tucio1 03.02.05, 09:30 mam zamiar wziąźć kredyt 100tys w CHF na 20 lat na zakup mieszkania na rynku wtórnym, porównywałam banki i wybrałam dwa: kredyt bank i m bank,poradzcie w którym banku kredyt będzie mnie mniej kosztował Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dromad Re: kredyt bank a m bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:31 sprawdź w millennium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tucio1 Re: kredyt bank a m bank IP: *.szczecin.wsa.gov.pl / 80.48.241.* 03.02.05, 10:52 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
malazaba2 Re: kredyt bank a m bank 04.02.05, 15:22 A dlaczegow CHF? Bierz w walucie w której zarabiasz. Zanm kogoś kto starcił kupę kasy na CHFach. Odpowiedz Link Zgłoś
lapeta Re: kredyt bank a m bank 05.02.05, 23:11 Napewno nie kredyt bank to złodzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan definitywnie odradzam KredytBank IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.05, 03:37 U mnie koniec umowy kredytowej zbiegł się ze zmianą miejsca zamieszkania, chwilowym brakiem pracy i z pracą na okresie próbnym na umowie na czas określony. Po 3 miesiacach od opóźnienia w spłacie kredytu (6000 zł bez odsetek) nasłali na mnie komornika. Nie pomogło nawet załozenie konta firmowego w tym samym banku. Prawie wszystko spłaciłem, ale kosztowało mnie multum kasy. Poza tym - mają chyba problemy finansowe, więc jak tylko coś pójdzie nie tak - zlicytują Cię maksymalnie i to błyskawicznie bez patyczkowania. Jesli sytuacja Ci się "niechcący" poprawi - nie będzie to miało żadnego znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
e-mentor.pl Również defiitywnie odrazam KREDYT BANK 07.02.05, 22:02 Również defiitywnie odrazam KREDYT BANK po za tym zapraszam na www.e-mentor.pl wiele cennych informacji,tabel,porównań Odpowiedz Link Zgłoś