Dodaj do ulubionych

uwaga na wpłatomaty mbanku

08.08.13, 18:19
Uważajcie na wpłatomaty mbanku! W poniedziałek wpłacałem kase do wpłatomatu, pieniądze wziął i wypluł kwitek "awaria modułu gotówkowego". Reklamacja złożona ale trzeba czekać za zwrotem kasy do 7 dni a czasem nawet do 30 dni lub 90dni! Masakra! Na nic prośby o szybie rozpatrzenie sprawy ponieważ kasa miała iść na życie i rachunki. W normalnym banku by to nie przeszło. Czekam za pieniędzmi i rezygnuje z usług mbanku bo w dzisiejszych czasach uważam że takie sytuacje nie powinny mieć miejsca!
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: uwaga na wpłatomaty mbanku IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.13, 18:59
      W normalnym banku by to nie przeszło? Ciekawe...
      To sprzed kilku dni
      forum.ingbank.pl/forum/oddzialy-bankomaty-wplatomaty/topic/reklamacja-wplatomat-1
      • Gość: ja Re: uwaga na wpłatomaty mbanku IP: *.czempin.net 08.08.13, 19:06
        no czyli ten bank tez nie nalezy do normalnych proste
        • Gość: Maciek Re: uwaga na wpłatomaty mbanku IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.13, 12:41
          Gość portalu: ja napisał(a):
          > no czyli ten bank tez nie nalezy do normalnych proste

Normalny czyli niezawodny? To poproszę choć o jeden przykład, bo wg mnie w realu takie zjawisko nie występuje. Ideały to tylko w świecie ducha istnieją ;(
          • Gość: eryk Re: uwaga na wpłatomaty mbanku IP: *.play-internet.pl 09.08.13, 13:03
            kolego ja rozumiem ze kazdy moze sie pomylić ale nie żeby tyle czasu czekać za zwrotem wlasnych pieniedzy ktore sa w dzisiejszych czasach tak bardzo potrzebne do zycia...! po prostu mataczą i tyle, są kamery więc takie sprawy powinno sie załatwiać w ciągu 24h tyle w temacie. Stop mataczom!!!!
      • Gość: ty Re: uwaga na wpłatomaty mbanku IP: *.czempin.net 08.08.13, 19:10
        chyba kolega z mbanku chcial pokazac ze nie oni tylko robia ludzi w konia,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka