Dodaj do ulubionych

Kredyt konsolidacyjny

IP: *.centertel.pl 19.01.18, 14:17
Witam, jestem współkredytobiorcą kredytu hipotecznego. Kredyt hipoteczny jest na trzy osoby. Mam trzy kredyty ratalne swoje i chciałam zamienić je na jedną ratę czyli skonsolidować. Niema tego dużo ale w moim macierzystym banku ING gdy robiłam konsolidacje online niestety nie spełniałam warunków. Czy któryś bank skonsoliduje moje trzy kredyty ? Czy jeśli widnieje u mnie kredyt hipoteczny to już nie mam szans?
Obserwuj wątek
    • mrobert15 Re: Kredyt konsolidacyjny 03.02.18, 22:34
      Prawie wszystko zależy od oceny Twojej zdolności kredytowej. W uproszczeniu - Twoje dochody muszą wystarczyć na spłatę raty kredytu hipotecznego, ratę kredytu konsolidacyjnego, który zamierzasz wziąć, inne raty i obciążenia finansowe oraz pokrycie wydatków "na życie" (mieszkaniowe, jedzenie, itp.)
    • seba.orlik Re: Kredyt konsolidacyjny 19.08.19, 11:48
      Może ten poradnik: silesiakredyt.pl/kredyt-konsolidacyjny-bez-zdolnosci-kredytowej-czy-mozna-dostac/ nieco rozwieje Twoje wątpliwości. Zobacz, czy można dostać kredyt konsolidacyjny bez zdolności kredytowej i jak tego wszystkiego dokonać.
    • Gość: Aleksander Re: Kredyt konsolidacyjny IP: *.248.246.68.skyware.pl 17.12.19, 12:39
      Porównanie kredytów konsolidacyjnych możecie sobie sprawdzić na kredytprzezinternet.com/kredyt-konsolidacyjny-online/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka