Dodaj do ulubionych

SkyCash - doładowanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 18:25
Ile czasu w praktyce trwa zasilenie konta poprzez przelew?
Czy zdarzają się przypadki niezaksięgowania środków na koncie skycash? (takie opinie czytałem w internecie).
Czy doładować zwykłym przelewem, czy odżałować 1,9% prowizji na dotpay/przelewy24?
nie spieszy mi się, a chodzi o kwotę rzędu kilkuset zł.
(karty mastercard nie chcę do tego używać i podawac jej numeru w aplikacji)
Obserwuj wątek
    • Gość: kriss Re: SkyCash - doładowanie IP: *.free.aero2.net.pl 18.11.12, 22:29
      Odradzam skycash. Bardzo nie profesjonalni pracownicy a i kasa czasem potrafi zniknąć. Mi znikło 30zł z konta. Przy probie kontaktu otrzymałem odpowiedz na poziomie 15sto latki. ´´o co panu chodzi?´´. ´´niech pan sie zastanowi nad sobą´´.
      • Gość: ja Re: SkyCash - doładowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 10:25
        Niby jak znikło? przecież po zalogowaniu na www jest historia transakcji, coś musi być wpisane.
        • Gość: gość Re: SkyCash - doładowanie IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.13, 19:33
          Ja ich również nie polecam. Ten MOBI parking i SKYCASH to beznadzieja (a wręcz bałagan i naciągacze)
          Czasami parkuję w Wa-wie i żeby nie szukać drobnych założyłem u nich konto (firmowe).
          Zakładanie konta i przelewanie pieniędzy to paradia nowoczesnej usługi - używam też MOBILET i myślałem, że w MOBIParkin (SKYCASH) jest tak prosto jak Mobilet ale jest odwrotnie.
          W Mobilet po wpłacie przez internet mam środki od razu, tutaj po kilku dniach i interwencji.
          A od dwóch miesięcy nagle zaczęli zabierać mi środki za zarządzanie flotą !! ( mam jedno auto)

NIE POLECAM ZDECYDOWANIE
          • oldboy42wawa Re: SkyCash - doładowanie 03.11.13, 23:11
            coś ci się pomyliło chyba Mobilet nie obsługuje Warszawy jeśli chodzi o parkowanie jedynie bilety MZK
            • Gość: taktoto Re: SkyCash - doładowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 16:48
              Przecież nie napisał, że Mobilet-a używa w Wawie. Jest mnóstwo osób żyjących na dwa miasta, np. Wawa/ Łódź.
    • lea555 Re: SkyCash - doładowanie 15.02.16, 10:53
      Miałam z nimi krótki kontakt - zarejestrowałam konto i zaraz potem je zlikwidowałam. Nie zdążyłam użyć go do niczego, ale oni zdążyli mnie skasować na prawie 15 zł. Do tego rozmowa z bok przypomina dyskusję z bardzo niedojrzałym dzieckiem, a nie obsługą klienta. NIE POLECAM, sugeruję trzymać się od tej firmy najdalej, jak się da.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka