mariolka99 28.10.07, 12:44 Mówie facetowi ze nie jest tym czego szukam, a on na to że sama nie wiem czego chcę.. (żeby nie było że jestem nieczuła-najpierw było owijanie w bawełnę, sam chciał wprost i bez owijania) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staryokropnydziad Re: Logika 28.10.07, 12:53 Tak opowieść jakie najbardziej lubię - z niedopowiedzeniem. A dlaczego nie był tym czego szukasz? Brzydki pewnie był stary i okropny dziad? Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Logika 28.10.07, 12:55 Ze starymi dziadami sie nie umawiam To nie jest historia z niedopowiedzeniem. To tylko wyrażenie podziwu dla logiki i subtelności jego toku rozumowania. Jeśli nie on-to nie wiem czego chcę Odpowiedz Link
michalwujo Re: Logika 28.10.07, 13:03 > Ze starymi dziadami sie nie umawiam ale umawiasz sie z facetami, których nie chcesz dziwna jesteś Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Logika 28.10.07, 13:54 Nie chcę nikogo urazić, bo wszyscy tutaj dorośli, ale mogłabym podać co najmniej ze sto powodów, dla których taki układ mógłby być satysfakcjonujący. Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Logika 28.10.07, 14:18 Ciekawość poznania naciągacza. Chęć zemsty na onaniście. Potrzeba obśmiania się jak norka. Szukanie zapchajdziury. Podnośnik własnej wartości. Organoleptyczny experyment. Błyśnięcie w towarzystwie. ... Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Logika 28.10.07, 14:39 Poważnie to jest w życiu, wesoło na necie - w realu tragikomicznie. Odpowiedz Link
michalwujo Re: Logika 28.10.07, 14:53 ja to dziś mało kumam chyba. czytam ten topic i dochodze do wniosku, że równie dobrze mógłby być napisany po hebrajsku. Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Logika 28.10.07, 18:16 > Chęć zemsty na onaniście. Zaintrygowało mnie to. Prosze o rozwinięcie myśli Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Logika 28.10.07, 19:28 Jest skrajnym egoistą, więc należy mu śmierć w okrutnych i przewlekłych mękach. Sposób się wymyśli. Odpowiedz Link
niemoge Re: Logika 28.10.07, 13:05 a hahahaha oni nie zrozumieli żartu, ta sama męska logika Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Logika 28.10.07, 13:52 mariolka99 napisała: > Jeśli nie on-to nie wiem czego chcę A kto ma problem? Ty czy on? Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Logika 28.10.07, 13:51 Ładnemu we wszystkim ładnie, brzydkiego nic nie szpeci. Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Logika 28.10.07, 13:50 ..bo zwięzła i komunikatywna. Łatwo o wyciągniecie morału, a to duży plus każdej przypowieści. Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Logika 28.10.07, 13:49 Jednym słowem sprawa się rypła i koniec pieśni. Chyba się nie powiesił?)))) Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Logika 28.10.07, 14:06 puzzle33 napisała: > Jednym słowem sprawa się rypła i koniec pieśni. Chyba się nie > powiesił?)))) Pewnie nie, aż tak sobie nie pochlebiam Znowu wyszłam na feministyczną świnię Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Logika 28.10.07, 14:08 Uśmiech pomaga, śmiech leczy...powiedzy po jakimś czasie. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Logika 28.10.07, 20:48 są faceci, którzy uważają, że nie ma większego szczęścia dla kobiety nad znajomość z nimi... utkwił mi w głowie opis jednego z panów na jednym z portali brzmiał mniej więcej tak... jestem cudem, na który czekałaś całe życie;P Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Logika 30.10.07, 17:25 czarny.onyks napisała: > jestem cudem, na który czekałaś całe życie;P Jaką dawał szansę, żeby się o tym przekonać? Odpowiedz Link
mariolka99 Ciąg dalszy 30.10.07, 17:23 Coś tam jeszcze wczoraj i dzis pisal, to mu wprost napisałam że jednak nie jest w moim typie, ze zdarzają się mężczyzni za którymi w ogien-niestety on do nich nie należy (facet- to trzeba mu na przykładach). Wiecie jaki wniosek wysnuł? Że jestem puszczalska))) Odpowiedz Link
emzecik Re: Ciąg dalszy 30.10.07, 20:28 tak se czytam z rozbawieniem lekutkim tę opowieść niedokończoną czekam na dalszy rozwój sytuacji :] Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Ciąg dalszy 31.10.07, 13:06 U mnie ściana jak zawsze. Można się przyzwaić, tylko po co? Odpowiedz Link
alo_ha Re: Ciąg dalszy 30.10.07, 21:25 mariolka99 napisała: > > Coś tam jeszcze wczoraj i dzis pisal, to mu wprost napisałam że > jednak nie jest w moim typie, ze zdarzają się mężczyzni za którymi w > ogien-niestety on do nich nie należy (facet- to trzeba mu na > przykładach). Wiecie jaki wniosek wysnuł? Że jestem puszczalska))) > Hahahhaha bo to zła kobieta była Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Ciąg dalszy 31.10.07, 13:07 Przepraszam, puszczalską się zostaje, gdy ma się miękkie serce. Odpowiedz Link
9b9 Re: Ciąg dalszy 31.10.07, 08:52 Nie pozostaje Ci nic innego, jak tylko zrobić test na femme fatale. Link gdzieś się plącze po forum Odpowiedz Link
mariolka99 Wierszyk mi przysłał: 05.11.07, 18:26 Wiersz Andrzeja Poniedzielskiego. KONTROLOWANY ANTYFEMINIZM Gdyby kobiete - abstrakcyjnie - przewiesic przez trzepaka rame i tak dokladnie i solidnie to zrobic co z dywanem, to ulecialyby razem z wiatrem: obluda, falsz i pruderia, zarozumialstwo i obzarstwo, pycha, egoizm, kokieteria, te wszystkie - "Czemu tyle palisz" i wszystkie - "Znowu tyle piles" te wszystkie - "Odloz gazete" "I znowu masla nie kupiles", te spazmy, furie, te migreny, te wszystkie - "Ach" i "Och", "Moj Boze, jakaz ja jestem nieszczesliwa", "Coz ja na siebie wloze" i ta niedobroc, brak zrozumienia i dusza nieliryczna, i ten despotyzm, brak litosci, pustosc, ozieblosc niejednokrotnie erotyczna. Gdyby to wszystko, gnane wiatrem, jak kurz i pyl, gdzies ulecialo, to tylko to, co mile, dobre nienaruszone by zostalo. Wiec pracowitosc, madrosc, dobroc, czulosc i nieszarzyzna, i przedsiebiorczosc, i subtelnosc, czyli po prostu - Mezczyzna. Odpowiedz Link