Dodaj do ulubionych

Promocja InvestBanku

25.05.13, 17:54
A propos promocji i konkursów w bankach, ostatnio natknąłem się na całkiem interesującą propozycję w InvestBanku. Widać, że idą z duchem czasu i wymyślili dość ciekawą ofertę. Każda osoba, która weźmie w InvestBanku Kredyt Plus na co najmniej 5 tys. złotych, ma szanse na wygranie ciekawych nagród. Widać, że bank idzie z duchem czasu i wie, co powinno zachęcić klientów do udziału w konkursie, bo nagrodą są topowe gadżety - iPody mini i smartfony Samsung Galaxy III mini :) Na szczególną uwagę zasługuje formuła konkursu, bo nie obowiązuje zasada "kto pierwszy, ten lepszy" ani wysokość kredytu. Każdy ma równe szanse, a decyduje tylko kreatywność i pomysłowość, bo żeby wziąć udział w konkursie trzeba nie tylko być kredytobiorcą, ale też wymyślić ciekawe hasło z frazą "nie ma jak w banku". Wydaje mi się, że oferta zasługuje na wyróżnienie. Nagrody fajne, same zasady konkursu też niebanalne :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Promocja InvestBanku IP: 91.226.117.* 11.06.13, 14:35
      Wow, sprawdziłam i nie są to iPody a iPady mini. Chyba Plus im dał kasę na te nagrody, bo są naprawdę super, a konto i kredyt jest firmowane przez sieć Plus:))))
    • Gość: anonim Promocja InvestBanku IP: *.multimo.pl 13.06.13, 17:57
      investbank? to ten bank, co dopiero niedawno wszystkie oddziały są podłączone do internetu? to po to Solorz kupił plusa, aby invest bank miał neta? ;)
      • Gość: Secret Re: Promocja InvestBanku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.14, 01:11
        dobre! :) :) :) i chyba coś w tym jest :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka