Dodaj do ulubionych

Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t...

11.03.10, 11:05
Bo to swietny bank, szkoda, ze nie maja darmowego konta bo bym u nich zostal.
Obserwuj wątek
    • Gość: takitamgość Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: *.lukman.pl 11.03.10, 11:09
      Na jego "świetność" składa się ogromna praca ludzi - co kosztuje.
      • Gość: Klątwiusz Właśnie pozamykałem tam wszystkie konta-dramat! IP: *.aster.pl 11.03.10, 12:36
        To wielka ściema! Konta naszpikowane kosztami, ubezpieczeniami - czyszą kasę klientów na każdym kroku. Jak przejrzałem TOiP BZWBK to mi ręce opadły - to są żniwa cały rok, koszenie, rżnięcie, cięcie kasy klienta cokowliek by nie chciał zrobić! Omijajcie ten bank z daleka - są o niebo tańsze banki. Mam konta w 2 innych bankach, i tam koszty są kilkakrotnie mniejsze. Nie polecam - Depardieu nie gra w reklamach za darmo - bank słono płaci, w milionach złotych - gdzie zarobic musi - i zrobi to na tych jeleniach, którzy otworzą tam konta. BZ ma najdroższe kampanie rekloamowe w polsckiej bankowosci - najwiecej zapłacą za to klienci własnie tego banku.
        • Gość: mog Re: Właśnie pozamykałem tam wszystkie konta-drama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 13:49
          Gość: Klątwiusz nie wystarczy przeczytać TOiP trzeba ją jeszcze
          zrozumieć, a tak się składa, ze w BZ WBK ubezpieczenie nie są
          obligatoryjne więc jeśli się ich nie chce to nikt zmuszał do nich nie
          bedzie.
          • Gość: Baca Pie..lić Aliora, WBK rządzi !!! IP: *.147.171.153.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.03.10, 15:03
            Hehe... Alior out !!!
    • Gość: Michał Aktor reklamujący nie ma znaczenia IP: *.pl 11.03.10, 11:17
      Równie dobrze mógby to być ktoś zupełnie nieznany. Ważne są warunki
      na jakie kuszą klientów - te 100 zł w prezencie. Dla niektóych osób
      to sporo i założą tam konto tylko po to aby otzymać tą gotówkę.
      • pinionzek Re: Aktor reklamujący nie ma znaczenia 11.03.10, 11:22
        dokładnie, też mam wrażenie że bardziej chodzi o te 100 zł niż o Depardieu.
        widziałem reklamy w metrze i jedyne co z nich zapamiętałem to właśnie te 100 zł,
        Depardieu nie zauważyłem jeśli nawet tam był.
        • turbo_wesz Re: Aktor reklamujący nie ma znaczenia 16.03.10, 15:32
          właśnie! poza tym ta reklama jest żenująca. conajmniej żenująca
    • Gość: marcin Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.net.autocom.pl 11.03.10, 11:44
      ktos wie moze jak szybko mozna pozniej zamknac takie konto??
      • Gość: lisa Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: 194.181.193.* 11.03.10, 11:55
        jak zakładałam konto w lutym, to mi obiecywali,ze wszystkie bankomaty będę miała
        od marca za darmo. Nie wspomnieli też o tej planowanej promocji konta w marcu.
        Teraz okazuje się,że darmowe bankomaty są tylko dla tych, co założyli konto w
        marcu. Wg mnie podcinają gałąź, na której siedzą.
      • Gość: ale kwas! Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: *.aster.pl 11.03.10, 17:33
        Gość portalu: marcin napisał(a):

> ktos wie moze jak szybko mozna pozniej zamknac takie konto??

widze że już jest pierwszy chętny na tę stówę
    • Gość: anita Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 12:01
      wlasnie szukam nowego banku, ale 50gr. (+20groszy sms-kod)za przelew
      internetowy w BZWBK to troche przesada!
    • Gość: z to poniżające IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.10, 12:16
      uganiać się dla 100 zł
    • Gość: obserwator Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: 80.50.123.* 11.03.10, 12:32
      no to powoli Gazeta "WYBIORCZA" zmienia się powoli z gazety
      opinii "jedynie słusznej", w słup reklamowy, kilka dni temu był
      artykuł że PEKAO zwiekszyło liczbę zakładanych kont teraz BZ WBK,
      ciekawe kto zakłada te kont chyba powracający emigranci z Angli?
    • jg46889 Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... 11.03.10, 12:33
      Lisa możesz zmienić plan taryfowy konta na nowy i mieć wszystkie bankomaty za
      darmo. Albo zostać w starym i mieć niższą opłatę za kartę (1,5 zł zamiast 3 zł).
      Tylko stówki nie dostaniesz, zgodnie z warunkami promocji.
    • maniek_ok Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 11.03.10, 12:35
      Patrzac na sredni poziom naszego spoleczenstwa - nie dziwi mnie to. Fakt ze to
      kompletna glupota nie ma tu nic do rzeczy.
      Wczoraj byl artykul ze ludzie w PL uwielbiaja placic swoje rachunki na poczcie,
      placac za to horrendalne oplaty. Ja wczoraj bylem na poczcie po 15-tej. Stalem
      25minut w kolejce bo dwie panie "placily" rachunki.... Tak wyglada poziom
      naszego spoleczenstwa - takie osoby "wola" tak zabulic niz za darmoche przelac
      kase ze zwyklego mBanku... na dodatek nie szastajac w kolejce na poczcie, przed
      smierdzacymi "klientami" torebka pelna pieniedzy....

A fakt ze wbk to jeden ze stabilniejszych, ale tez kompletnie nijakich bankow to
      fakt od dawna znany - ten bank oferuje platne konta, rozne promocje i gwiazdki,
      srednie oprocentowanie - ale tez daje jakas tam pewnosc ze jest stabilny i
      porzadny. Skoro sa ludzie ktorym to odpowiada - niech sobie tam przenosza konta...

• nessuno BZWBK łapie 2,5 tys.jeleni dziennie 11.03.10, 13:34
      Pogratulować naiwniakom :-)
    • Gość: Gość Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 14:18
      BZ WBK = Bądź Zaradny, Wybierz Bank Konkurencji
    • ernibank Ciekawe konta ma FMBank 11.03.10, 14:25
      podobnie jak w mBanku FMBank daje darmowe konta i wszystkie opłaty
      za 0 zł i tam są jak narazie najwyższe odsetki od lokat 7%
      A lokaty z dzienną kapitalizacją na 3mies oprocentowanie nominalne
      5,72 % I to jest ciekawy nowy bank.
      W BZWBK nie pracują głupcy i wiedzą jak szybko odzyskać te 100zł
      spowrotem.
      • Gość: sdsda Re: Ciekawe konta ma FMBank IP: *.tvk.torun.pl 13.03.10, 17:37
        to zerwij lokate w tym banku przed czasem, to zaplacisz 100 zl kary chyba ze
        odsetki miales wieksze to ci zostawia to co ponad 100.
    • Gość: bęc Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.146.194.142.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.03.10, 15:22
      Reklama z Derardem, to jeden z gniotów jakich TV wiele. Mnie takie
      reklamy zniechęcają nie tylko do kupna towaru, ale i do oglądania
      telewizii, ak też do samegg życia.
    • net_friend Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... 11.03.10, 15:48
      Śmieszą mnie reklamy BOŚ. Rozumiem że chodzi o typ reklamy agresywnej, ale
      główne przesłanie jakie z nich bije to patrzcie jak się u nas w BOSiu zdrowo
      naćpaliśmy.
    • Gość: Jana Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.adsl.elcuk.pl 11.03.10, 16:13
      Jeśli tak kretyńska reklama potrafi skłonić ludzi do zakładania
      kont, to znaczy, że dwudziestoletnia indoktrynacja zrobiła swoje.
      Rzec można nareszcie idioci są we własnym domu - wariatów.....
    • smok_sielski Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... 11.03.10, 16:41
      100zl ktore bank "da" w "prezencie" odbierze sobie z nawiazka w oplatach. I
      pomyslec, ze sa banki (w Polsce tez) ktore za podstawowe uslugi nie kasuja
      pieniedzy (ror, karta, bankomaty). No, ale to trzeba poswiecic czas i
      przetrzepac te kilkanascie TOiPow i znalezc co pasuje.
      smok
      • Gość: Typowy Polak Debil Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: *.aster.pl 11.03.10, 17:37
        ludzieeee! piniądze dajo za friko! całom stówe!!!! lećta zara do banku póki
        jeszcze dajom..
    • Gość: W-wiak Takie gówno? Polacy to jednak naród debili! IP: *.chello.pl 12.03.10, 18:27
      Wiocha zjeżdża do miast i przenosi swoje świńskie gusta!
    • Gość: furora napad na bank to pryszcz w porównaniu z jego IP: *.magma-net.pl 14.03.10, 13:50
      założeniem. Ci to dopiero rabują!
    • Gość: Zachęcony Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: *.sgh.waw.pl 15.03.10, 10:57
      Dobrze radzą na tym serwisie :) Dużo pieniędzy nie zarabiam, a fatyga nie duża :)
    • Gość: xxx Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: *.chello.pl 15.03.10, 18:59
      Jak to nie maja, oczywiscie ze tak. Wystarczy ze na konto wplynie w ciagu miesiaca tylko 1000 zl czyli kazdy zarabia tyle by konto miec za free
      • Gość: chyba ty Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: 188.33.4.* 15.03.10, 21:34
        Ludzie. Chce się wam strzępić język. Wystarczy dowiedzieć się jakie są warunki w
        BZWBK! Ja mam założone to konto od ponad roku. Pierwszy raz od wielu lat na
        prawdę zarabiam mając konto i trzymając tam kasę! Opłaty za prowadzenie konta =
        0zł (wystarczy tysiak miesięcznie wpłat, jak ktoś ma pracę to nie problem).
        Karta "wydajesz i zarabiasz" - Zwrot 1% z każdej wydanej sumy, zapłaconej tą
        kartą. Koszt utrzymania tej karty 1,5zł (obecnie 3zł). Wierzcie lub nie ale co
        miesiąc ze "zwrotu" 1% mam 7zł. Wypłaty z bankomatów za darmo! Ktoś pisał, że
        przelew 50gr. Tak, tylko że masz najpierw 5 za darmo. A jak robię przelewy, np
        za rachunki, to opłacam za jednym razem kilka rachunków, wykorzystując tylko
        jeden z 5-ciu darmowych smsów. Zostają mi jeszcze 4 darmowe przelewy. Jeśli ktoś
        wykonuje dużo przelewów to rzeczywiście może być niefajnie. Ale to jedyny minus.
        • Gość: bielszczanin Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: 78.8.107.* 15.03.10, 22:57
          a podstawowe pytanie jakie to konto ma oprocentowanie?
          • Gość: yo Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 08:07
            0%, jak wszystko w tym banku :)
        • bls17 Re: Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 11.04.10, 21:49
          Nie prawda. W bzwbk nie ma darmowych przelewow (jest 5 darmowych sms)- wiec
          przelew kosztuje 50 lub 70 gr (bo sms kosztuje 20gr). Konto oprocentowane jest
          na 0. Reszta sie zgadza.
          Na tym koncie rzeczywiscie da sie zarobic jakas nieiwelka kase- jesli duzo sie
          korzysta z karty.
          Wczesniej korzystalem z rybki mbanku i nic z tego nie mialem (oplata 36/rok = 3
          zl/m). Tu mam 1% zwrotu- wiec sie oplaca- ale przelewy dalej robie z mbanku.
    • ptr0 Ale naiwniaki 15.03.10, 23:19
      Idą do banku bo w reklamie usłyszeli... A powszechnie wiadomo że najlepszy
      jest PKO BP!!
    • Gość: gosc Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.net.upc.cz 17.03.10, 08:47
      beznadziejnie niewiarygodna reklama, co ma depardieu do polskich
      kont, żenada.
      • yyazin.az konkurencja działa 09.04.10, 09:21
        Te kosztowne kampanie reklamowe to walka banków o nasze pieniądze i
        dobrze , bedzie taniej. Choc na poczatku drożej.
        Kryzys i wejście następnych banków do zamożnej Polskie wymusi
        obnizki wszelakie.
        Wszedł juz do Polski największy bank świata z Hong-Kongu HSBC.
        pzdr
    • Gość: mma Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: *.tvgawex.pl 24.04.10, 20:47
      Na widok tej reklamy to mi się chce żygać a nie zakładać konto w bz wbk.Kto to
      wogóle wymyślił ? Nawet jakby mi 1000zl mieli dać to bym nie założył tam konta
      bo ta reklama jest debilna ,a jak bank ma taką głupią reklame to co to może
      być za bank
    • Gość: SkyLord Reklama z Depardieu hitem: BZ WBK otwiera 2,5 t... IP: 188.33.214.* 05.06.10, 22:42
      Dla mnie konto jest w porządku. Wpływa na nie pensja i korzystam z karty
      Wydajesz&Zarabiasz, więc de facto konto jest darmowe. A przelewy? Robię z
      konta w mBanku ;P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka