Dodaj do ulubionych

Na jakie konto zmienić "drogie" konto w PKO BP ?

IP: 213.77.113.* 09.03.11, 01:13
Od niedawna zastanawiam się dlaczego ja ciągle płacę już kilka lat za prowadzenie konta w PKO BP. Teraz, gdy słyszy się o darmowych kontach ja ciągle płace za przelewy - 0,30zł i za prowadzenie 16,50zł co miesiąc. Czy jakiś inny bank będzie tańszy i udostępni mi kartę kredytową i linię przy koncie w wysokości np 30 000 zł ? Takie rzeczy mam w PKO BP i nie ukrywam ze chciałbym mieć podobnie w innym banku ale nie płacąc oczywiście za prowadznie konta bo niby 16,50zł ale to w skali roku i potem kilku lat jakieś tam pieniądze robi.
Proszę o radę.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • brandmind.pl Re: Na jakie konto zmienić "drogie" konto w PKO B 09.03.11, 10:30
      Bank do którego przeniesiesz konto, może zachować Twoje dotychczasowe wysokości limitów na kartach kredytowych czy linię kredytową na koncie. Może również dać Ci znacznie lepsze warunki. Uzależnione jest to od wysokości wpływów na konto i dochodów. Bardzo dużo banków oferuje konta bezpłatne bez trudu znajdziesz je w internecie wpisz w wyszukiwarce google "konta bankowe". Ja osobiście mam konto w mBanku i jestem z niego bardzo zadowolona. Jeśli posiadasz linię kredytową w PKO BP musisz należności uregulować i osobiście zamknąć konto w tym banku. Wniosek o otwarcie nowego konta można wypełnić przez internet.

Pozdrawiam, Barbara
      Doradztwo Finansowe on-line Brandmind
      • Gość: xxxx Re: Na jakie konto zmienić "drogie" konto w PKO B IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 21:54
        Jeżleli wytrzymałeś/aś tyle lat, to poczekaj jeszcze 3 miesiące - na pewno się nie rozczarujesz.
    • Gość: Witek25 MOże dobre konto w Millenium IP: *.koscierzyna.vectranet.pl 10.03.11, 12:14
      Jesli planujesz miec wplywy na konto w wysokosci 1000 pln / miesiac mysle ze sprawdzilo by sie w twoim przypadku dobre konto millenium.
      Przy powyzszym zalozeniu praktycznie darmowe, do tego otrzym ujesz zwrot 3% od zakupow karta do konta.
    • Gość: toja Re: Na jakie konto zmienić "drogie" konto w PKO B IP: *.aster.pl 10.03.11, 20:10
      Polecam Inteligo PKO BP - bez opłat. Czytelny regulamin.
    • grejfruut Re: Na jakie konto zmienić "drogie" konto w PKO B 30.04.11, 23:13
      Polecam Inteligo lub mBank, dobrze się sprawdzają w swojej roli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka