marzena5555 12.02.05, 11:02 Czy ktoś z Was może wie jak wybrać pieniądze z Western Union.Dostałem jakiś email z kdem ale okazało się w banku BPH że to zły kod, a wiem że w USA pewna osoba przelała mi kase. Proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcysia Re: !!!!!!! WESTERN UNION - JAK WYBRAĆ PIENIĄDZE! IP: *.vt.pl 14.02.05, 21:57 z tego co wiem można je wybrac w BZ WBK oraz w MIllenium pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moze_to Re: !!!!!!! WESTERN UNION - JAK WYBRAĆ PIENIĄDZE! IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.02.05, 09:15 wejdz na stronę WU, i tam masz napisane co jest potrzene (zazwyczaj się wszystko ustala z osobą wpłacającą kasę) korzystałem kilka razy bez problemów www.start24.pl/biznes/zakupy/biznes.htm (WU i inne płantości online) Odpowiedz Link Zgłoś
mokewl Re: !!!!!!! WESTERN UNION - JAK WYBRAĆ PIENIĄDZE! 22.02.05, 22:06 Cześć, jeżeli nie masz kodu , to w banku wypełniając specjalny druk musisz podać dokładne dane wpłacajacego , przyblizoną oczekiwaną kwotę. Trochę to potrwa - bank wyszukuje nie tylko po nr ale może również po danych osobowych - czyli dłużej niż przyjęte 10-20 min. Jeżeli nie będzie Ciebie ani wpłacającego w bazie to znaczy, że wpłacający nie podał Ci prawdziwych informacji. Ale na poczatku zacznij od tego aby osoba , która ponoć wysłała Ci kasę podałą jeszcze raz nr - może pomyliła jakąś cyfrę? Odpowiedz Link Zgłoś