Gość: zadna IP: *.am.gdynia.pl 14.10.04, 14:14 ktory Waszym zdaniem bank jest godny zaufania. jakie doswiadczenia? ktory z nich polecilibyscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.macierzynski Re: mBank CZY MultiBank 14.10.04, 14:35 Hej! Zarowno mBank jak i MultiBank to "detal" BRE Banku. Dlatego oba sa rownie godne zaufania - tutaj nie ma problemu. Ja mam konta w obu - aczkolwiek bardziej korzystam z MultiBanku. Musisz sobie policzyc - pamietajac, ze w Multi masz stala oplate za prowadzenie konta, a w mBanku oplaty za przelewy i wyzsze oprocentowanie na eMAXie. Ja polecam oba - tym bardziej, ze teraz w mBank rozwija siec mKioskow i Centrow Finansowych. Wybor zalezy glownie od tego - ile robisz tych przelewow i z jakich chcesz korzystac produktow. Michał 'Amra' Macierzyński || finansowy wortal public relations: www.PRnews.pl Najświeższe informacje na temat banków i ich oferty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: mBank CZY MultiBank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:52 wybierasz pomiędzy bankiem tradycyjnym a bankiem internetowym.. więc Twój wybór zdeterminowany jest otwartością na korzystanie z banku przez internet. Jeżeli konecznie raz na jakiś czas musisz odwiedzić placówkę to Mulit, jeżeli możesz się bez tego obejść to mBank. Fakt powstają mKioski, ale powstają powoli i w dużych miastach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadna Re: mBank CZY MultiBank IP: *.am.gdynia.pl 19.10.04, 10:00 dziekuje Wam serdecznie za porady. fakt faktem jest, ze jeden i drugi jest b. internetowym, jednak 'namacalne cechy muti' bardziej mnie przekonuja ;) pomyslimy, zobaczymy. jeszcze raz dzieki. milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.rachunek.er.pl www.rachunek.er.pl IP: *.ec.pl / *.ec.pl 14.10.04, 16:46 ja polecam Multibank - prowadzenie rachunku 3pln, wszystkie przelewy gratis!!!! rachunek mozesz założyc poprzez stronę www.rachunek.er.pl za założenie rachunku i wplacie 200pln dostaniesz 20pln po czym wszystko możesz wyjąć... -- www.rachunek.er.pl - załóż rachunek w banku - dostaniesz 20zł Odpowiedz Link Zgłoś
student83gik Re: mBank CZY MultiBank 26.10.04, 23:14 Osobiście podchodzi mi bardziej Multi chociaż mam konta i w tym i w tym. Wystarczy spojrzeć na to co oferuje Multibank: - bezprowizyjne wypłaty w sieci bankomatów Euronet + BZWBK - wszystkie przelewy z internetu bezpłatne - do rachunku gratis darmowe konto walutowe - brak wymaganych wpłat na rachunek (przy koncie studneckim) - bank ma tradycyjne placówki + dostęp WWW / SMS / WAP / TEL Tylko 1zł/mies za prowadzenie + 1zł/mies za karte (dla studenckiego) 3zł/miec ----//----- Odpowiedz Link Zgłoś