eljanaki 10.06.16, 09:11 Witam, Czy mogę doładować na paypalu dolarami kupionymi w kantorze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: Paypal doładowanie konta 10.06.16, 14:17 Paypal nie ma naziemnych placówek, wpłaca się tam tylko przelewem. Tak więc kantor - konto w banku - Paypal Odpowiedz Link Zgłoś
eljanaki Re: Paypal doładowanie konta 23.06.16, 08:35 koziorozka napisała: > Paypal nie ma naziemnych placówek, wpłaca się tam tylko przelewem. > Tak więc kantor - konto w banku - Paypal Nie ma szans na takie rozwiązanie. Tylko złotówki z konta lub karty i przewalutowanie na warunkach PayPal. Koszty to prowizja i kurs - dziki jak piszą ludzie na forach. W paypalu nie chcieli powiedzieć w jakiej cenie sprzedadzą walutę. Odpowiedz Link Zgłoś
r.emik Re: Paypal doładowanie konta 10.06.16, 16:39 Oczywiście, jeśli będzie to kantor internetowy, a jeśli normalny, to musisz je najpierw do banku wpłacić, żeby zrobić przelew na paypala. --------- mieszkania Krzyki Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
eljanaki Re: Paypal doładowanie konta 15.06.16, 09:33 I mogę takimi us$ przez payp płacić za zakupy w Usa? Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Paypal doładowanie konta 15.06.16, 10:25 eljanaki napisał: > I mogę takimi us$ przez payp płacić za zakupy w Usa? Jak zapłacić, czy sklep wysyła do Polski itp. dane są na stronie sklepu. Sprawdź Odpowiedz Link Zgłoś
eljanaki Re: Paypal doładowanie konta 16.06.16, 07:09 Normalnie zapłacić. Przez PayU. Chcę ominąć banksterkę i złodziejskie prowizje za zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Paypal doładowanie konta 16.06.16, 09:20 1. Nie wiem co dla ciebie jest "normalnie". Na razie motasz, bo PayU to nie jest PayPal. 2. Chcesz mieć PayU czy Paypal bez konta bankowego? Ciekawe... Może więc nie ubliżaj, a dowiedz się, jak to działa. PayU zasilisz złotówkami na poczcie 3. Resztę doczytaj na stronie sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
eljanaki Re: Paypal doładowanie konta 17.06.16, 08:12 Nie ubliżam nikomu. Oczywiście chodziło o Paypal. Odpowiedz Link Zgłoś