Dodaj do ulubionych

Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampania ...

15.09.11, 20:27
Jeden z wazniejszych i ciekawszych polskich filmow, ktory opisuje polska rzeczywistosc ostatnich lat scharakteryzowano zdaniem:
"W filmie Marka Koterskiego głównemu bohaterowi wysiada psychika, do czego przyczynia się m.in. sąsiad - meloman."
Swiat sie konczy :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampania ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 20:33
      pospolita twarz
      • Gość: Mojito "Dzień świra" to obraz PRL-bis czyli Wolski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.11, 04:50
        A ten Mendelski czy Mencwalski to chyba ta sirota z "Usta-doopa" ... aj waj!
    • Gość: reklamadnia.pl Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampania ... IP: *.home.aster.pl 15.09.11, 20:38
      reklamy tv full hd = reklamadnia.pl
    • Gość: gosc Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampania ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.09.11, 20:41
      zmień sąsiada, zmień dzielnicowego, zmień adres - to już wyeksploatowany motyw do kredytów hipotecznych. geniusze.
      • Gość: Jo Genisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 00:31
        Wiadomo,że geniusza od idioty rózni tylko podesjcie SPOŁECZŃSTWA
    • Gość: amen Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampania ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 20:41
      ing kojarzy mi się tylko i wyłącznie z kupą i tak już zostanie na wieki wieków
      • megasceptyk debilna firma dla debili,tym państwu już dziękujem 15.09.11, 22:26
        do widzenia!
    • asocjacja_w Uwaga na ING to najbardziej złodziejska firma ! 15.09.11, 21:47
      Np. Mówią że wszystkie bankomaty za darmo a to oczywiście kłamstwo , na karcie pisze karta debetowa a to oczywiście kłamstwo , zmodernizowali on-line no takiego knota w życiu nie spotkałem itd.
      • Gość: Ania 21 Re: Uwaga na ING to najbardziej złodziejska firma IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.11, 21:56
        No i kredyt hipoteczny który nie jest kredytem hipotecznym !!!
        • Gość: Mojito Czy to nie ci od afery z Bankiem Śląskim? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.09.11, 04:51
          Że nikt za to nie beknął ... dziadostwo!
      • Gość: jasne Re: Uwaga na ING to najbardziej złodziejska firma IP: 89.72.168.* 15.09.11, 22:07
        Jasne mbank najlepszy? przestancie się kompromitować bo ten wasz szemrany marketing jest coraz smutniejszy i atakowanie konkurencji nic wam nie da. Jeżeli znajdą się elibed'y którzy wybierają bank po wpisach na forum to dobze, że nie wybiorą mojego banku. Przynajmniej nie spotkam ich w oddziale.
      • Gość: niski Re: Uwaga na ING to najbardziej złodziejska firma IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.11, 22:55
        jak sie nie potrafi czytac regulaminow ze zrozumieniem, to potem sie pisze takie brednie jakie ty wypisujesz. mam karte debetowa nic za nia nie place a online jest jednym z lepszych na polskim rynku.
      • Gość: lotlek Re: Uwaga na ING to najbardziej złodziejska firma IP: *.zone2.bethere.co.uk 16.09.11, 00:20
        BREDZISZ, MAM 3 LATA NIC MNIE NIE CHARGUJA, WPLATOMAT , WYGODA, ON-LINE DZIALA JAK SIE PATRZY, CZEGO NIE POWIEM O PEKAO, LUKASIE, GETINIE, PKO BP. TO DOPIERO BYLY PORAZKI!
      • prawdziwy_malkontent Re: Uwaga na ING to najbardziej złodziejska firma 16.09.11, 07:28
        Sorry, ale najwidoczniej jesteś "kaleką internetową" jeśli dla Ciebie intuicyjność nowego menu jest nie do opanowania.
        • asocjacja_w Re: Uwaga na ING to najbardziej złodziejska firma 16.09.11, 07:57
          No może i jestem kaleką iternetową to kwestia względna , ale nigdy na forum nie używam inwektyw do nieznanych mi ludzi i tym się różnimy, a bank powinien być placówką usługową dla przeciętnego Kowalskiego a nie dla maniaków komputerowych czy prawników finansowych !!!
          • Gość: kontiki Re: Uwaga na ING to najbardziej złodziejska firma IP: *.dag.pl 16.09.11, 09:31
            zamiast się ciskać, poczytaj regulamin usług z których korzystasz. Jak znajdziesz niekonsekwencje między tym, co oferują, a tym, co piszą, składaj reklamację. Rzucasz inwektywy na forum, pienisz się, a konkretów brak...

• Gość: lilu Re: Uwaga na ING to najbardziej złodziejska firma IP: 80.50.231.* 16.09.11, 14:44
        jestem w ING i mam bankomaty za darmo. czepiasz się dla samego czepiania się.
    • Gość: lemur Prawdziy dzien swira IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 15.09.11, 22:12
      Jezu , jak mozna robic kampanie reklamowa w oparciu o taki film jak Dzien Swira. Gniot o zchorowanym zawistnym , leniwym, nieudaczniku. Czy mi sie wydaje czy w Polsce taki degenerat jest stawiany na piedestal?!
      • prawdziwy_malkontent Re: Prawdziy dzien swira 16.09.11, 07:45
        Jeśli zdołałeś zrozumieć(?) ten film tylko pod tym kątem i w ten (płytki)sposób, to żal mi Ciebie.
        • Gość: nowak Re: Prawdziy dzien swira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:37
          Ty pewnie zrozumiałeś głębie tego gniota, bo "wszystkim" się podobał i przeczytałeś recęzje jakiegoś grafomana.
    • Gość: rt Re: Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampani IP: 178.73.48.* 15.09.11, 22:33
      Nie lubisz miejsca, w którym mieszkasz, denerwują cię sąsiedzi? Przeprowadź się!

Ha! Chu...ja tam! Cały kraj, wszystkie społeczności już są chore po tych kilku latach! Przeprowadzisz się z deszczu pod rynnę.
    • split-fire Dla kasy... 15.09.11, 22:46
      Dla kasy... obciągnę nawet kut...sy
    • Gość: xyz Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampania ... IP: *.c193.msk.pl 15.09.11, 23:05
      Marek Kondrat to na pewno gwiazda, były aktor:
      www.filmweb.pl/person/Marek.Kondrat
      KTO TO JEST MECWALDOWSKI ?!
      Serialowiec pożal się Boże...

www.filmweb.pl/person/Wojciech+Mecwaldowski-209981
    • Gość: Czytelnik Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampania ... IP: *.centertel.pl 15.09.11, 23:51
      >Stopień narzekania zależy oczywiście od tego, czy mieszkanie jest nasze, wynajmowane, czy mieszkamy u rodziców.

Dla autora to oczywiste, a ja biedny czytelnik jakoś nie mogę zgadnąć, czy narzeka się bardziej we własnym, czy w wynajmowanym. Niby we własnym powinno się narzekać bardziej, bo trudniej jest je zmienić, jednak w takiej sytuacji łatwiej się po prostu pogodzić z ciężkim losem, natomiast najemcę może prześladować myśl, żeby zmieniać mieszkania na coraz lepsze i coraz tańsze...
    • Gość: basza przeprowadź się ale ZA CO IP: *.home.aster.pl 15.09.11, 23:57
      gurwadżizusjapie... za co?
      www.youtube.com/watch?v=pVlMddE8TOc
    • Gość: Klient ;-) Ciekawe czy przebiją poprzednią kampanię, IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 06:34
      w której tłum gołych i bosych stał na ulicach, zaświadczając o potędze banku?
    • polsz Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampania ... 16.09.11, 07:11
      "W jesiennej kampanii promującej kredyty hipoteczne wystąpi Wojciech Mecwaldowski, aktor znany m.in. z ról w serialach,"
      Ja go nie znam z niczego. Badziewnych telewizyjnych tasiemców nie oglądam a w niczym porządnym go nie widziałem. Morze nawet zagrał ale bbył tak totalnie bez wyrazu, że po prostu nie uchwyciłem jego obecności
    • Gość: Leszek Re: Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampani IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 07:54
      nie przesadzaj. Dzień świra to ani dzieło wyjątkowe ani nietuzinkowe. Rozumiem Twoje oburzenie, bo rzeczywiście definitywne zamykanie filmów pozornie łatwych i nawet dla wielu śmiesznych w jednym zdaniu wystawia świadectwo autorowi,jednak też nazywanie tego filmu, jednym z ważniejszych i ciekawszych...źle świadczy o polskim filmie jako takim. Chociaż mogę się nawet z Tobą zgodzić to jednak będzie to dość smutna zgoda. Jak rozumiem mówimy nie o filmach na festiwalach wszelakich a tych, które jakoś tam przedarły się do szerszej widowni? Bo dzień świra to film niezły, ale próba dotarcia do wszystkich i wpasowania sie w taką pewną, mnie osobiście irytującą manierę polskiego filmu ostatnich lat....takie ni to komediowy ni to poważny, niby śmiesznie...takie to jak Mili Vanili na jedno kopytko, te kinowe w większości.
      • herr7 pozostał ma handel winem... 17.09.11, 08:16
        Na biednego nie trafiło. Swoją drogą Kondrat nie był przekonującym sprzedawcą usług bankowych, gdyż oglądający tę reklamę widzowie mieli nieodparte wrażenie, że "były aktor" Kondrat po prostu się z nich śmieje, a raczej z głupoty tych co kupują "produkt", który ten były aktor reklamował. Kondrat przez całe swoje aktorskie życie grywał cwaniaków i takim też został zapamiętany przez publiczność.
        • Gość: Mojito Re: pozostał ma handel winem... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.11, 09:22
          > Kondrat przez całe swoje aktorskie życie grywał cwaniaków i takim też został zapamiętany > przez publiczność

Gdzie zostałeś potłuczony bo pier.dolisz jak takowy? Marek Kondrat to aktor również teatralny idioto: Teatr Dramatyczny w Warszawie coś Ci mówi?
    • Gość: mag Banki wkrótce odpowiedzą za okradanie polaków IP: *.sferanet.pl 16.09.11, 08:01
      TAK JAK BANKI W POLSCE WYDOIŁY POLAKÓW I TO TYCH NIE ZAMOŻNYCH TO ZE ŚWIECĄ SZUKAĆ.......
    • Gość: bęc Jak go nie znałem... IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.11, 09:06
      ... do teraz. Teraz będzie kojarzony 'o to ten z reklamy'. Prawdziwy aktor :D
    • Gość: Jojo Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampania ... IP: 212.120.136.* 16.09.11, 09:07
      Widząc tytuł artykułu przeraziłam się, że biorą do tej kampanii Michała Koterskiego... no ale na szczęście żaden pracownik marketingowy ING nie jest aż takim idiotą. Ufff.
    • Gość: lol Re: Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampani IP: *.zone14.bethere.co.uk 16.09.11, 09:19
      :)) Tak to jest, jak np. własnie autor tekstu nie jest w stanie zinterpretowac filmu, przeczytac jego głębi, to pisze, że film był o sąsiedzie:)

To tak jak mój znajomy powiedział kiedyś na temat doskonałego filmu, wielokrotnie nagrodzonego pt. "Plac Zbawiciela" Oglądałem go kilka razy. Jest niesamowity. I zapytałem znajomego czy oglądał, a on mówi :"No oglądałem,.. Taki o kredytach tak?" :) MYślałem, że padnę. Plac Zbawiciela to film o kredytach:)
    • Gość: Ja Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampania ... IP: 78.133.249.* 16.09.11, 09:41
      A ja nie jestem prostakiem i nie lubię prostych przekazów.
    • mineyko Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampania ... 16.09.11, 10:18
      Dobrze radzę rozważenie kandydatury Kaczora. A jeszcze lepiej Mać-Erewica.
      Kłamią jak z nut!!
    • Gość: mmm Wawawasz to miło IP: *.146.147.206.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.09.11, 10:45
    • Gość: pepe znany???!!!wtf? IP: *.toya.net.pl 16.09.11, 11:52
      kto to kurna jest w ogóle?
    • ulanzalasem Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampania ... 16.09.11, 12:14
      Faktycznie gwiazda - Wojciech Mecwaldowski sprawdzam w sieci i wychodzi, że to gwiazda tandetnych seriali TVNowskich :D
    • zanimmnieznowzbanuja Będzie jak w "Dniu świra". Rusza nowa kampania ... 16.09.11, 12:38
      Nareszcie bedzie w miare zetelna reklama ..... opierajac sie w reklamie na "dniu swira" bank daje do zrozumienia ze trzeba byc swirem zeby wziasc w nim kredyt.
      Co do "wspanialych" wraunkow jakie oferuja reklamy przypomina mi sie dowcip z czasow tzw. komuny.
      ..... slyszales...... teraz kazdy bez problemu bedzie mogl dostac paszport i miec go w domu ........ wystarczy tylko miec skonczone 80 lat i aktualne pozwolenie od rodzicow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka