ruda.wydra 12.07.12, 18:27 Szukam osób które czują się oszukane przez open finance i getin/noble bank. Chodzi o kredyt hipoteczny sprzedawany z aneksem w roku 2009. kontakt: ruda.wydra@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.12, 10:48 Załóż grupę w serwisie do poszukiwania osób zainteresowanych wspólnym pozwem - będzie Ci łatwiej ;) Ostatnio ktoś wspominał www.ipozwy.pl, ale są też inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guapo Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.12, 20:32 Polecam Wam gorąco kancelarię mecenasa Rogalskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble IP: *.gtnet.net.pl 02.08.12, 09:32 Witam Pozew już się tworzy . Polecam stronę wrobieniwgetin.pl . Warto tez zajrzeć na stronę kancelarii Wierzbowski i spółka . Sa tam informacje dla osób, ktore chcą przyłączyć się do pozwu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.wydra Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble 06.08.12, 17:32 tak już wiem, zachęcam wszystkich poszkodowanych o skontaktowanie się z Adw. Iwo Gabrysiak Wierzbowski Eversheds Sp. k. ul. Jasna 14/16a 00-041 Warszawa zbieranie poszkodowanych trwa do końca sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble IP: *.62.68.182.airtelbroadband.in 28.09.12, 04:04 czy mozna prosic o kontakt telefoniczny, email do kancelarii ktora sprawe przeciwko getin bedzie prowadzila ?chce dolaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Osiński Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 13:34 Zapraszam wszystkich poszkodowanych na forum: www.pozywamy-zbiorowo.pl/networks/forum/thread.232938 Wątek przygotowany specjalnie pod tą konkretną sprawę. Są co najmniej dwie potencjalnie zainteresowane kancelarie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble IP: *.62.68.182.airtelbroadband.in 28.09.12, 04:01 tak chce dolaczyc do zbiorowego pozwu. pozyczka pod zastaw samochodowy. brak informacji o stanie zadluzenia, pomino prosb z mojej strony.Tworzenie dodatkowych kosztow, w trosce o moje dobro obarczenie dodatkwym ubezpieczeniem AC, ponizanie i wymuszanie , zastraszanie, pomimo moich apeli o rekonstrukcje, przeciagnie prawy, nie odbieranie telefonow, zgloszenie w rezultacie do windykacji, pomimo iz kontakt na list z banku byl , niestety to osoby w banku nie byly obecne ..mam liste nazwisk i telefonow chyba wszystkich ppracownikow w dziale windykacyjnym banku..itd ..nie mam pojecia co robic. dlug przerosl rzeczywista kwote zadluzenia, bank nie chce negocjowac, a z informacji na necie wyglada na to ze pan czarnecki ma w kieszeni wszystkich w naszym kraju i prosty czlowiek nie ma szans na wygranie sprawy...ale chce dolaczyc w wielu sila!!! sytuacja opisana jest w skrocie bo wiele by pisac i moze nie dokonca odpowiednio naswietla moja sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
starydog11 Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble 03.10.12, 13:01 Też jestem zainteresowany pozwem zbiorowym, moja sprawa dotyczy ubezpieczenia ,, Światowe Rynki'', oszukano mnie w Getin Katowice przy zawieraniu umowy nie informując o opłatach a przede wszystkim nie pokazano mi tabeli opłat ( nie dostałem jej i nie podpisałem odbioru tej tabeli). Napisałem reklamację do Getin i do Open Finanse. Open mnie olało całkowicie, solidna firma, natomiast po 3 tygodniach ( super szybko załatwiają reklamację swoich klientów ) zaproszono mnie na rozmowę do dyrekcji Getin Katowice. Po rozmowie, do 2 tygodni miałem dostać odpowiedz z banku w sprawie rozwiązania tego problemu. Mineło już ponad miesiąc i cisza. Też mnie olali. Nie mam już na, co liczyć. Proszę o namiary do kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gurnik Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble IP: *.146.130.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.10.12, 05:26 > Proszę o namiary do kontaktu 1 (800) EAT-SHIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble IP: *.prenet.pl 23.11.12, 20:23 Prosze o kontakt airkonrad@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 19:37 Chyba ktoś Was opłacił, bo wątku już nie ma..... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 05.09.12, 09:02 Również poszkodowany, lecz kredyt gotówkowy z nieszczęsnym ubezpieczeniem... nierzetelna informacja pracownika, że z ubezpieczenia można w każdej chwili zrezygnować a stanowi ono ponad 15% wartości kredytu i to co roku. Jeśli w tm temacie też mogę się gdzieś dołączyć proszę o kontakt, nie odpuszczę sprawy... mrk74@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
starydog11 Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble 05.10.12, 11:04 Getin bank i ICH SPÓKA Open Finanse , ( przez te wszystkie oszustwa CHYTRY DWA RAZY TRACI, ) tak stracili na wizerunku, że akcje na giełdzie przez 1,5 roku Getinu spadły z 15,30 zł. do 2,30 zł. (pogrom, stracili przez te oszustwa miliony ! a ludziom oszukanym nie chcą paru złotych zwrócić ) i raczej ciężkooo będzie ten wizerunek firmy budowany przez lata odzyskać, a akcie Open przez 1,5 roku wogóle nie wzrosły. Natomiast większośc innych banków zyskała przez 1,5 roku od 10 do 25% wartości. I dalej brną w to bagno nie dogadując się z oszukanymi klientami. Super polityka firmy, kto tam pracuje? Idioci? Jak tak dalej będzie to pójdą z torbami albo ich na taczkach wywiozą. www. wrobieni w Getin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agness Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble IP: *.play-internet.pl 21.11.12, 22:27 Jestesmy z Krakowa Jestesmy w takiej sytuacji ,ze ciezko sobie to wyobrazic Mamy kredyt na 550 lat i rate 3 tys zlotych oczywiscie dolaczone z alaczniku Pareto i aneks gdzie rata wzrosla do 3 tys Prosze namiary Krakow tez wnesie pozew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agness Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble IP: *.play-internet.pl 22.11.12, 08:34 Przepraszam kredyt na 50 lat z 350 tys juz mamy 435 tys i pareto II od 2009 zl Odpowiedz Link Zgłoś
pozywamyzbiorowo.pl Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble 06.02.15, 11:23 Szukam osób do pozwu zbiorowego przeciw Getin/Noble w temacie kredytu frankowego: porcello@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Pozew zbiorowy przeciwko getin/noble 09.03.15, 10:34 Niestety, sąd oddalił pozew 92 posiadaczy kredytów we frankach szwajcarskich przeciw Getinowi. Bank reprezentowała kancelaria Romana Giertycha, frankowiczów (wspomaganych przez rzecznika konsumentów z Poznania) poznańska kancelaria Komarnicka i Kropalski. tvn24bis.pl/pieniadze,79/sad-oddalil-pozew-zbiorowy-frankowiczow,522330.html wyborcza.biz/biznes/1,100896,17540441.html#MTstream Odpowiedz Link Zgłoś