ghost_man 27.04.16, 16:29 Który Bank i przy jakiej ofercie nie pobiera prowizji za korzystanie z bankomatów innych banków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka darmowe bankomaty 28.04.16, 10:51 Nie szukasz banku, tylko konta. Konto i wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce za 0 zł: Smart konto Konto wyższej jakości (Alior) Konto godne polecenia (BZ WBK) Lubię to (BPH) T-mobile konto Odpowiedz Link Zgłoś
normalny_ludz Re: Prowizja z Bankomatów 30.04.16, 23:20 Pytanie,co to znaczy,że wypłaty za 0zł.Bo co z tego,że wypłaty będą za 0zł,jak prowadzenie konta będzie kosztować.M.in z Aliora się wyniosłem (pozostałych ofert nie znam),bo miałem nieregularne wpływy na konto,a i tak większe,niż jak wpływała wypłata i wprowadzili mi opłatę za prowadzenie.Teraz mam w Raiffeisen.Konto za 0 zł i nie muszę mieć żadnych wpływów,wypłaty w bankomatach za free.Opłata za kartę 3zł ale mam w tym kilka ubezpieczeń.Na razie jestem zadowolony,tak jak kiedyś byłem z Aliora,a jeszcze wcześniej z Multibanku. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Prowizja z Bankomatów 09.06.16, 17:05 ghost_man napisał(a): > mbank też nie pobiera Założyłeś ten wątek a teraz sam sobie odpowiadasz i na dodatek źle. mBank pobiera prowizje. Nie pobiera, gdy zapłacisz mu 5 zł miesięcznie za usługę "wypłaty ze wszystkich bankomatów" Powtarzam więc - prowizje nie zależą od banku, tylko od rodzaju konta. Odpowiedz Link Zgłoś