Dodaj do ulubionych

lukas bank:-))

IP: *.mps.org.pl 07.04.04, 21:59
moi drodzy!!
jestem pracownikiem banku, dobrego , solidnego zielonego banku...moj znajomy
szukal pracy a obecnie pracuje w millennium. Zawołali go na rozmowe do Lukas
Banku! Wiecie ile zaproponowali jako kierownikowi oddzialu??? prosze
usiasc:600 zł brutto pol etatu...powiedzcie mi jak w atkich bankach typy
Millennium, Multibank, Citi Bank, Eurobank czy Lukas bank ma byc dobra i
rzetelna obsługa???Kiedy oni maja prowizje od wszystkiego a pensje tak niskie
ze wciskaja kit bylebys kupil!!!! Wiem cos o tym bo pracowałam w tych
firmach :-((
tragdia..omijajcie te banki
Obserwuj wątek
    • Gość: Aa Re: lukas bank:-)) IP: *.bluu.net / *.bluu.net 09.04.04, 17:17
      To co proponujesz, przestarzałe PKO ?? Ja mam konto internetowe w Lukasie i
      jestem b.zadowolona, obsługa w banku też spoko, nie mam żadnych zastrzeżeń. Co
      do ich pensji, jęsli rzeczywiście jest tak jak mówisz to jest to kary godne !!!
      • Gość: Zowix Re: lukas bank:-)) IP: *.NET / *.stella.net.pl 10.04.04, 01:19
        > To co proponujesz, przestarzałe PKO ??

Minie wiele czasu, zanim Lukas dojdzie do poziomu Inteligo (o ile taki moment
        kiedykolwiek nastapi), wiec nie mow mi tu o "przestarzalym" PKO.
        • Gość: .. Zowix smieszny jestes hahah IP: *.rtk.net.pl 10.04.04, 01:42
          minie dużo czasu zanim Inteligo dorówna Lukasowi mam tam rachunek już od 3 lat
          i nigdy mi sie nic nie stało wszystko za frajer """""""""( no teraz wprowadzili
          jakąś 1zł opłat ale to nic?) nie robią mi przegięć ze stronami hhihi przelewy
          na drugi dzień info linia zawsze na miejscu i pomocna ludzie w banku mili no i
          zabezpieczenia najlepsze Inteligo jeszcze długo będzie musiało poczekać na
          Tokena ( zowix dla ciebie tłumaczenie tj. elektroniczny zapis kodów ) także
          zastanów się 2 razy zanim cos napiszesz a najlepiej porównaj tak jak ja to
          zrobiłem
          • Gość: Zowix Re: Zowix smieszny jestes hahah IP: *.NET / *.stella.net.pl 10.04.04, 17:42
            Być może jestem śmieszny, ale przed publikacją należalo przeczytać swój tekst i
            go w jakiś sposób uporządkować. Do tej pory nie wiem o co Ci chodzi w
            niektórych zwrotach :(
            Po pierwsze nie mówię, że oferta banku jest zla. Mówię tylko, że poziom
            (jakość) (chodzi oczywiscie o dostęp przez net, telefon, wap) obslugi oferowane
            przez Inteligo jest wyższa (wystarczy chocby poczytac archiwum pbb, to
            zobaczysz jak czesto sa "przerwy konserwacyjne")

>>nie robią mi przegięć ze stronami

Co to ma znaczyć??

>>info linia zawsze na miejscu i pomocna ludzie w banku mili no i
            >> zabezpieczenia najlepsze Inteligo jeszcze długo będzie musiało poczekać na
            >> Tokena

Infolinia Inteligo jest na wysokim poziomie. Co do zabezpieczeń. Nie musisz mi
            tlumaczyć co to jest token. Po prostu Inteligo wybralo inną metodę
            zabezpieczeń - kartę kodów. Czy są one mniej bezpieczne? Jeśli tak to czekam na
            uzasadnienie.

>>zastanów się 2 razy zanim cos napiszesz a najlepiej porównaj tak jak ja to
            >> zrobiłem

A gdzie ty widzisz w swojej wypowiedzi porównanie?

• Gość: liv Re: lukas bank:-)) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.04, 16:39
      przez 22 lata byłam pracownikiem zielonego banku i wiesz on jeż dawno przestał
      być dobry i solidny.
      Dziwne,że tego nie zauważyłaś.A obsługa w tym banku absolutnie nie wytrzynuje
      porównania do obsługi Lukasa.
      Trzeba być klientem aby to ocenić.Przestałam być klientem zielonego banku po
      kilku kosztownych świństwach jakie mnie z jego strony spotkały.
      Jestem klientem LUKASA i to b.zadowolonym klientem.Mało-jestem rozpieszczanym
      klientem Lukasa.
      Takiej obsługi jak tam nie spotkałam w żadnym banku,przykre jeśli za to są
      nisko wynagradzani.
      Lili

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka