psychonautic 11.03.10, 11:05 Bo to swietny bank, szkoda, ze nie maja darmowego konta bo bym u nich zostal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: takitamgość Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: *.lukman.pl 11.03.10, 11:09 Na jego "świetność" składa się ogromna praca ludzi - co kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klątwiusz Właśnie pozamykałem tam wszystkie konta-dramat! IP: *.aster.pl 11.03.10, 12:36 To wielka ściema! Konta naszpikowane kosztami, ubezpieczeniami - czyszą kasę klientów na każdym kroku. Jak przejrzałem TOiP BZWBK to mi ręce opadły - to są żniwa cały rok, koszenie, rżnięcie, cięcie kasy klienta cokowliek by nie chciał zrobić! Omijajcie ten bank z daleka - są o niebo tańsze banki. Mam konta w 2 innych bankach, i tam koszty są kilkakrotnie mniejsze. Nie polecam - Depardieu nie gra w reklamach za darmo - bank słono płaci, w milionach złotych - gdzie zarobic musi - i zrobi to na tych jeleniach, którzy otworzą tam konta. BZ ma najdroższe kampanie rekloamowe w polsckiej bankowosci - najwiecej zapłacą za to klienci własnie tego banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mog Re: Właśnie pozamykałem tam wszystkie konta-drama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 13:49 Gość: Klątwiusz nie wystarczy przeczytać TOiP trzeba ją jeszcze zrozumieć, a tak się składa, ze w BZ WBK ubezpieczenie nie są obligatoryjne więc jeśli się ich nie chce to nikt zmuszał do nich nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Pie..lić Aliora, WBK rządzi !!! IP: *.147.171.153.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.03.10, 15:03 Hehe... Alior out !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Aktor reklamujący nie ma znaczenia IP: *.pl 11.03.10, 11:17 Równie dobrze mógby to być ktoś zupełnie nieznany. Ważne są warunki na jakie kuszą klientów - te 100 zł w prezencie. Dla niektóych osób to sporo i założą tam konto tylko po to aby otzymać tą gotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pinionzek Re: Aktor reklamujący nie ma znaczenia 11.03.10, 11:22 dokładnie, też mam wrażenie że bardziej chodzi o te 100 zł niż o Depardieu. widziałem reklamy w metrze i jedyne co z nich zapamiętałem to właśnie te 100 zł, Depardieu nie zauważyłem jeśli nawet tam był. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Aktor reklamujący nie ma znaczenia 16.03.10, 15:32 właśnie! poza tym ta reklama jest żenująca. conajmniej żenująca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.net.autocom.pl 11.03.10, 11:44 ktos wie moze jak szybko mozna pozniej zamknac takie konto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: 194.181.193.* 11.03.10, 11:55 jak zakładałam konto w lutym, to mi obiecywali,ze wszystkie bankomaty będę miała od marca za darmo. Nie wspomnieli też o tej planowanej promocji konta w marcu. Teraz okazuje się,że darmowe bankomaty są tylko dla tych, co założyli konto w marcu. Wg mnie podcinają gałąź, na której siedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale kwas! Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: *.aster.pl 11.03.10, 17:33 Gość portalu: marcin napisał(a): > ktos wie moze jak szybko mozna pozniej zamknac takie konto?? widze że już jest pierwszy chętny na tę stówę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 12:01 wlasnie szukam nowego banku, ale 50gr. (+20groszy sms-kod)za przelew internetowy w BZWBK to troche przesada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z to poniżające IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.10, 12:16 uganiać się dla 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: 80.50.123.* 11.03.10, 12:32 no to powoli Gazeta "WYBIORCZA" zmienia się powoli z gazety opinii "jedynie słusznej", w słup reklamowy, kilka dni temu był artykuł że PEKAO zwiekszyło liczbę zakładanych kont teraz BZ WBK, ciekawe kto zakłada te kont chyba powracający emigranci z Angli? Odpowiedz Link Zgłoś
jg46889 Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... 11.03.10, 12:33 Lisa możesz zmienić plan taryfowy konta na nowy i mieć wszystkie bankomaty za darmo. Albo zostać w starym i mieć niższą opłatę za kartę (1,5 zł zamiast 3 zł). Tylko stówki nie dostaniesz, zgodnie z warunkami promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 11.03.10, 12:35 Patrzac na sredni poziom naszego spoleczenstwa - nie dziwi mnie to. Fakt ze to kompletna glupota nie ma tu nic do rzeczy. Wczoraj byl artykul ze ludzie w PL uwielbiaja placic swoje rachunki na poczcie, placac za to horrendalne oplaty. Ja wczoraj bylem na poczcie po 15-tej. Stalem 25minut w kolejce bo dwie panie "placily" rachunki.... Tak wyglada poziom naszego spoleczenstwa - takie osoby "wola" tak zabulic niz za darmoche przelac kase ze zwyklego mBanku... na dodatek nie szastajac w kolejce na poczcie, przed smierdzacymi "klientami" torebka pelna pieniedzy.... A fakt ze wbk to jeden ze stabilniejszych, ale tez kompletnie nijakich bankow to fakt od dawna znany - ten bank oferuje platne konta, rozne promocje i gwiazdki, srednie oprocentowanie - ale tez daje jakas tam pewnosc ze jest stabilny i porzadny. Skoro sa ludzie ktorym to odpowiada - niech sobie tam przenosza konta... Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno BZWBK łapie 2,5 tys.jeleni dziennie 11.03.10, 13:34 Pogratulować naiwniakom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 14:18 BZ WBK = Bądź Zaradny, Wybierz Bank Konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
ernibank Ciekawe konta ma FMBank 11.03.10, 14:25 podobnie jak w mBanku FMBank daje darmowe konta i wszystkie opłaty za 0 zł i tam są jak narazie najwyższe odsetki od lokat 7% A lokaty z dzienną kapitalizacją na 3mies oprocentowanie nominalne 5,72 % I to jest ciekawy nowy bank. W BZWBK nie pracują głupcy i wiedzą jak szybko odzyskać te 100zł spowrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsda Re: Ciekawe konta ma FMBank IP: *.tvk.torun.pl 13.03.10, 17:37 to zerwij lokate w tym banku przed czasem, to zaplacisz 100 zl kary chyba ze odsetki miales wieksze to ci zostawia to co ponad 100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęc Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.146.194.142.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.03.10, 15:22 Reklama z Derardem, to jeden z gniotów jakich TV wiele. Mnie takie reklamy zniechęcają nie tylko do kupna towaru, ale i do oglądania telewizii, ak też do samegg życia. Odpowiedz Link Zgłoś
net_friend Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... 11.03.10, 15:48 Śmieszą mnie reklamy BOŚ. Rozumiem że chodzi o typ reklamy agresywnej, ale główne przesłanie jakie z nich bije to patrzcie jak się u nas w BOSiu zdrowo naćpaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.adsl.elcuk.pl 11.03.10, 16:13 Jeśli tak kretyńska reklama potrafi skłonić ludzi do zakładania kont, to znaczy, że dwudziestoletnia indoktrynacja zrobiła swoje. Rzec można nareszcie idioci są we własnym domu - wariatów..... Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... 11.03.10, 16:41 100zl ktore bank "da" w "prezencie" odbierze sobie z nawiazka w oplatach. I pomyslec, ze sa banki (w Polsce tez) ktore za podstawowe uslugi nie kasuja pieniedzy (ror, karta, bankomaty). No, ale to trzeba poswiecic czas i przetrzepac te kilkanascie TOiPow i znalezc co pasuje. smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typowy Polak Debil Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: *.aster.pl 11.03.10, 17:37 ludzieeee! piniądze dajo za friko! całom stówe!!!! lećta zara do banku póki jeszcze dajom.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-wiak Takie gówno? Polacy to jednak naród debili! IP: *.chello.pl 12.03.10, 18:27 Wiocha zjeżdża do miast i przenosi swoje świńskie gusta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furora napad na bank to pryszcz w porównaniu z jego IP: *.magma-net.pl 14.03.10, 13:50 założeniem. Ci to dopiero rabują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachęcony Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: *.sgh.waw.pl 15.03.10, 10:57 Dobrze radzą na tym serwisie :) Dużo pieniędzy nie zarabiam, a fatyga nie duża :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: *.chello.pl 15.03.10, 18:59 Jak to nie maja, oczywiscie ze tak. Wystarczy ze na konto wplynie w ciagu miesiaca tylko 1000 zl czyli kazdy zarabia tyle by konto miec za free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba ty Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: 188.33.4.* 15.03.10, 21:34 Ludzie. Chce się wam strzępić język. Wystarczy dowiedzieć się jakie są warunki w BZWBK! Ja mam założone to konto od ponad roku. Pierwszy raz od wielu lat na prawdę zarabiam mając konto i trzymając tam kasę! Opłaty za prowadzenie konta = 0zł (wystarczy tysiak miesięcznie wpłat, jak ktoś ma pracę to nie problem). Karta "wydajesz i zarabiasz" - Zwrot 1% z każdej wydanej sumy, zapłaconej tą kartą. Koszt utrzymania tej karty 1,5zł (obecnie 3zł). Wierzcie lub nie ale co miesiąc ze "zwrotu" 1% mam 7zł. Wypłaty z bankomatów za darmo! Ktoś pisał, że przelew 50gr. Tak, tylko że masz najpierw 5 za darmo. A jak robię przelewy, np za rachunki, to opłacam za jednym razem kilka rachunków, wykorzystując tylko jeden z 5-ciu darmowych smsów. Zostają mi jeszcze 4 darmowe przelewy. Jeśli ktoś wykonuje dużo przelewów to rzeczywiście może być niefajnie. Ale to jedyny minus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielszczanin Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: 78.8.107.* 15.03.10, 22:57 a podstawowe pytanie jakie to konto ma oprocentowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 08:07 0%, jak wszystko w tym banku :) Odpowiedz Link Zgłoś
bls17 Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 11.04.10, 21:49 Nie prawda. W bzwbk nie ma darmowych przelewow (jest 5 darmowych sms)- wiec przelew kosztuje 50 lub 70 gr (bo sms kosztuje 20gr). Konto oprocentowane jest na 0. Reszta sie zgadza. Na tym koncie rzeczywiscie da sie zarobic jakas nieiwelka kase- jesli duzo sie korzysta z karty. Wczesniej korzystalem z rybki mbanku i nic z tego nie mialem (oplata 36/rok = 3 zl/m). Tu mam 1% zwrotu- wiec sie oplaca- ale przelewy dalej robie z mbanku. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Ale naiwniaki 15.03.10, 23:19 Idą do banku bo w reklamie usłyszeli... A powszechnie wiadomo że najlepszy jest PKO BP!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.net.upc.cz 17.03.10, 08:47 beznadziejnie niewiarygodna reklama, co ma depardieu do polskich kont, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
yyazin.az konkurencja działa 09.04.10, 09:21 Te kosztowne kampanie reklamowe to walka banków o nasze pieniądze i dobrze , bedzie taniej. Choc na poczatku drożej. Kryzys i wejście następnych banków do zamożnej Polskie wymusi obnizki wszelakie. Wszedł juz do Polski największy bank świata z Hong-Kongu HSBC. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mma Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.tvgawex.pl 24.04.10, 20:47 Na widok tej reklamy to mi się chce żygać a nie zakładać konto w bz wbk.Kto to wogóle wymyślił ? Nawet jakby mi 1000zl mieli dać to bym nie założył tam konta bo ta reklama jest debilna ,a jak bank ma taką głupią reklame to co to może być za bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SkyLord Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: 188.33.214.* 05.06.10, 22:42 Dla mnie konto jest w porządku. Wpływa na nie pensja i korzystam z karty Wydajesz&Zarabiasz, więc de facto konto jest darmowe. A przelewy? Robię z konta w mBanku ;P. Odpowiedz Link Zgłoś