IP: 83.168.74.* 25.01.05, 14:54
Co sadzicie o SKOKACH? Wlasnie wyczytalam na ONECIE jak tam rzadzi mafia i
ilu ludzi zostalo pokrzywdzonych . Mialam zamiar isc tam po kredyt bo maja
niskie oprocentowanie . Co o nich sadzicie?
Obserwuj wątek
    • stropss Re: SKOK 25.01.05, 19:53
      Wyczytałaś w gazecie Urbana czy w brukowcu np Fakty o SKOK-ach ???
      Biorę od ośmiu lat kredyty - jak jeden spłacam to po nie długim czasie następny
      - i jakoś od tylu lat nie było mi do niczego potrzebne przy staraniu się o
      kredyt w SKOK-u czy tym SKOK-iem rządzi "mafia" ? czy Urban czy "rosjanin" czy
      ktokolwiek inny !!! Do czego ci potrzebna taka informacja ??? Czy się starasz
      o kredyt ? czy co innego potrzebujesz ?
      • Gość: Patrycja Re: SKOK IP: 83.168.74.* 25.01.05, 22:23
        Przeczytaj dokladnie ,to co wczesniej napisalam . Czy wiesz co to jest Onet?
        Chyba nie - natomias wiesz kto to jest Urban i znasz Fakty ,wniose nasuwa sie
        sam - poprostu w przeciwienstwie do mnie , czytasz ich artykuly.Mnie oni nie
        interesuja . Natomiast majac zamiar zaciagnac pozyczke w f-mie o nazwie
        SKOK /nie znajac tej f-my/chce wiedziec wiecej niz to co dzis
        przeczytalam .Dziekuje Ci za odpowiedz pelna emocji . tylko zastanawia mnie
        jedno - jaki masz interes w tym zeby tak bronic tego SKOKU= moze daja
        bezzwrotne pozyczki? a moze ........
    • Gość: dromad Re: SKOK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.05, 22:08
      w skokach kredyty w zasadzie są droższe niz w bankach ale łatwiej jest dostac
      kredyt
      • Gość: Patrycja Re: SKOK IP: 83.168.74.* 25.01.05, 22:36
        DROMAD - dzieki za rozsadna podpowiedz.Wlasnie zamierzam sie udac do skoku bo
        widzialam ich reklame , ze oprocentowanie jest niskie ale podobno prowizja
        wysoka. Zobacze co mi zaproponuja. Nigdy wczesniej nie slyszalam o tej f-mie a
        czytajac dzisiejszy artykul w Onecie /przyznam ,ze nie swiadczacy o tej f-mie
        najlepiej / pomyslalam zeby zapytac na forum ,moze ktos podpowie co to za f-
        ma , zanim tam sie wybiore lub nie . Dzkb.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka