Gość: jacek IP: 83.238.109.* 29.06.10, 09:12 Jest w warszawie na Chałubińskiego miał ktoś doczynienia? ponoć dobra firma kredyty bez BIK pod weksel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: Infinityfinance 29.06.10, 09:25 Uważaj, to sprzed roku, ale mało zachęcające www.kredytgo.pl/forum/infinity-finance-polski-dom-kredytowy-t74.html Zobacz np. forum na bankier.pl: www.google.pl/search?hl=pl&lr=&as_qdr=all&q=+site:bankier.pl+Infinity+Finance&sa=X&ei=3J4pTPiHJImCOKG07LID&ved=0CDQQrQIwBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankowy Re: Infinityfinance IP: *.centertel.pl 30.06.10, 12:07 lepiej sobie odpuść Panie Jacku.... odpuść albo naganianie albo odpuść jakiekolwiek kontakty z tą firmą o ile nie chcesz stracić kasy... jednakowoż o ile masz do wydania w sposób bezsensowny parę złotych to poproszę o maila na priv - z chęcią je przyjmę :) przynajmniej bliźniemu pomożesz a ja w zamian udzielę ci odpustu zupełnego na dni 100 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Infinityfinance IP: 109.243.20.* 08.07.10, 23:49 coś kręcą, wniosek zatwierdzony na przyznanie pożyczki ale nie 6 lat a 3 lata i należy wpłacić prowizje, przy rozmowie z konsultantem była informacja, prowizja jest od 1 do 5 procent, lecz decyzja jest 5 procent i to wpłata przed podpisaniem umowy , czy to niepienie kolejna firma która nie wypłaca pożyczek, prosze o informacje czy są osoby które otrzymały juz pożyczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Infinityfinance IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.11, 22:53 witam mnie oszukali na 5000 zł .wpłaciłam a kredytu nie dostałam .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioletta389 Re: Infinityfinance IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.10, 15:06 wioletta389 wlasnie dalam sie oszukac jutro jade zlozyc wniosek o odsta pienie od umowy i uzasadnienie o zwrot 2000zl ktore wplacilam 18 10 210 jutro tej dziewczynie ktora tam pracuje i zapewniala mnie ze to nie system argentynski dam czadu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś