Gość: Patrycja IP: 83.168.74.* 25.01.05, 14:54 Co sadzicie o SKOKACH? Wlasnie wyczytalam na ONECIE jak tam rzadzi mafia i ilu ludzi zostalo pokrzywdzonych . Mialam zamiar isc tam po kredyt bo maja niskie oprocentowanie . Co o nich sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stropss Re: SKOK 25.01.05, 19:53 Wyczytałaś w gazecie Urbana czy w brukowcu np Fakty o SKOK-ach ??? Biorę od ośmiu lat kredyty - jak jeden spłacam to po nie długim czasie następny - i jakoś od tylu lat nie było mi do niczego potrzebne przy staraniu się o kredyt w SKOK-u czy tym SKOK-iem rządzi "mafia" ? czy Urban czy "rosjanin" czy ktokolwiek inny !!! Do czego ci potrzebna taka informacja ??? Czy się starasz o kredyt ? czy co innego potrzebujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: SKOK IP: 83.168.74.* 25.01.05, 22:23 Przeczytaj dokladnie ,to co wczesniej napisalam . Czy wiesz co to jest Onet? Chyba nie - natomias wiesz kto to jest Urban i znasz Fakty ,wniose nasuwa sie sam - poprostu w przeciwienstwie do mnie , czytasz ich artykuly.Mnie oni nie interesuja . Natomiast majac zamiar zaciagnac pozyczke w f-mie o nazwie SKOK /nie znajac tej f-my/chce wiedziec wiecej niz to co dzis przeczytalam .Dziekuje Ci za odpowiedz pelna emocji . tylko zastanawia mnie jedno - jaki masz interes w tym zeby tak bronic tego SKOKU= moze daja bezzwrotne pozyczki? a moze ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dromad Re: SKOK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.05, 22:08 w skokach kredyty w zasadzie są droższe niz w bankach ale łatwiej jest dostac kredyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: SKOK IP: 83.168.74.* 25.01.05, 22:36 DROMAD - dzieki za rozsadna podpowiedz.Wlasnie zamierzam sie udac do skoku bo widzialam ich reklame , ze oprocentowanie jest niskie ale podobno prowizja wysoka. Zobacze co mi zaproponuja. Nigdy wczesniej nie slyszalam o tej f-mie a czytajac dzisiejszy artykul w Onecie /przyznam ,ze nie swiadczacy o tej f-mie najlepiej / pomyslalam zeby zapytac na forum ,moze ktos podpowie co to za f- ma , zanim tam sie wybiore lub nie . Dzkb. Odpowiedz Link Zgłoś