dzika_zdzicha 06.02.08, 23:14 uwaga, zaczynamy lekcję. gdzie się podziali uczniowie? chcecie wszyscy dostać pały? Anulka, napisałaś wypracowanie? Czarny Onyksiu , gdzie jest zadanie z matematyki? doprawdy, jak tak można olewać szkołę! JEST TU KTOŚ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_zdzicha Re: dzyyyyń 07.02.08, 00:15 nie lubisz RPG? może na innym wątku załóż własną RPG z rolą, w której chciałabyś się znaleźć. DDD pozdro. nie doczekałam się na uczniów, więc wszystkim wstawiłam pały. lenie! idę spać. Odpowiedz Link
anula001 Re: dzyyyyń 07.02.08, 10:05 doceń, że jedna uczennica się pojawiła choć nie czyta tego foruma Ale jak zobaczyłam Twój wątek to mówię sobie: Trzeba wejść w niego i zobaczyć Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: dzyyyyń 07.02.08, 19:18 jako nauczyciel powinnam faktycznie docenić motywację i starania. ale ponieważ jestem wredną belferzycą, Anulko kochana, zadaję Ci pięć postów na tym forumie, którego nie czytasz. DD mają być na temat (ciekawy) i zawierać przynajmniej trzy czasowniki, pięć rzeczowników oraz po znaku zapytania w każdym. DDDDDDD Odpowiedz Link
9b9 Zaspałem, pse Pani! 07.02.08, 10:29 Ale już jestem i czekam na nowe zadania. Postu Michała nie skomentuję, choć coś mi się ciśnie... Odpowiedz Link
dzika_zdzicha 9b9 07.02.08, 19:16 jak się ciśnie, to proszę wyjść do ubikacji, nie chcę by miał szanowny Pan uczeń problemy z pęcherzem. dla Pana mam zadanie bojowe: proszę przeszukać zasoby internetowe i odnaleźć słownie po jednym sensownym zdaniu, wypowiedzianym przez premiera Polski po 1989 roku. KOCHAM UCZYĆ!!! OŁ JE! Odpowiedz Link
9b9 Re: 9b9 08.02.08, 08:41 "Trzeba się było ubezpieczyć". Włodzimierz Cimoszewicz, wiosna 1997 r. Następne zadanie poproszę. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: 9b9 08.02.08, 16:26 9b9 napisał: > "Trzeba się było ubezpieczyć". > Włodzimierz Cimoszewicz, wiosna 1997 r. > > Następne zadanie poproszę. Sławetne zdanie Włodzimierz Cimoszewicz wypowiedział raczej latem 1997, w lipcu Od siebie zaś dodaję zdanie Leszka Millera, wypowiadane prawdopodobnie dwa razy w czasie jego kadencji (rok 2001 i 2003?): "Prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna ale jak kończy". Odpowiedz Link
9b9 Re: 9b9 08.02.08, 21:14 To ja dodam jeszcze cytat z b. premiera Oleksego ujawniony latem 2007 r.: "Będę, kurwa, ostry jak brzytwa". Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: 9b9 09.02.08, 10:01 kurczę, obaj zasługujecie na piątki. co tu zrobić? ale ten cytat z Włodzimierza nie do końca do mnie przemawia. przegiął wtedy strasznie. drugi cytat bdb Odpowiedz Link
9b9 Re: 9b9 09.02.08, 14:29 Zalezy z ktorej strony patrzec. Pewnie, ze nie znal wtedy rozmiarow tragedii jeszcze. Pewnie, ze gdyby wszyscy poszkodowani mieli polisy, to zaden polski zaklad ubezpieczen nie wytrzymalby odszkodowan. Ale z drugiej strony gdyby jakis znaczacy procent poszkodowanych byl ubezpieczony, to cala ta sytuacja wygladalaby inaczej. I mniej ludzi potraciloby majatki, tzn. wiecej dostaloby pelne odszkodowania. Mozna gdybac. Tak czy siak cytat przejdzie do annalow na zawsze. Na zakonczenie dodam jeszcze jeden cytat z niestety premiera: "Z ziemi wolskiej do wolski". Odpowiedz Link
9b9 Re: 9b9 09.02.08, 14:34 Sorry, teraz doczytalem, ze mialo byc sensowne... Niestetypremier odpada wiec. Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: 9b9 09.02.08, 16:57 hahaha, za poczucie humoru masz duży plusik. ))) a teraz zadanie z matematyki: oblicz wartość z w równaniu (x + y) - 2(s + i) = z, gdzie x to poparcie Donalda Tuska, y dobre pomysły rządu, s sensowne wypowiedzi opozycji, a i inwektywy opozycji (jakiekolwiek). z oznacza stan polskiego Sejmu, zadanie więc jest skomplikowane. DDD Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Marcin 07.02.08, 19:14 jak się szanowny Pan uczeń wyraża!? bo do kąta wyślę! za karę proszę mi napisać wypracowanie na temat roli Kasi Cichopek w popkulturze. na wczoraj! Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: dzyyyyń 07.02.08, 20:09 o jaaa... a masz pejczyk? ;P nie boisz sie ze jakis uczen/uczennica kosz na glowe Ci zalozy? Odpowiedz Link
aretah Re: dzyyyyń 08.02.08, 19:19 dzika_zdzicha napisała: > uwaga, zaczynamy lekcję. gdzie się podziali uczniowie? chcecie > wszyscy dostać pały? Anulka, napisałaś wypracowanie? Czarny > Onyksiu , gdzie jest zadanie z matematyki? doprawdy, jak tak można > olewać szkołę! > JEST TU KTOŚ? zdzicha, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie zaczęły się ferie, uczniów wymiotło Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: dzyyyyń 09.02.08, 10:01 my jesteśmy tacy pracowici, że nawet w ferie pracujemy. )))))))) Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: dzyyyyń 10.02.08, 18:51 Nieeee, tylko nie matma! Boże, jakie to szczęście że już nie jestem w szkole Odpowiedz Link