Dodaj do ulubionych

Volkswagen Bank - wolno działa

IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 15.11.04, 15:12
Wolno to mało powiedziane.
Wypełnienie formularza na stronie graniczy z cudem.
Logowanie się za pomocą tokena też ma dużo do życzenia.
A dodzwonić się można po to żeby posłuchać kilka razy kawałków Chopina
niekoniecznie konsultanta.
Chyba coś niedomagają !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tosia Re: Volkswagen Bank - wolno działa IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 15.11.04, 15:30
      Ja myślałam że to mój komp jest wolny
      a dziwiło mnie, że inne strony się szybko otwierają a ta nie
      teraz już wiem co jest grana
      TOŚKA
      • agaton45 Re: Volkswagen Bank - wolno działa 15.11.04, 17:55
        Witam
        Przed chwilą sprawdzałem i jest w porządku.
        Pozdrawiam
        • Gość: Robo Re: Volkswagen Bank - wolno działa IP: *.crowley.pl 15.11.04, 18:32
          Tylko co sprawdziłeś ???
          Zaloguj się do poprzez tokena jeśli on wskazuje 2 kreski i zrób tak 3 razy.
          albo dodzwoń się do operatora przed południem.
          również pozdrawiam i życzę cierpliwości
          • agaton45 Re: Volkswagen Bank - wolno działa 15.11.04, 19:17
            Witam
            W instrukcji tokena pisze, że nie należy logować się przy dwóch kreskach. Można
            chyba poczekać kilka sekund?. Przy jednej/dwóch kreskach system nie zdąży zwe-
            ryfikować danych. To chyba dobrze dla bezpieczeństwa, prawda?
            Pozdrawiam
            • Gość: Robo Re: Volkswagen Bank - wolno działa IP: *.crowley.pl 15.11.04, 22:39
              Pewnie masz rację, że jest tak napisane.
              Zastanawiam się jaki masz w tym interes wyprowadzając mnie z twierdzenia, że
              usługi banku ostatnio wyjątkowo się popsuły.
              Wnioskuję, że Ci za to płacą.
              No cóż taka Twoja rola.
              A dla bezpieczeństwa przekaż proszę informację o niedomagającym systemie osobom
              odpowiedzialnym. Jeśli się zmnienia jakaś funkcjonalność np logowanie ze
              wskazaniem tokena przy 2 kreskach ( co niedawno działało bez problemu nawet
              przy jednej kresce )to można (prawda?)powiadomić klientów o tym że należy
              uważać na to. Nawet jeśli w instrukcji tokena jest napisane ...
              Pozdrawiam ciepło

PS czy jeśli Twoja komórka wskazuje stan baterii 2 kreski to już nie wykonujesz
              z niej połączeń telefonicznych - oczywiście dla bezpieczeństwa?
              Zastanawia mnie więc sens istnienia takiej skali.
              • agaton45 Re: Volkswagen Bank - wolno działa 16.11.04, 06:49
                Witam
                Chciałbym, żeby mi płacili. Od lutego mam konto w tym banku i przy dwóch kres-
                kach było różnie z logowaniem. Czytając Twój tekst, cyt:"Pewnie masz rację, że
                tak napisane" itd wnioskuję, że instrukcja używania tokena leży nie tknięta.
                Pozdrawiam jeszcze cieplej i przyjemnego czytania instrukcji.
                Chcę jeszcze dodać, że nie jestem pracownikiem żadnego banku.
                • Gość: Robo Re: Volkswagen Bank - wolno działa IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 16.11.04, 10:18
                  No więc nie możesz zbyt wiele powiedzieć na temat tego jak działał bank
                  (obsługa przez internet)kilka lat temu - ponieważ ja mam konto nie kilka
                  miesięcy a kilka lat i jeśli chodzi o instrukcję to szczerze mówiąc nie mam jej
                  i nie będę się teraz sprzeczać czy kiedykolwiek ją miałem.
                  Może tak świeża osoba jak Ty nie powinna więc zajmować stanowiska w tej sprawie
                  i innych które niestety mają miejsce od kilku mesięcy - bo skąd w tej sytuacji
                  możesz mieć porównanie skoro to zastałeś.
                  A tak na marginesie czy nie denerwuje Cie czekanie na zgłoszenie konsultanta
                  kilkanaście minut?
                  a czy jeśli już się zgłosi to nie drażni Cie to że rozmawiasz jak z automatem
                  który nie zawsze jest miły i pomocny. A jeśli znowu się dodzwonisz ponownie do
                  bardziej przychylnej osoby (bo są takie) to nie trafia Cię, że mówi zupełnie co
                  innego w tym samym temacie???
                  Ale może już nie odpowiadaj na te pytania odczekaj jakiś dłuższy czas żeby to
                  sprawdzić a zapewniam Cię, że jeśli polityka obsługi klienta się nie poprawi to
                  i Ty zmienisz zdanie.
                  Wiem jak było wcześniej i zauważam teraz pogorszenie mam jednak nadzieję na
                  poprawę. Takie czasy każdy ma prawo przechodzić kryzys nawet banki - po
                  ostatniej akcji albo akcjach pko chyba tylko tam jest wzrost kapitału :))
                  Dodam jeszcze, że moje zdanie podziela też kilka znajomych osób posiadających
                  konto bankowe w VWB.
                  Pozdrawiam
                  Robo
                  • agaton45 Re: Volkswagen Bank - wolno działa 16.11.04, 10:42
                    Pomieszałeś pojęcia. Tematem jest token i logowanie. Do pracy każdego banku
                    można się przyczepić-polecam Mbank. Na info dzwoniłem podczas załatwiania kon-
                    ta, to wg. Ciebie nie tak dawno.
                    Pozdrawiam
    • Gość: Maverick Re: Volkswagen Bank - wolno działa IP: 82.139.9.* 16.11.04, 11:15
      Robo - nie przejmuj się = ja post obok napisałem w spr. Intelligo , i też
      wychodzi na to że to ja jestem wszystkiemu winny : że długo czekam na majla ,
      że infolinia nie działa , że nie doczytałem umowy ( tej na 4 strony
      maczkiem ) , itp.

Myślę , że francowaty świat jest możliwy między innymi bo pełno na nim
      pseudoexpertów .
      Banki są dla zwykłych ludzi.Nie wszyscy mają takowe wykształcenie.
      Pozatym dla większości usługi via internet to nowość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka