IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 10:55
witajcie czy prowadzenie konta w e-gold jest płatne?
czy w przypadku przelewu z e-gold na konto w pko.s.a ponoszę koszta??
a jeśli tak.to jakie??
bardzo proszę o informacje
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • franzmaurer Re: e-gold 18.04.05, 11:17
      Konto e-gold jest bezplatne.
      Nie ma mozliwosci bezposredniego transferu z konta e-gold na jakiekolwiek konto bankowe - tym zajmuja sie niezalezni market makerzy ktorych prowizja wynosi od 3 do 10 procent kwoty transakcji. Taniej wiec wychodzi przeprowadzic z kims transkacje prywatnie :)
    • Gość: MACIEK Re: e-gold IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:30
      chciałbym w prosty sposób zarabiać nawet małe kwoty na początek aby sie zapoznać
      z możliwościami e-gold..jednak odwiedzanie i klikanie stron nie bardzo mnie
      interesuje..może macie jakiś pomysł..co mogę zrobić z 50 dolarami..chcę mieć
      frajdę z samej kontroli i uczenia sie tego0 co oferuję e-gold i jego partnerzy..
      Cześć pracy!!!
      • franzmaurer Re: e-gold 19.04.05, 12:03
        > chciałbym w prosty sposób zarabiać nawet małe kwoty na początek aby sie
        > zapoznać z możliwościami e-gold..jednak odwiedzanie i klikanie stron nie
        > bardzo mnie interesuje..może macie jakiś pomysł..co mogę zrobić z 50
        > dolarami..

Najlepsze co Ci moge polecic to włożenie tego w www.feederfund.net - to jest najlepszy bezpieczny program istniejący obecnie w sieci. Tam minimalna inwestycja to właśnie $50 - kupisz tam sobie jednostkę programu ITS albo FSI ktore przynosza srednio 5-8% zysku miesiecznie, zostawisz to na pol roku i wyciagniesz jakies $70. Nie napalaj sie sie na zadne kolorowe strony reklamujace sie tym ze placa 3% dziennie - to zazwyczaj ruskie i ukrainskie scamy ktore znikaja po miesiacu.
        • Gość: maciek Re: e-gold IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 08:23
          witaj Franz..jestem juz zarejestrowany w "feederfund" co proponujesz?
          ----ITS CZY FSI??? wiesz trochę kumam z angielskiego,troche musze przetłumaczyć
          sobie.i jeszcze chciałbym wiedziec jak wpłacić w najprostszy sposób te moje 50$
          i dokonac zakupu ITS lub FSI..czy mam to załatwic przez rejestrecję w e-gold i
          zlecić KANTOR e-gold wpłatę na egold po czym w feederfund kupić jednostkę
          przelewajęc kase z egold???
          wybacz stary ala ja dopiero zaczynam!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka