Dodaj do ulubionych

Chciałbym polecić konto osobiste ING

25.06.12, 18:05
Niedawno założyłem sobie konto w ING banku i jestem z niego bardzo zadowolony. Obejrzyjcie je tu: konto osobiste ING

Niektóre zalety:
- 0 zł za przelewy przez Internet w PLN*
- 0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce
- 0 zł za wpłaty własne i wypłaty w oddziałach banku
- 0 zł za korzystanie z karty**
* za wyjątkiem przelewów typu SORBNET
** jeśli miesięczna wartość rozliczonych transakcji bezgotówkowych wykonanych kartą wyniesie co najmniej 100 zł (w okresie od 29 dnia danego miesiąca do 28 dnia następnego miesiąca)

Naprawde polecam :)

• Gość: Profi_pro Re: Chciałbym polecić konto osobiste ING IP: *.itcomp.pl 01.07.12, 09:45
      Porównywarka kont osobistych
      Dopasuj konto do swoich potrzeb. Wybierz jeden z przygotowanych przez nas profilów klienta i uzupełnij go danymi dotyczącymi twoich comiesięcznych operacji na koncie. Otrzymasz ranking rekomendowanych kont osobistych
      - dane na podstawie których przygotowujemy porównanie są na bieżąco aktualizowane przez naszych specjalistów,
      - zestawienie jest obiektywne i nie zawiera ofert sponsorowanych,
      - użytkownik może wybrać jeden z pasujących do niego profili (internauta, aktywny, oszczędny, senior, student, małoletni) aby dobrać najlepszy rachunek bankowy,
      - w celu lepszego dopasowania oferty można dodatkowo wskazać wartości aż 13 dostępnych opcji

===>sprawdź<===
    • Gość: bankman eee kolego IP: *.protonet.pl 01.07.12, 22:01
      a czemu to nie napisałes ze miesieczna opłata za konto wynosi 8 zł ???
      • Gość: igor Re: eee kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 15:00
        Ponieważ "kolego" to nie jest reklama zniechecająca do założenia konta, a zachęcająca. Z tego też powodu nie uwzględniłem w niej wad. Każdy, który chce się dowiedzieć o tym koncie dokładnych informacji wchodzi w podany link. Przepraszam za utrudnienia.
        • Gość: konto Re: eee kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 15:04
          Warte uwagi to jest konto osobiste mbanku, a raczej centrum zarządzania finansami jakie oferuje mBanku. Mam i polecam.
    • potwor_z_piccadilly Re: Chciałbym polecić konto osobiste ING 11.07.12, 23:21
      igoras98 napisał(a):

> Niedawno założyłem sobie konto w ING banku i jestem z niego bardzo zadowolony

A ja zlikwiduję u nich konto, bo nie jestem zadowolony.
      1 - Pewno dla oszczędności zamienili kosztownych specjalistów na tanich ignorantów co to widząc zielone potrafią uparcie wmawiać że to jest czerwone. Ponadto młodzieży ta w garniturach nie grzeszy grzecznością. Pewno mało im płacą, to chyba stąd nieprofesjonalizm i olewacki stosunek do pracy i klienta.
      2 - Zmienili wystrój oddziałów i o ile dawniej klient załatwiał sprawy siedząc, to dziś siedzi pracownik, a klient stoi jak kinkiet.
      a - ciekawe za czyje pieniądze
      b - ile to kosztowało ?
      c - to mamy ten kryzys, czy go nie mamy ?
      Jeszcze tylko dodam.
      Żaden ze mnie upierdliwiec.
      Ot, przy standardowej wymianie karty bez uprzedzenia zmienili zasady naszej współpracy i mimo moich kilkakrotnych reklamacji dotyczących przywrócenia dawnych form, zostali przy swoim, a moje argumenty miały skutek porównywalny do grochu bombardującego ścianę.
    • Gość: Nie polecam ING A ja nie polecam ING IP: *.204.95.7.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.12.12, 00:31
      Największa wadą konto osobistych w ING jest to, że w historii transakcji dostępnej w serwisie internetowym nie ma salda po transakcji. Jest co prawda bieżące saldo na dziś, ale nie można sprawdzić, ile pieniędzy miało się np. tydzień czy miesiąc temu. To bardzo utrudnia kontrolę wydatków i sprawdzanie, czy saldo na rachunku się zgadza.

W najbliższym czasie zlikwiduję tam konto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka