Gość: loka-torka
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
19.11.12, 19:50
Ostrzegam przed tym bankiem, po raz kolejny próbują nieudolnie wyrolować klienta!
Powszechna jest tam praktyka, że gdy lokacie internetowej nada się status nieodnawialnej (edycja, zatwierdzenie potwierdzone sms-em z kodem itd.) to nagle w dzień zakończenia okazuje się, że znowu ma status odnawialnej i nagle widzi się, że już jest nowa lokata, oczywiście na żenujący procent! Zdarzyło mi się to kilkanaście razy, więc o przypadku nie ma mowy.
Ostatnio założyłam lokaty z dobrym oprocentowaniem, na pół roku z tym, że lokata bezprocentowa, a za to firma ubezpieczeniowa przysyła certyfikaty ubezpieczenia, na których widniejąca kwota składki zgadza się z wysokością zysku z obiecanego procentu. Co z tego skoro na 5 takich lokat certyfikaty ubezpieczenia przyszły na 4 a ostatnią - ani widu ani słychu. Bank, gdy dzwonię odsyła do ubezpieczyciela, ubezpieczyciel do banku.
Dałam im i sobie czas do jutra. Ale z każdą chwilą coraz bliżej jestem decyzji, by zerwać wszystkie i dać sobie spokój z wątpliwej jakości bankiem :(
Ostrzegam więc wszystkich potencjalnych klientów!!!