Dodaj do ulubionych

haczyki - kredyty hipoteczne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 16:40
pomóżcie - biorę kredyt i nie wiem na co zwracać szczególną uwagę - czytałem już dzisiaj dwa artykuły na ten temat www.bankier.pl/wiadomosc/Haczyki-w-umowach-o-kredyt-hipoteczny-1780940.html i www.alertfinansowy.pl/alerty/news/3079-uwazaj-na-haczyki-w-promocjach-kredytow.html - Znacie jakieś inne materiały gdzie mogę dowiedzieć się więcej
Obserwuj wątek
    • kredyt-lider Re: haczyki - kredyty hipoteczne 05.10.10, 21:58
      czytaj uważnie umowy idź do doradcy (są bezpłatni) a i tak oferty się tak szybko zmieniają, że weźmiesz kredyt a za miesiąc będziesz żałował, bo gdzieś jest lepsza oferta. Tak jużjest że jak potrzebujesz kreedytu to wtedy wydaje się że najlepsze oferty to były lub są po tym jak ty już podpiszesz umowę :) Pozdr. i powodzenia
    • Gość: mirek34 kredyty hipoteczne IP: *.koscierzyna.vectranet.pl 11.10.10, 12:36
      Ja polecam lekture forum dedykowanego kredytom mieszkaniowym.

Wg mnie najbardziej obiektywne zdrodlo informacji dla osob szukajacych kredytu mieszkaniowego. Obowiazkowa lektura.
      A jak juz zdecydujesz sie na konkretny bank, polecam opinie o kredytach hipotecznych - sa wszystkie banki

• vicotria Re: kredyty hipoteczne 06.09.13, 02:33
        Moja odpowiedź może nie będzie tak dobra, jak mojego przedmówcy, ale ja skromnie ze swojej strony mogę polecić Kredyt hipoteczny- kalkulator.
        To poważna do podjęcia decyzja także życzę powodzenia :)
    • berta777 Re: haczyki - kredyty hipoteczne 02.05.14, 20:41

Witam
      nawiązując do kredytów .Mamy z partnerem problem ,Planujemy kupić wspólne mieszkanie /dom,
      Ja chcę sprzedać mieszkanie wykupione z bonifikatą od Gminy
      Partner wziąwszy kredyt hipoteczny sam,ma zdolność kredytowa.Kupić coś wspólnego
      no i zaczynają się schody,
      Jeśli będę w Akcie notarialnym jako współwłaściciel nieruchomości Bank może cofnąć przyznany kredyt?
      A ja nie chce stracić bonifikaty udzielonej na to mieszkanie.
      pytanie,
      Jak kupić mieszkanie razem a jednak osobno.
      I nic na tym nie stracić????
      czy ktoś może nam pomóc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka