Dodaj do ulubionych

Oszukany przez Getin Bank

07.04.13, 23:08
Proszę o podpowiedź może ktoś wie gdzie i kto organizuje pozew zbiorowy do sądu przeciwko G.B.? "oszukany na kwartalny profit" świętokrzyskie
Obserwuj wątek
    • Gość: emilia Re: Oszukany przez Getin Bank IP: *.csm.pl 08.04.13, 14:23
      Ja też byłam oszukana na kwartalnym proficie.Doradzam pisać reklamacje. Udało mi się za drugim podejściem. Proszę też zażądać od banku podpisanej tabeli z opłatami. Życzę powodzenia.
      • stanio67 Re: Oszukany przez Getin Bank 09.04.13, 14:35
        Czy odzyskałaś pełną wartość wkładu? Jak długo trwały przepychanki? W ogóle kiedy to było?
        Może znasz kogoś kto mógłby mnie pomóc. Jestem nowicjuszem w tych sprawach a orżnęli mnie na dużą kasę, proszę o kontakt. Pozdrawiam Stanisław
        • Gość: emilia Re: Oszukany przez Getin Bank IP: *.csm.pl 10.04.13, 12:43
          Tak podpisałam ugodę i odzyskałam 100% wkładu.Przepychanki z bankiem zaczęły się końcem stycznia tego roku a zakończyły na początku kwietnia. Jeżeli masz inne pytania to podaje adres emilia727@interia.pl
      • Gość: nomar Re: Oszukany przez Getin Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 23:35
        Niestety, ale ta "dyskusja" to typowy w internecie przykład chamstwa i prostactwa językowego. A gdzie tzw dyskutanci wasza życzliwość dla osób poszukujących rzetelnej rady?
      • Gość: Alina Re: Oszukany przez Getin Bank IP: *.promax.media.pl 22.05.13, 23:28
        Witam, Czy moge prosić o kontakt na maila.Ja dopiero zaczynam walkę z Getin i ręce mi opadają.
        pozdr
    • Gość: KASIA Re: Oszukany przez Getin Bank IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.13, 20:47
      Ja nie wiem, bo nie było mi to potrzeba. Mam u nich konto od dłuższego czasu i odpukać nie zawiodłam isę na nich. ROzwijają się więc jak dla mnei nei ma czego sie czepić.
      • stanio67 Re: Oszukany przez Getin Bank 10.04.13, 21:48
        Gość portalu: KASIA napisał(a):

> Ja nie wiem, bo nie było mi to potrzeba. Mam u nich konto od dłuższego czasu i
        > odpukać nie zawiodłam isę na nich. ROzwijają się więc jak dla mnei nei ma czego
        > sie czepić.
        Co innego pisałaś w dniu 7.10.2010r.o godz.21,55
    • Gość: Manio wolski Re: Oszukany przez Getin Bank IP: *.146.204.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.13, 15:07
      Zostałem wrobiony przez Getin bank w kwartalne zyski ... hehe, rozumiem, że można być idiotą (było-nie-było Wolska ma nadreprezentację rozmodlonych idiotów) ale po jaki ci.ul się tym chwalić na forum? Tacy ludzie nie powinni mieć żadnych pieniędzy!

PKO B.P. albo SKOK - to banki dla moherów :)
      • Gość: aprila Re: Oszukany przez Getin Bank IP: 194.242.62.* 15.04.13, 15:42
        Może zostałeś wrobiony przez Getin, ale chcesz też "wrobić" PKO BP. Zastanów się - który bank w Polsce wprowadził w ostatnim czasie tyle nowości. Wymienię tylko internetowe SKO i płatności telefonem komórkowym. To obecnie najbardziej innowacyjny bank w Polsce. Wiem, że trzeba jeszcze dużo zmienić, ale nie dostrzegać tych zmian i powtarzanie jak mantrę "bank dla mohwerów", to ślepota. Zagraniczny bank jest oczywiście super: chociaż żadnych nowości nie wprowadza i najczęściej musiały go ratować pieniądze publiczne. Polski bank, który ma najwyższe zyski, jest stabilny, a jednocześnie innowacyjny - nie wypada o nim mówić dobrze. Niestety takie komentarze dominują w Internecie - to chyba wynika z kompleksów.
        • Gość: Manio wolski Re: Oszukany przez Getin Bank IP: *.180.160.158.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.04.13, 19:57
          Może zostałem wrobiony przez Getin? Kpisz chyba - tylko idiota daje się "wrobić" tym wszystkim "doradcom" od Czarneckiego po wieczornych kursach ... zdrowia życzę :)

• Gość: klientka Re: Oszukany przez Getin Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 14:37
          Getin Bank to też polski bank. I w swojej ofercie konta osobistego też mają płatności komórką a nawet przelewy przez sms, mail czy facebook. I nie rozumie jak ktoś może powiedzieć, że w coś został wrobiony. Czy nie chodziliście ludziska na lekcje języka polskiego gdzie uczą czytać? zresztą, czy inwestycje się już pokończyły, że tak źle je oceniacie? Lepiej pewnie było w fundusze kasę wpakować, gdzie nie ma się ochrony kapitału?
          • stanio67 Re: Oszukany przez Getin Bank 18.04.13, 18:35
            Klientko jeśli chcesz zabierać głos na jakiś temat to go dobrze poznaj, a sądząc z twojej wypowiedzi czytać umiesz.
            • Gość: Manio wolski Re: Oszukany przez Getin Bank IP: *.182.106.118.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.04.13, 21:33
              Hehe, dobre sobie - "wrobiony" idiota się odezwał :)
      • krystek1366 Re: Oszukany przez Getin Bank 22.10.14, 17:27
        Podpisując umowe w Getin Banku na lokate "Kwartalny zysk' zapewniano mnie że moge w dowolnym momencie zrezygnować i otrzymam 100 % kapitału, ani zysku ani kapitału ,prosze jak moge odzyskac swoje peieniądz.?
        • jednostka12 Re: Oszukany przez Getin Bank 13.01.15, 17:37
          W takiej samej jestem sytuacji i kompletnie nie wiem jak mam odzyskać utracone pieniądze z lokate "Kwartalny zysk
    • 2ginka2 Re: Oszukany przez Getin Bank 15.04.13, 03:13
      A może ktoś mi poradzi jak odzyskać pieniążki wpłacane na Zabezpiecz przyszłość.
      Dałam się wrobić na 15 lat .
      pozdrawiam
      • damian.pw Re: Oszukany przez Getin Bank 18.04.13, 22:13
        Jeśli doradca Cie okłamał/zniekształcił prawdę to albo reklamować albo napisać skargę do Rzecznika Praw Ubezpieczonych.
    • Gość: . Re: Oszukany przez Getin Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 10:38
      Najpierw sam napisz reklamację, jeśli uważasz, że doradca czegoś nie powiedział. Sprecyzuj swoje żądania i wyślij do GB oraz kopię do KNF. Możesz jeszcze powiadomić rzecznika konsumentów lub UOKiK. Jeśli odrzucą, ponów list, dopisując więcej argumentów w reklamacji. Dopiero po jej odrzuceniu rozglądaj się za pozwem zbiorowym. Taki pozew jest drogi, licz się z tym, że nawet jeśli wygrasz, to minimum 1/3 zabierze kancelaria, a wyśle te same papierki, co Ty. No i na początek musisz wpłacić pieniądze kancelarii, których już nie zobaczysz. Nie licz na to, że ktokolwiek pomoże za darmo. Może się okazać, że udział w pozwie zbiorowym będzie droższy od kosztu zerwania umowy w GB...
      • Gość: Dżejmz Dżojs Re: Oszukany przez Getin Bank IP: *.31.154.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.04.13, 16:00
        > Może się okazać, że udział w pozwie zbiorowym będzie droższy od kosztu zerwania umowy

Ecco! Najlepiej przemawia do tych matołów bankowych, gdy klient postraszy odejściem ... oby nauka nie poszła w las :)

• stanio67 Re: Oszukany przez Getin Bank 19.04.13, 16:45
          Jakim odejściem?
          • Gość: Dżejmz Dżojs Re: Oszukany przez Getin Bank IP: *.182.103.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.04.13, 10:29
            Na drugi krąg, Wańko-stańko :)
            • stanio67 Re: Oszukany przez Getin Bank 20.04.13, 11:06
              Nie dała Boźa rozumu, He?
              • Gość: Dzejmz Dżojs Re: Oszukany przez Getin Bank IP: *.180.12.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.04.13, 19:45
                Ano nie dała i dlatego zostałeś dvpku wydymany przez małolatów z Getin, hehe ... "oszukany na kwartalny profit" ... bezcenne!

• stanio67 Re: Oszukany przez Getin Bank 20.04.13, 20:29
                  Ja oszukany na 1000,zł.to i zboleje a ty nawet za 1000000 zł rozumu nie kupisz, Hehhhhe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka