Dodaj do ulubionych

Infinityfinance

IP: 83.238.109.* 29.06.10, 09:12
Jest w warszawie na Chałubińskiego miał ktoś doczynienia? ponoć
dobra firma kredyty bez BIK pod weksel?
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Infinityfinance 29.06.10, 09:25
      Uważaj, to sprzed roku, ale mało zachęcające
      www.kredytgo.pl/forum/infinity-finance-polski-dom-kredytowy-t74.html
      Zobacz np. forum na bankier.pl:
      www.google.pl/search?hl=pl&lr=&as_qdr=all&q=+site:bankier.pl+Infinity+Finance&sa=X&ei=3J4pTPiHJImCOKG07LID&ved=0CDQQrQIwBA
    • Gość: Bankowy Re: Infinityfinance IP: *.centertel.pl 30.06.10, 12:07
      lepiej sobie odpuść Panie Jacku....
      odpuść albo naganianie
      albo odpuść jakiekolwiek kontakty z tą firmą o ile nie chcesz stracić kasy...

jednakowoż o ile masz do wydania w sposób bezsensowny parę złotych to poproszę o
      maila na priv - z chęcią je przyjmę :)
      przynajmniej bliźniemu pomożesz a ja w zamian udzielę ci odpustu zupełnego na
      dni 100 :)
    • Gość: gość Re: Infinityfinance IP: 109.243.20.* 08.07.10, 23:49
      coś kręcą, wniosek zatwierdzony na przyznanie pożyczki ale nie 6 lat a 3 lata i
      należy wpłacić prowizje, przy rozmowie z konsultantem była informacja, prowizja
      jest od 1 do 5 procent, lecz decyzja jest 5 procent i to wpłata przed
      podpisaniem umowy , czy to niepienie kolejna firma która nie wypłaca pożyczek,
      prosze o informacje czy są osoby które otrzymały juz pożyczki
      • Gość: anna Re: Infinityfinance IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.11, 22:53
        witam mnie oszukali na 5000 zł .wpłaciłam a kredytu nie dostałam .pozdrawiam
    • Gość: wioletta389 Re: Infinityfinance IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.10, 15:06
      wioletta389 wlasnie dalam sie oszukac jutro jade zlozyc wniosek o odsta pienie od umowy i uzasadnienie o zwrot 2000zl ktore wplacilam 18 10 210 jutro tej dziewczynie ktora tam pracuje i zapewniala mnie ze to nie system argentynski dam czadu pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka