color 25.10.07, 15:02 Czy macie moze jakas koncepcje jaki sprawic prezent dziewczynie na 18tke ? Wszelkie sugestie (te wzorowane takze) mile widziane - ale tylko powazne, bez zadnych wibratorow, gumowych panow, itp... P/S nadmieniam ze chodzi o moje CORKI ;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podemos_hablar Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:04 daj im bon do jakiegoś dużego sklepu odzieżowego. tylko upewnij się najpierw gdzie się ubierają. ewentualnie karnet do kosmetyczki/ sauny, coś podobnego. albo gumowego pana Odpowiedz Link
alo_ha Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:07 A czy male sportowe czerwone autko jest poważną propozycją Myśle że byłaby wniebowzięta Odpowiedz Link
condziu Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:09 alo_ha napisała: > A czy male sportowe czerwone autko jest poważną propozycją > Myśle że byłaby wniebowzięta Zobaczyć jej minę, bezcenne ! Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:12 alo_ha napisała: > A czy male sportowe czerwone autko jest poważną propozycją > Myśle że byłaby wniebowzięta tak, ale jak male w sklepach sa takie w skali 1:72, 1:24.... Odpowiedz Link
alo_ha Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:14 Pomyśl Pomyśl małe dwuosobowe z bagaznikiem na kosmetyczke koniecznie cabrio Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:18 takie modele tez bywaja... ;P Odpowiedz Link
color Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:19 alo_ha napisała: > A czy male sportowe czerwone autko jest poważną propozycją > Myśle że byłaby wniebowzięta tak... byla propozycja (a co bys chciala) - honda civic... (a wlasciwie dwie hondy) no coz..., jesli dzis wygram w totka, to czemu nie ? Odpowiedz Link
alo_ha Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:49 > tak... byla propozycja (a co bys chciala) - honda civic... (a wlasciwie dwie > hondy) no coz..., jesli dzis wygram w totka, to czemu nie ? bliźniaczki??? Odpowiedz Link
9b9 Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:51 alo_ha napisała: > A czy male sportowe czerwone autko jest poważną propozycją Najlepiej z silnikiem 1,1 Odpowiedz Link
effi23 Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:17 Ale to Twoja corka i powinienes jako ojciec najlepiej wiedziec o czym marzy Twoje dziecko. A jesli nie wiesz to zapytaj jej matkę. A jesli ona nie wie to g.. z was nie rodzice) Odpowiedz Link
condziu Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:21 Efii !!Co ty robisz !! Uspokój sie ! Na naszego Kaowca tak najeżdżać ... kto nam spotkanie zorganizuje, kręgle, bilard? ... Wiesz, jak tu towarzystwo cierpi! Wstydziłabyś się ! Odpowiedz Link
color Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:22 effi23 napisała: > Ale to Twoja corka i powinienes jako ojciec najlepiej wiedziec o > czym marzy Twoje dziecko. A jesli nie wiesz to zapytaj jej matkę. A > jesli ona nie wie to g.. z was nie rodzice) corki niczego nie potrzebuja - w tym sek... autko czy wlasne mieszkanie nie miesci sie niestety w moim budzecie ;P Odpowiedz Link
effi23 Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:28 Rozpusciles pannice i teraz masz problem! Rozge jej Odpowiedz Link
effi23 Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:30 Albo nie, juz wiem. Moze jej jakis wyjazd jezykowy zafunduj? tansze niz samochod i mieszkanie a rozwijajace Odpowiedz Link
alo_ha Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:53 > corki niczego nie potrzebuja - w tym sek... > autko czy wlasne mieszkanie nie miesci sie niestety w moim budzecie ;P skoro niczego nie potrzebują to spraw im jakiś fun może wyprawa na strezlnicę? Odpowiedz Link
il100 Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 15:36 ... mój syn w przyszłym roku ma 18-stkę - sprzedam ci mój pomysł ale tylko tobie - nie do dalszej publikacji (choc nie wiem czy prezent ten nadaje się on dla dziewczyny) ... chcę mojemu synowi kupić whisky 18-letnią czyli z jego rocznika, zrobić taka fajną etykietę na butelkę z wygrawerowaną datą urodzenia i niech otworzy ją w dniu kiedy uzna, że to "ten dzień" Odpowiedz Link
kalina_k Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 19:19 Skoro mają wszystko musisz im sprawic cos co bedzie przyjemne i zostanie na pamiątkę. Może wspólny wypad do jubilera i jakaś piękna sztuka biżuterii. Może taka pierwsza dorosła? Ja dostałam na 18-ste urodziny złoty wisiorek z bursztynem. Dopiero teraz po 30-stce dorosłam do złotej biżuterii i zaczęłam go nosić. Zawsze miał dla mnie jednak wartość sentymentalną. Zwłaszcza teraz gdy już nie ma mamy, od której go dostałam. A żeby nie było z poważnienie mozesz im sprawić jakąś dodatkową przyjemność np. fajny wyjazd weekendowy, jakiś super modny gadżet, na który normalnie szkoda pieniądzy. Odpowiedz Link
il100 Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 20:25 ... jest jeszcze opcja klasycznego zegarka z wygrawerowaną datą urodzenia i jakimś fajnym mottem np. "tempus fugit" Odpowiedz Link
altu Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 22:53 ja bym proponowała (bez względu na budżet, no ale taka okazja jest raz na całe życie) coś, co będzie trwałe i piękne i będzie pamiątką od ukochanego tatusia: - brylant(y) - czyli pierwsza poważna biżuteria (o ile juz nie posiadają) w życiu każdej kobiety. jest mnóstwo w salonach jubilerskich, i nie rujnuja kieszeni - inna biżuteria, która bedzie na tyle klasyczna, że będzie mogła być noszona przez całe życie (no, jakieś 50-70 lat..) - piękne, klasyczne zegarki (ja bym optowała za mechanicznymi, a nie kwarcowymi - uczą systematyczności, odpowiedzialności i są piękne w swojej prostocie) powyższe przykłady to jest to, co ja dostałam (albo teraz bym chciała dostać) na moje urodziny. 18, oczywiście.. Odpowiedz Link
joannab36 Re: Pytanie o prezent ;) 25.10.07, 23:17 Ja swoim córkom na 18-kę sprezentowałam kurs na prawo jazdy: praktyczne, poważne i na całe życie Bardzo im się prezent podobał, chcoć do egzaminu podchodziły 4 razy... Odpowiedz Link
color dziekuje za pomysly 26.10.07, 12:43 stanelo na: kasa na kontach (np. na kurs na prawko lub wlasne inwencje) + rodzinne wyjscie do fajnej knajpy meksykanskiej z odspiewaniem 100 lat + zegarki (bo nie maja a kiedys chcialy). ...chyba ze jeszcze cos innego przyjdzie mi do glowy. Odpowiedz Link