Gość: )e( IP: *.dsl.bell.ca 29.05.13, 13:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzejjj Zaciągamy coraz mniej kredytów mieszkaniowych. ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.13, 13:15 "Jest najsłabiej od lat" Chyba najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
qibic Zaciągamy coraz mniej kredytów mieszkaniowych. ... 29.05.13, 17:19 Dopiero co Pan Marek Wielgo się zachwycał że już 25% nabywców płaci gotówką, a tu okazuje się że niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
nf123 takie dziwne? 29.05.13, 21:48 1. Ludzie biednieją, głównie wskutek rosnącego haraczu dla państwowych bandytów (trzeba z czegoś utrzymać rodziny darmozjadów, które zostają zatrudniane po kumotersku w sektorze państwowym, nie?) 2. Ludzie są coraz bardziej świadomi i już nie dają się tak zapinać w tyłek przez banksterów, którzy chętnie by każdemu założyli kredytową smycz na szyję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Zaciągamy coraz mniej kredytów mieszkaniowych. ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.13, 01:54 I co się dziwią, pomału era bogatych rodziców, którzy coś tam uciułali i dawali na wkład własny dzieciom się kończy. Wchodzimy w fazę ludzi, którzy swoje mieszkania mają na kredyt i ich dzieci na wkład nie mają co czekać. A banki? Najlepiej 20% wkładu (60 tys.) i zarobki na poziomie 10 tys. Jakbym zarabiał 10 tysi to bym kredytu nie potrzebował. 3 lata pomieszkałbym na wynajętym, a potem bym kupił za gotówkę. Mam nadzieje, że banki odczują to na własnej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
damian.pw kred 30.05.13, 11:13 Myślę też że spowodowane jest to niżem demograficznym - dużo osób dostaje mieszkanie w spadku, po babci, dziadku itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak katolik Zaciągamy coraz mniej kredytów mieszkaniowych. ... IP: *.play-internet.pl 30.05.13, 15:44 te artykuły sponsorowane przez bankierów i developerów naprawde możecie sobie odpuścić. Ceny będa spadać o 20 % w ciągu 2 lat, głównie na rynku wtórnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boguslaw289 Re: Zaciągamy coraz mniej kredytów mieszkaniowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.13, 13:25 a mnie to dziwi, że ludzie nie kupują, bo jest teraz spadek cen mieszkań i gruntów budowlanych, ja tam nie czekam wziąłem sobie pożyczkę w Skoku Wołomin, mimo że dużo nie zarabiam (banki odesłały mnie z kwitkiem lub też dawały chore oprocentowanie i wysokie raty) to i tak się ciesze, że Wołomin poszedł mi na rękę i mi pomógł, bo i tak kokosów nie zarabiam, więc jestem happy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikosso Re: Zaciągamy coraz mniej kredytów mieszkaniowych IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 18:42 A mnie akurat nie dziwi że ludzie nie kupują, bo po pierwsze ceny np. w Warszawie są jeszcze nadmuchane i trzeba spokojnie czekać na spadki :) Rozwój osobisty biznes Odpowiedz Link Zgłoś