Dodaj do ulubionych

Staż w Banku

10.12.12, 23:30
Witam, od dłuższego czasu staram się o prace w banku ale przez brak dośw. w finansach moje CV jest odrzucane w 1 etapie selekcji, dlatego chciałbym się zdecydować na 3 miesięczny staż przez UP, myślę o PKO BP jakiś większy odział niż mała placówka. Lecz zastanawiam się czy będę miał jakikolwiek kontakt z klientem bo w to wątpię raczej, stażysta to raczej bawi się w papierach i pytanie czy warto :P
Obserwuj wątek
    • kiliusz Re: Staż w Banku 11.12.12, 12:04
      Proponuje poszukać Ci pracy jako telefoniczny doradca klienta. Tam są szkolenia długie i bez doświadczenia przyjmują do pracy. Przynajmniej jeden taki bank robi.
      • starzysta880 Re: Staż w Banku 11.12.12, 20:14
        Pracuje jako telemarketer ale w Orange Polska , jestem ze szczecina wiec tutaj nie ma zadnych centrali z telefonicznymi doradcami klienta, staż jedynie w CV bedzie fajnie wygladal ale watpie zebym sie tam czegos nauczyl troche
    • 1chrumpek Re: Staż w Banku 17.12.12, 22:17
      Stażysta babra się w papierach, ale to akurat nic złego. Jak naprawdę chcesz pracować w finansach to taka praca wolontariusza przez 2-3 miesiące nie będzie dla ciebie ujmą, a na pewno twoje CV mocno się podrasuje :)
      • starzysta880 Re: Staż w Banku 18.12.12, 19:25
        1chrumpek napisał(a):

> Stażysta babra się w papierach, ale to akurat nic złego. Jak naprawdę chcesz pr
        > acować w finansach to taka praca wol
        > ontariusza
        przez 2-3 miesiące nie będzie dla ciebie ujmą, a na pewno twoj
        > e CV mocno się podrasuje :)
        Dzieki za jedna sensowna odp
    • starzysta880 Re: Staż w Banku 20.12.12, 23:45
      sprzedaż to sprzedaż :D ale bardziej ciągną mnie finanse inwestycje , kredyty niż abonament w Orange polska za 49 zl bez ograniczen na polske i zagranice :D wazne zeby robic to co sie lubi
    • ochnio30 Re: Staż w Banku 22.02.16, 13:43
      Staże są po to aby się uczyć. Warto brać w nich udział Jak chcesz bank, to pko bp ma dużo ofert www.pkobp.pl/grupa-pko-banku-polskiego/kariera/oferty-praktyk-i-stazy/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka