przeszkodzie? Przeciążenie napięcia intelektualnego > popaliło mi przewody. hmmmmm w zasadzie to kompletnie nic ... tak więc ja w zachodniej a kawowa w centralnej Polsce tak sobie te liście pozagrabiamy - dzięki za wenę puzzle33 Odpowiedz Link
il100 Re: A dzisiaj 17.09.07, 13:32 ta_ann napisała: > jestem Zbieraczem Kasztanów. czy już są? ... nie wiem jak w innych zakątkach globu, ale w zachodniej Polsce jeszcze je siła grawitacji na rzuciła pod nogi Odpowiedz Link
ta_ann Re: A dzisiaj 17.09.07, 13:34 w centralnej w alei kasztanowej pod kasztanowcami leżał drąg. nie, zielone to nie to. mokre, błyszczące...to ja sobie poczekam Odpowiedz Link
puzzle33 Re: A dzisiaj 17.09.07, 13:48 Oj, coś widzę, że chwili relaksu to ja tu nie znajdę. A tak w ogóle: dobrze się czujesz? Odpowiedz Link
puzzle33 Re: A dzisiaj 17.09.07, 13:56 To dziękujesz czy się zgadzasz? Ja tak pod wrażeniem strusia. Poddaję technologię obróbce intelektualnej. Odpowiedz Link
ta_ann Re: A dzisiaj 17.09.07, 14:06 zatkało najpierw. bo wieloznaczne. potem jak matka uczyła: jeśli nie wiesz, jak się zachować, zachowaj się przyzwoicie) tak w ogóle, to zaciął się guzik Motywacja. od paru godzin zamiast: a) zrobić zakupy b) zrobić porządek dla ludzi (bo mi w artysycz- nym bałaganie całkiem dobrze) c) wsiąść w pociąg, zmienić otoczenie, przewietrzyć głowę - leżę jak na plaży i...miło tu. Odpowiedz Link
puzzle33 Re: A dzisiaj 17.09.07, 14:40 ta_ann napisała: > leżę jak na plaży i...miło tu. Pewnie. Odpowiedz Link
ta_ann Re: A dzisiaj 17.09.07, 15:09 posprzątane. koło zamachowe wprawione w ruch podobno już nie ustaje. jest dobrze. Odpowiedz Link
cafe_girl Re: A dzisiaj 17.09.07, 13:34 il100 napisała: hmmmmm w zasadzie to kompletnie nic ... tak więc ja w zachodniej a > kawowa w centralnej Polsce tak sobie te liście pozagrabiamy - dzięki > za wenę puzzle33 to o której? Odpowiedz Link
il100 Re: A dzisiaj 17.09.07, 13:37 cafe_girl napisała: > to o której? ... na raz, dwa, trzy czyli kiedy tylko zechcesz, wezme termos z kawą - czarna czy biała? Odpowiedz Link
cafe_girl Re: A dzisiaj 17.09.07, 13:51 il100 napisała: > cafe_girl napisała: > > to o której? > > ... na raz, dwa, trzy czyli kiedy tylko zechcesz, wezme termos z > kawą - czarna czy biała? właśnie wypatrzyłam za oknem że u moich sąsiadów strażaków jest co zagrabiać.. oj jest małą czarną poproszę Odpowiedz Link
tapatik Kto Ci broni? 17.09.07, 13:28 Skoro grabienie liści sprawia Ci przyjemność, to dlaczego miała byś jej sobie odmawiać? Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Kto Ci broni? 17.09.07, 13:46 tapatik napisał: > Skoro grabienie liści sprawia Ci przyjemność, to dlaczego miała byś jej sobie > odmawiać? Bo widzisz tapatik, nie zawsze można mieć od razu to czego się chce Odmawiam sobie, bo w tej chwili jakby nie mam pod ręką kawałka ziemi który mogłabym pozagrabiać... ale jeszcze 2-3 tygodnie i nic mnie nie powstrzyma Odpowiedz Link