Gość: Krzysztof IP: *.dige.com.pl 10.05.10, 11:42 Wydaje mi się, że nie od poniedziałku ale co najmniej od soboty bo już wtedy nie mogłem zalogować się na swoje konto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku 10.05.10, 11:45 w sobotę była zapowiedziana przerwa techniczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 11:47 juz dziala i smiga elegancko jak zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku 10.05.10, 12:42 smiga to wiatr w twoim pustym czerepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebac mbank Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.noname.net.icm.edu.pl 10.05.10, 13:45 Nie, to pisał pracownik mbanku. Jemu śmiga... w pustej czaszce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.chello.pl 10.05.10, 13:03 Wcale nie, nie działa. Udało mi się za 3 razem zalogować, ale operacji już nie wykonałem. Wpłacałem dzisiaj pieniądze we wpłatomacie, na szczęście kasa jest już zaksięgowana na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc jedno konto to za mało IP: *.toya.net.pl 10.05.10, 11:48 szczegolnie jesli jest to konto internetowe - rozwiazanie - jedno internetowe i jedno w banku tradycyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: jedno konto to za mało IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 12:27 taaa... jeszcze po 2 karty kredytowe i koniecznie konta dla dzieci i wnukow... Moze po jakiejs karcie dla nich rowniez... pfff... jedno konto to zlo konieczne, ktore zostalo narzucone przez panstwo w porozumieniu z bankowym lobby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: jedno konto to za mało IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 12:52 dwa konta (w różnych bankach) to jak najbardziej rozsądny wybór... mam dwa (internetowe i tradycyjne - również z dostępem online) i za żadne nie płacę ani złotówki... tradycyjne używam sporadycznie, jest raczej na tzw. wszelki wypadek, ot taki jak dzisiaj z mbankiem... co do kart kredytowych, to też są to bardzo pożyteczne narzędzia, ale trzeba się nimi umieć posługiwać. Sam mam dwie z których korzystam ile się da (obroty rzędu 1,5x limit na karcie) ale zawsze spłacam wszystko w terminie i nic mnie one nie kosztują. karty dla dzieci i wnuków - jeśli masz niegłupie dzieci to czemu nie... kiedy moje dzieci dorosną do posiadania karty (jeszcze ich nie mam), to im ją dam, bo to bezpieczniejsze niż noszenie ze sobą gotówki, a wychowam je tak, że nie będą wydawały całego limitu w pierwszy dzień.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballyna Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.scansafe.net 10.05.10, 11:50 KB24 też nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik portalu "u części wszystko działa prawidłowo" IP: *.press-service.com.pl 10.05.10, 11:52 Chyba u tej części, która się nie loguje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Przez telefon też nie można zrobić przelewów IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 12:00 Dalej nie działa i nie można zrobić przelewu przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidygon z bankomatu też nie można wypłacić IP: *.um.warszawa.pl 10.05.10, 12:02 wbrew temu, co w artykule twierdzi przedstawiciel mbanku, z bankomatów również nie można wypłacić pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: z bankomatu też nie można wypłacić IP: *.acn.waw.pl 10.05.10, 13:51 Dokłądnie - właśnie próbowałem zapłacić za zakupy i nic, wypłata z bankomatu też nie jest możliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_troll Re: Przez telefon też nie można zrobić przelewów 10.05.10, 12:21 > Dalej nie działa i nie można zrobić przelewu przez telefon. a to dziwne nie? pani telefonistka ma zapisywac na serwetkach operacje... a potem przepiszą... sz. pan pewnie głosuje na PO sądząc z prezentowanej inteligencji... Ma konto w internecie i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Ja się dzisiaj zalogowałem bez problemu IP: 95.108.45.* 10.05.10, 12:25 Dopiero z neta dowiedziałem się, że coś nie halo. I... sprawdziłem przed chwilą, dalej mogę się zalogować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przelew Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: 217.153.71.* 10.05.10, 12:00 I w ten sposób koszt wysyłki przelewów do ZUS wynosi 12 PLN :) (serwis telefoniczy przez operatora). Już 3 godziny z tym walczą .... ciekawe ile firma na tym zarobi i czy naprawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubsza sprawa Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: 85.222.87.* 10.05.10, 12:11 A u mnie smiga jak trzeba. Jest godzina 12:10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.acn.waw.pl 10.05.10, 12:08 Co za dziwny zbieg okoliczności - problemy podobno miały także Polbank, KB, ING, Eurobank, City ... a złoty dziwnym trafem zaczął się umacniać właśnie dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kosher_moher 4,3tys bankomatow moge sobie wsadzic 10.05.10, 12:10 czterech tysiecy trzystu bankomatow nie sprawdzilem ale nigdzie nie udalo mi sie dzis wyplacic pieniedzy z bankomatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 12:13 w niedzielę zrobili takie udoskonalenie i poprawę sytsemu, że dzisiaj przestał działać. Czy bank pokryje odestki od niezapłaconych w terminie rachunków !!??? pS. należę do tej "nielicznej" grupy klientów którzy nie mogą się dostać na właśne konto :( Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_troll Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku 10.05.10, 12:19 > pS. należę do tej "nielicznej" grupy klientów którzy nie mogą się > dostać na właśne konto : nigdy się nie stawia na jednego konia... to błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Czy bank pokryje odestki od niezapłaconych w IP: 95.108.45.* 10.05.10, 12:27 > w terminie rachunków !!??? Myślę że masz prawo się tego domagać. Złóż reklamację, podepnij wyliczenie / wydruk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: Czy bank pokryje odestki od niezapłaconych w IP: *.chello.pl 10.05.10, 13:34 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.chello.pl 10.05.10, 12:27 U mnie dziła, ale co z tego, jak nie mam pieniędzy na rach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient ING Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 12:16 Potwierdzam ING już praktycznie " klękło " logowanie trwa bardzo długo albo wcale , myślałem , że to wina dzisiejszej daty czyli czasu wypłat ale skoro wszyscy mają problemy to nie wiem :) czyżby pracodawcy zaczęli tyle płacić , że banki nie nadążają księgować ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.umcs.lublin.pl 10.05.10, 12:22 jak to nie wpłynie na stan kont?? a klienci emaklera?? też mi bank Odpowiedz Link Zgłoś
barteks1979 Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku 10.05.10, 12:24 Wejść na konto mogę i owszem, ale jakakolwiek inna czynność powoduje wyświetlenie komunikatu : "Przykro nam, usługa jest w tej chwili niedostępna. Prosimy spróbować ponownie. Jeśli błąd się powtórzy prosimy o kontakt z Centrum Obsługi Telefonicznej..." Ciekawe jak długo jeszcze to potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚ Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.10, 12:24 W tej chwili (po kilku godzinach przerwy) - 12.20, wszystko działa. Można wykonać każdy rodzaj operacji bankowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient mbanku Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.honeywell.com 10.05.10, 12:25 Co za szajz! Probuje sie zalogowac, zeby zakupic jednostki uczestnictwa, ale bez skutku, shit na maxa. Jak ja bym mial problem z kompem i spoznil sie pol godziny ze splata kredtu, od razu bym mial 100zl kary za monity, i inne takie. Dziadostwo! Wyplacam moje pieniadze i koncze wspolprace z tym bankiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Widocznie jestem wśród tych szczęśliwców, którym IP: *.pl 10.05.10, 12:27 wszystko działa jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.filter.imagine.ie 10.05.10, 12:27 Nadal nie dziala. I to akurat wtedy jak musze szybko przelew wykonac. Od 2 godzin walcze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TheW Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.filter.imagine.ie 10.05.10, 12:37 o! udalo sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adella Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: 212.106.28.* 10.05.10, 12:34 U mnie już zaczęło działać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszk3 T NIE jest awaria mBanku!!! IP: *.ip.netia.com.pl 10.05.10, 12:40 To nie jest tylko awaria mBanku. Nie dzialaja takze KB24 i INGDirect! Wiec to jest raczej jakas powazniejsza awaria w systemie miedzybankowym. Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Awaria systemu informatycznego w mBanku 10.05.10, 12:42 Jak zwykle mBank.. ile razy widzę słowa "awaria" i "bank" w jednym zdaniu, tylekroć jest to ten bank właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcr Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.171.119.226.static.crowley.pl 10.05.10, 13:01 a ja mam u nich konto 8 lat i jeszcze się z awarią nie spotkałem(może przeszły obok?). kolega chyba myli banki. Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku 10.05.10, 13:10 Gość portalu: mcr napisał(a): > a ja mam u nich konto 8 lat i jeszcze się z awarią nie spotkałem(może przeszły > obok?). kolega chyba myli banki. Nie mylę, nie.. kiedyś była taka afera, że wyciekły dane klientów - to chyba też był ten cudowny bank;) Ja tam wolę Inteligo, zawsze działa, i nigdy nie ma awarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoxman Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: 194.114.62.* 10.05.10, 13:22 Nigdy nie ma awarii??? Chyba kpisz sobie!!! wpisz w google Inteligo awaria i policz wyniki. Cienki i żałosny jesteś z tym reklamowaniem PKOBP i jednej z najgorszych bankowości elektronicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i co Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: 82.177.198.* 10.05.10, 13:39 a ja to wlasciwie 1-szy raz, a konto mam juz kilka dobrych lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszk3 To NIE jest awaria mBanku!!! IP: *.ip.netia.com.pl 10.05.10, 12:43 To NIE jest tylko awaria mBanku! Problem wystepuje takze na KB24 i INGDirect! To musi byc jakas powazna awaria w systemie miedzybankowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosomak Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 12:51 mBank jest jedynym bankiem, z którego do tej pory korzystałam, w którym tak często są awarie, najlepsze jest to, że nikt nigdy za nie nie przeprosił ani nie zrobił niczego by ich uniknąć w przyszłości, wypisuję się z tego burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zawsze jak na gieldzie jest goraco to mbank ma awa IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.10, 12:54 zawsze jak na gieldzie jest goraco to mbank ma awarie !!! :/ Mają do bani system, albo celowo ludzi blokują do giełdy ..... porażka - zmieniam konto maklerskie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: potwierdzam, podejrzewam jakiś spisek. IP: 217.153.61.* 10.05.10, 13:15 ogolnie spisek biur maklerskich, bo nie tylko mBank ma kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.nplay.net.pl 10.05.10, 12:54 juz działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 13:20 Sprawdzałem 13:19. Niestety nadal nie działa. Mam drugie konto w iPKO i to na szczęście działa poprawnie. Ale muszę przyznać, że korzystam z mBanku od 5 lat i to dopiero druga poważniejsza awaria, więc nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Awaria systemu informatycznego w mBanku IP: *.comarch.com 10.05.10, 13:06 mBank ma oddziały w niektórych miastach Odpowiedz Link Zgłoś